• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

6 eylül pikti çatlama günüde hissettim kasığımda batmalar, belkide haklısınız lh yüksek diye sürekli pik görünüyor olabilir bu arada kan tahlili yapmıştırmıştım lh yüksekti. Adetlerim çok düzenliydi benim bir buçuk yıl önce korunma iğnesi vurulmuştum ondan sonra çook oynadı fakat son üç aydır iyi durumdaydı ve çatlama günleri her ay diğer ayla yakın tarihlerde çıkardı vs
Ay o zaman inşaAllah güzel ihtimaldir ve gebelikten dolayı koyudur 🤲 yenilerde forumda koyu olup hamile olan arkadaşlar oldu. 7 sinde çatladı ise dpo 8. 4 gün sonra testte gözükme ihtimali yüksek. Hayrlısı ile inşaAllah verirsin güzel haberi ❤️

Edoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)
Aynı canım bende öyleyim hatta şuan acildeyim kanama var idrarda geçmedi geçen hafta doktora gittim kanama çoğaldı korktum geldim 🥹

Screenshot_20250915_184604_Photo Editor.webp
bunda bir ümit var mı arkadaşlar sizce yardimmmm

Kızlar iki silik pozitif testten sonra kan sonucum hala çıkmadı kahverengi lekelenme devam ediyor ama çok afedersiniz kötü koku eşlik ediyor gibi bununla ilgili tavsiyeniz olur mu doktora git bekle gibi tecrübeli arkadaşlarım yardımcı olun lütfen

Evet ilk çocuk 1 yılı gecik deniyoruz tüm testler ve hsg çekildi hiç sorun yok ama maalesef olmuyor 😞
belki biraz saçma bir tavsiye olacak ama halk arasında şifacı teyzeler var ya işte göbek düşünce çeken, çıkığı yerine takan falan. yıllar önce teyzemde de böyle sebepsiz olmuyordu gebelik, bir yaşlı şifacı teyzeye gidip kasıklarını çektirtti o ay hamile kaldı. eğer bir süre deneyip bizim de sebepsiz olmazsa ben de kasıklarımı çektireceğim o teyzeye. daha bizim denediğimiz ilk ayımız o yuzden böyle bir aksiyona girişmedim daha 😅

Back
X