• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Olsun canım daha çok yeni demek ki hiç stres yapma sen şimdi hafta ortasında da bi kan verirsin, idrar testi yaptın mı dün bir şey çıkmadı herhalde 🥰🥰
Yok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmis

Yok cnm yapmadim dedim regle fln doner diye bugun evde test yaptim gogle gibi gordum kaset testte sonra dedim kan vermeye gidim 11.22 dediler doktor aricak birazdan lekelenmem icin ilac vericekmis
Anladım canım sen kendini yorma, ağır şeyler kaldırma keyfine bak çok hareket etme bu süreçte ani şekilde bebeğin inşallah tutunur sana güzelim ❤️

Pcos görünümü, kendisi ya da şüphesi olanlarda bazen geç yumurtlama olabiliyor canım. Bence değrlendirmek lazım. Ama aynı zamanda pcos hastalarında bu pik çıkma olayı çok oluyor ve aslında bazı başka sebeplerden dolayı yumurtlama olmamasına karşın pik oluşuyor şh yükselmesi yumurtadan olmuyor yani başla sebeplerden oluyor.
Şimdi ihtimaller bence şöyle önce kötü olanı söyleyeyim. Pcos kaynaklı lh dalgalanmaları ve ne yumurtlama ne de gebelik ile ilgili. Güzel olansa yine 2 ihtimal. Tekrar yumurtlama ya da önceki günlerde gördüğün çatlamadan 6-7 gün geçmiş ise gebelik belirtisi. Kaç gün önce pik ve çatlama gördün canım? Bir de adetlerin çok düzenli midir? Kaç güne bir olursun?
6 eylül pikti çatlama günüde hissettim kasığımda batmalar, belkide haklısınız lh yüksek diye sürekli pik görünüyor olabilir bu arada kan tahlili yapmıştırmıştım lh yüksekti. Adetlerim çok düzenliydi benim bir buçuk yıl önce korunma iğnesi vurulmuştum ondan sonra çook oynadı fakat son üç aydır iyi durumdaydı ve çatlama günleri her ay diğer ayla yakın tarihlerde çıkardı vs

İnşallah canım 🙏🏻, benimde nedense bugün başladı gebelik testlerin pozitifti bakalım ne olacak
Hayirliisi olsun cnm kanla takip et bence
lekelenme çamur gibi mi nasıl tehlikeli olan o canım sen uzan ihtiyaçların dışında kalkma istirahat et hep
camur gibi degil aslinda hafif sulu acik kahve adet oncesi gibi degil parcasiz yani yeni geldim eve

Ay gerçekten miiiiiiiiii çok mutlu oldummm. Ne gibi belirtilerin vardı ne yaptın anlatsana
Hicbir belirtim yoktu cnm sadece bel agrim vardi birkac gundur istahim cok azaldi o kadar lekelenmem olunca regl dedim yoktu dln bugun test yaptim dun regl tarihimde kaset testte gogle gordum onlem almak icin doktora gittim iste

Hamileyim ya ama degerim cok dusuk gec dollenme fln galiba ya 11.22
Aaaaa kız çok şaşırdım. Sen başlığı açarken demiştin uğur getirsin diye:) Vallahi de getirmiş. Ne büyük sevinç, çok tebrik ederim. Bizi benim başlıkta bilgilendir hikayeni anlat, belirtileri ne zamandır denediğini... heeer şeyi öğrenmek istiyorum!!!!<3<3<3

Kızlar benimde sadece göğüslerimde sızı vardı birkaç gündür , bugün adet günüm ama olmadım , bugün hafif hafif belimde kasıklarımda az az sancı oluyor arada , adet olcam sanırım dimi, şimdiye kadar yoktu tam adet günümde böyle hissedince ne bileyim

Back
X