• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ben 9 unda yumurtlama gördüm. Uygulamaya göre adetime 2 gün var ama yumurtlamadan 12-14 güm sonra adet olunuyormuş yani benim adetim otomatikmen gecikmeli oluyor. Öyle dediler. Buna göre de 23-24 gibi olacağım galiba. Bugün ovulasyon testi yaptım T çizgisi hiiiiiiiç yoktu. Adet günüm ne zaman onu bile bilmiyorum çok stresliyim ya gün geçmiyor cuma günü kan mı versem acaba diyorum çıkar mı sizce
Sen benden bir gün öncesin canım bende 10 unda pik gördüm 11 inde silikleşti beklenen adet tarihim 25 i genelde bu şekilde oluyor benim. Bence erken daha yerleşme sürecinde olsa bile çıkmaz diye düşünüyorum

Aaaa hiç öyle bisey duymadım eğer denk gelirsem kasıkçı falan deneyebilirim hersey bi umut artık şuan hayıt tohumu çayını içiyorum tavsiye üzerine
Etrafımda ki çoğu kişi gitti bu şekilde bende duydum. Vesile oluyor tabi ki ama bana da mantıklı geldi önümüzde ki aylar için bizim burada göbek kaldırma diye geçiyor

Cnm kimyasala dondu suan ne yazikki sabahtandir agliyorum sinirlerim bozuldu bat dundu cnm 14 eylul nasibi yokmus napalim
Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum ancak inşaAllah en kısa zamanda kendini toparlarsın. Kimyasal sonrası ayda hemen gebe kalan o kadar çok kişi gördüm ki burda. Kimyasal gebelik bile gebe kalınabildiğini ve sorun olmadığını gösteriyor. İnşaAllah en kısa zamanda yeniden olur. Canını sıkmayıver güzel haberler yakındır ❤️

Canım üzüntünü çok iyi anlıyorum ancak inşaAllah en kısa zamanda kendini toparlarsın. Kimyasal sonrası ayda hemen gebe kalan o kadar çok kişi gördüm ki burda. Kimyasal gebelik bile gebe kalınabildiğini ve sorun olmadığını gösteriyor. İnşaAllah en kısa zamanda yeniden olur. Canını sıkmayıver güzel haberler yakındır ❤️
İnsallah cnm bn strese bagliyorum bu ay problemleri coktu hayirlisi olsun insallah tesekkur ederim ❤️

Kızlar akşam üzeri kaset test fotoğrafı atmıştım göremedik denilmisti sonra o netleşti ama geç tabi sonra ben biraz önce dayanadim 2 saatlik idrarla erken gebelik yaptım silik bir çizgi çıktı days doctor testin markası bat 17 Eylül yalancı pozitiflik olur mu ya çok korkuyorum 3 dk da çıktı

Kızlar akşam üzeri kaset test fotoğrafı atmıştım göremedik denilmisti sonra o netleşti ama geç tabi sonra ben biraz önce dayanadim 2 saatlik idrarla erken gebelik yaptım silik bir çizgi çıktı days doctor testin markası bat 17 Eylül yalancı pozitiflik olur mu ya çok korkuyorum 3 dk da çıktı
Atabilir misn testiii

Ay ben o markayı bilmiyorum ama inşallah yalancı değildir , belirtin falan var mıydı canım

Uzulerek days doctorun yalanci pozitifliğine bizzat şahit oldum. Baska markayla kontrol edin. Ben de sansa eczaneden alip yaptim. Pozitif diye sevindik. Başka test yapinca ortaya çıktı 🥺

Uzulerek days doctorun yalanci pozitifliğine bizzat şahit oldum. Baska markayla kontrol edin. Ben de sansa eczaneden alip yaptim. Pozitif diye sevindik. Başka test yapinca ortaya çıktı 🥺
Bende arti med testinde geçen ay yaptım 3 tane hepsi pozitif verdi ama yalancı pozitifmiş şaka gibi yani

Bende arti med testinde geçen ay yaptım 3 tane hepsi pozitif verdi ama yalancı pozitifmiş şaka gibi yani
Teşekkürler bilgi icin. Kara listeme ekledim . Hayal kırıklığını atlatinca trendyol vs yorumlarını okudum. Çok kişinin başına gelmiş. Çok üzülmüştüm. O yuzden bu sefer innovita deniyorum. İnşallah bu da öyle cikmaz

Artimed ne yazık ki çok veriyor pozitif daha önce bana da öyle net şekilde pozitif verdi ki tam bir hayal kırıklığıydi inşallah bu defa böyle bisey olmaz ya zaten hiç umudum yok tüm absürt şeyler benim başıma geliyor bu da böyle yalancı pozitif verirse ben artık test yapmaktan vazgecicem cidden

Artimed ne yazık ki çok veriyor pozitif daha önce bana da öyle net şekilde pozitif verdi ki tam bir hayal kırıklığıydi inşallah bu defa böyle bisey olmaz ya zaten hiç umudum yok tüm absürt şeyler benim başıma geliyor bu da böyle yalancı pozitif verirse ben artık test yapmaktan vazgecicem cidden
Maalesef canım , bu sefer hangi marka yaptık ya da yapacak mıydın

Teşekkürler bilgi icin. Kara listeme ekledim . Hayal kırıklığını atlatinca trendyol vs yorumlarını okudum. Çok kişinin başına gelmiş. Çok üzülmüştüm. O yuzden bu sefer innovita deniyorum. İnşallah bu da öyle cikmaz
Rica ederim ne demek benimde bugün adet günümdü olmadım , yanımda test yok ama zaten bilmiyorum yapsam mı

İnsallah cnm bn strese bagliyorum bu ay problemleri coktu hayirlisi olsun insallah tesekkur ederim ❤️
Ben de zamanında şundan düştü bundan düştü diye hem üzülüyor hem canımı sıkıyor hem de kimi zaman çok sinirleniyordum. Artık diyorum ki nasip olan ne zor şartlar olursa olsun gelir. Bazı hikayeler dinledim insanın kanını donduracak şeyler ama yine de düşmüyor geliyor bebek. Yani gelecek olan durdurulamıyor gelmeyecek olan ne yapsak gidiyor. Hatta bir adam anlatıyordu annesi bebeği aldırmış ama ikizmiş diğerini görmemişler aylar sonra fark ediyor ve ikizi dünyaya geliyor ki aldırmadan önce de neler neler içmişler düşsün diye... Neden yazdım bunları çünkü böyle problemlerin olduğu aylarda düşük vb olaylar yaşayınca bize onlara yaşatanlara sanki içerden yavaş yavaş kızıyor, kuruluyoruz. Bu da aslında bize zarar veriyor. Bundan sonraki süreçte inşaAllah problemlerden ve stresten uzak bir şekilde en kısa zamanda alırsın yine güzel haberi. Güzel canını sıkmayıver lütfen ❤️

Back
X