• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

hayirlisi olsun canim benimde bu ay kaldi bugun doktora gittim tahlil verdim 29unda hsg cektirecegim esimden de tahlil falan istedi 1 yil dolmadan herhangi birseye baslamayacagiz dedi bakalim hsg yi ve test sonuclarini bekleyeceğim
Hsg cok avantajlı ben hsg cektım 3 gun sonra denemeye baslaıdk ve o ay gamule kaldım hsg ye kadarda vıtamınlı ye bu ay ı sallah sneınde hemen olur benım malesef 6 haftalık dustu inşallah sneın saglıklı olur hemen

Merhaba benimde pcos görünümü varmış 26 agustos regl olup 6 Eylül pik gördüm neden bu kadar erken acaba yanlış mı oldu vs diye düşünüyordum o pcosdan mı kaynaklıymış ? Döngüm 30 31 gün birde 11 12 eylül de yine pik gördüm
Merhaba yani ben şöyle söyliyim yumurta takibi yaptırıyorum 16. Günü gittim yumurtam 22 mm olmuş benim sonrasında her an çatlayabilir dedi bende söylemiş olduğu dünleri değerlendirdim ve o günler içerisinde pik gördüm de. Ovülasyon testi yardımıyla tabiki sonra pik geçti çatlamada olmuştur diye bir daha test yapmadım 21. Günü tekrar kontrole gittiğimde ise ağrım vardı kasığımda bir önceki gece de vardı aynı ağrı aslında 1 haftadır vardı ama o günler daha da arttı belki bi şeyler de tetikledi yorgunluk stres vs. Doktorda ağrı şiddetlendiği zaman yumurta çatlamıştır dedi. Yani çok yeni çatlamış olabilir biz tam ne zaman çatladı görmüyoruz ama mutlaka değerlendirin bu akşamı dedi işte dediğim gibi 3 gün ara vermiştik teste güvenip ama doktor da yeni çatladı deyince test ile farklı günler oluyor. Sizin belki iki yumurtanız vardır o yüzden iki kere pik görmüşsünüzdğr benim pcostan dolayı geçen ay yumurtam yoktu bu ay bitane vardı onu takip ettik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kendimi tutuyorum. En erken ayın 20-21i gibi yaparım ama adet olmazsammm. Bu ay annemler falan da rüyasında görmüş hayırlısıyla olur inşallah ya
Çok dillendirmek istemiyorum ama beni de rüyasında gören oldu bu yüzden kesin oldu gözüyle baktım hep daha reglime 9 gün başkent test yapıp negatifi görünce hafif yıkıldım 😂🥹

Bende bu aydan çok umutluydum ama regl olacakmış gibi ağrım var çok fazla hemde normalde 26sında regl günüm ama ağrımaya başladı 9 gündür de göğüs sancılarım var bunlar hamilelik belirtileri olmaz herhalde değilmi bide kasığımla alt tarafımda bi ağrı oluyor arada oda hamilelik belirtisi değildir demi çok üzülüyorum artık 🥹
Gebelik belirtisi de olabilir benim regl belirtilerim en fazla iki üç önce başlar sizin erken başlamıyorsa tabii

Merhaba yani ben şöyle söyliyim yumurta takibi yaptırıyorum 16. Günü gittim yumurtam 22 mm olmuş benim sonrasında her an çatlayabilir dedi bende söylemiş olduğu dünleri değerlendirdim ve o günler içerisinde pik gördüm de. Ovülasyon testi yardımıyla tabiki sonra pik geçti çatlamada olmuştur diye bir daha test yapmadım 21. Günü tekrar kontrole gittiğimde ise ağrım vardı kasığımda bir önceki gece de vardı aynı ağrı aslında 1 haftadır vardı ama o günler daha da arttı belki bi şeyler de tetikledi yorgunluk stres vs. Doktorda ağrı şiddetlendiği zaman yumurta çatlamıştır dedi. Yani çok yeni çatlamış olabilir biz tam ne zaman çatladı görmüyoruz ama mutlaka değerlendirin bu akşamı dedi işte dediğim gibi 3 gün ara vermiştik teste güvenip ama doktor da yeni çatladı deyince test ile farklı günler oluyor. Sizin belki iki yumurtanız vardır o yüzden iki kere pik görmüşsünüzdğr benim pcostan dolayı geçen ay yumurtam yoktu bu ay bitane vardı onu takip ettik. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çok karışık ya tamamiyle nasip meselesi elden hiç bir şey gelmiyor ben ovulasyonda ilk piki gördüğümde çatlama günü kasığımda sancı hissettim o gün sanmıştım

Gebelikle ilgili degil mi belli degil adatine var daha bunu bilemeyiz dedi sadece kist yada enfeksiyondan olmadigi kesin
Hımm anladım en azindan kotu bisey olmadigini ogrenmis oldun..Muayene ettiyse rahim kalinlasmaya başlamış falan diyebilirdi.O yüzden dedim.Zaten adetine 10 gün varsa yumurtlama dönemini henüz gecmis olmalısın gebelik daha olusmamista olabilir.Bekle bakalım inşallah güzel sonuçlanır.Testlerde de silik cizgi gormustun sanirim.Gercekten meraktayim senin durumunu.Yazarsin zaten buraya değil mi?

benim bat 24 yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki yoksa bir gün daha mı beklesem 😔 bugün kaset test aldım onda bir şey çıkmadı galiba yok
Seninle aynıyız.23 unde yapacağım diyodum galiba dayanamayacağım ben.20 sinde ilk testi yapamayi düşünüyorum.Tabi regl olmazsam.Bazen erken de olabiliyorum.His olarak hamileyim hissi oluşmadı ben de bakalım hakkımızda hayırlısı.

Benim yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti erken gebelik testi yapsam çıkar mı
7 gün çok erken negatif görmeniz çok olasi.En az 10-11 gün geçmesi gerekiyor silik çizgi ile belli olur o zaman bile.Tecrubelerime dayanarak söylüyorum.Gec döllenme(yumurtlamanin sanılandan geç olması durumu) olursa adet gününde ya da gecikince ancak belli olur.

Adet oldunuz mu benim bugün adet geçeli 4. Gün hala adet olmadım kan verdim sabah saglik ocağına yarın çıkar artık öğrenim dedim dün test yapmıştım negatifdi artık test yapmakdanda sıkıldım çünkü bu ay 10 tane yaptım belkide daha fazla test yaptım adet gelmeden evelden beri
Olmadım canım benimde 4. Günüm ve dün yaptım negatifti 😭

Hsg cok avantajlı ben hsg cektım 3 gun sonra denemeye baslaıdk ve o ay gamule kaldım hsg ye kadarda vıtamınlı ye bu ay ı sallah sneınde hemen olur benım malesef 6 haftalık dustu inşallah sneın saglıklı olur hemen
insallah bakalim hemen yumurtlama oncesine randevu vermis takvimimden baktim oyle diyolar hsg den sonra hamilelik cok fazlaymis bakalim 1 yil dolmadan tedavi baslamayacagiz dedi

7 gün çok erken negatif görmeniz çok olasi.En az 10-11 gün geçmesi gerekiyor silik çizgi ile belli olur o zaman bile.Tecrubelerime dayanarak söylüyorum.Gec döllenme(yumurtlamanin sanılandan geç olması durumu) olursa adet gününde ya da gecikince ancak belli olur.
Çok heyecanlı ya bakalım bu ay umutluyum inşallah olur ya

Back
X