- 1 Eylül 2025
- 104
- 20
- 13
- 24
Öyle mi diyorsun? Ama o zaman normal olduğum adetten bir hafta sonra olacağım. Bilemedim ya kafam karışıkYumurtlamaya göre olur bence.23 ü daha mantıklı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyorsun? Ama o zaman normal olduğum adetten bir hafta sonra olacağım. Bilemedim ya kafam karışıkYumurtlamaya göre olur bence.23 ü daha mantıklı.
Benim de karışık aslinda kendi duzenime göre 20-21 inde falan regl olmam lazım.Ama uygulama 24 diyor.Ben uygulamayı baz alıyorum.Testlerde de pik göremediğim için.Düzenin hiç şaşmıyorsa bi test yapiver sabahleyin.Öyle mi diyorsun? Ama o zaman normal olduğum adetten bir hafta sonra olacağım. Bilemedim ya kafam karışık
hayır testte bir şey görmedim ama göğüslerim dün ve bugün aşırı hassaslaşmıştı ya da psikolojik uydurdum bilmiyorumCanım seninle aynıydı Bat ımız.Hakkında hayirlisi olsun.İnşallah ekimde saglikli sekilde gebelik oluşur ve devam eder.Benimde şiddetli bel ağrım var.Yarın test vereyim diyorum.İdrar testinde pozitif mi görmüştün?Ondan mi erken kan verdin
Anladım canım.Gayet mantıklı.Netlik rahatlatır insanı.hayır testte bir şey görmedim ama göğüslerim dün ve bugün aşırı hassaslaşmıştı ya da psikolojik uydurdum bilmiyorumöyle olunca en iyisi kan testi içimdeki soru işareti gitsin dedim en azından kafam rahat şuan
![]()
Ovulasyon takibi yaptım mı pekiAdetim geçerse kan vericem canım
Hamilesin demek isterim hayırlı olsun demek isterim canım seninle bende aynı süphenin içindeyim inşallah hamileyizdirEki Görüntüle 3645873
Arkadaşlar bugün bir tane daha test yapdım böyle çıktı erken değil normal gebelik testi
Selam benim de dpo 12 sabah ilk idrarla kaset test yaptim negatifBenimde doluluk hissi var belki de umduğum için kendim öyle hissediyorum bilmiyorum, bugün dpo 12 dün test yaptım negatifti siz yapmayın daha önce sormuşsunuz çok erkenmiş ben onu anladım![]()
Bence varHanımlar günaydın kafam karmakarışık oldu yardımınıza ihtiyacım var eyy bilirkişilerBAT 22 eylül. Erkenden duramadım bu ay bugünde rüyamda hamile olduğumu gördüm anneme söylediğimi gördüm. Sonra uyanır uyanmaz test yaptım mor olan awox ,pembe prodoctor ,strip olanlarda innovita 1 tanede ovulasyon yaptım koyulaşma varmı diye ovulasyon dışındakiler silik oldukça ne diyorsunuz burda hamilelik var mı ?
Eki Görüntüle 3645878
Bence varHanımlar günaydın kafam karmakarışık oldu yardımınıza ihtiyacım var eyy bilirkişilerBAT 22 eylül. Erkenden duramadım bu ay bugünde rüyamda hamile olduğumu gördüm anneme söylediğimi gördüm. Sonra uyanır uyanmaz test yaptım mor olan awox ,pembe prodoctor ,strip olanlarda innovita 1 tanede ovulasyon yaptım koyulaşma varmı diye ovulasyon dışındakiler silik oldukça ne diyorsunuz burda hamilelik var mı ?
Eki Görüntüle 3645878
Gözle görülür bir şekilde çıkmışEki Görüntüle 3645873
Arkadaşlar bugün bir tane daha test yapdım böyle çıktı erken değil normal gebelik testi
İnşAllah canım benimde innovita hamilelik testi ve ovilasyon testi seninki gibi çıktı dünHamilesin demek isterim hayırlı olsun demek isterim canım seninle bende aynı süphenin içindeyim inşallah hamileyizdir![]()
Benımde aynı adet olacakmısım gıbı bıde bacaklarım cok agrıyor ama tabı belırtıler olsada olmayabılıyor bat 25 ben test ıcın beklıyorum bıraz dahaKızlar benim belim çoookkk şiddetli agriyor.Sanki dogum sancısı gibi.Bel ağrısı yasayan var mi benim gibi.
Bat 21 eylülBence varbenimde 22 ama henüz test yapma cesaretinde bulunmadım belirtin var mı
Gözle görülür bir şekilde çıkmışbat ne zaman ?
Hayırlı olsun canım net varBence varbenimde 22 ama henüz test yapma cesaretinde bulunmadım belirtin var mı
Gözle görülür bir şekilde çıkmışbat ne zaman ?
Bende aynı rüyayı gördüm annem bebeyide al gel diyorduHanımlar günaydın kafam karmakarışık oldu yardımınıza ihtiyacım var eyy bilirkişilerBAT 22 eylül. Erkenden duramadım bu ay bugünde rüyamda hamile olduğumu gördüm anneme söylediğimi gördüm. Sonra uyanır uyanmaz test yaptım mor olan awox ,pembe prodoctor ,strip olanlarda innovita 1 tanede ovulasyon yaptım koyulaşma varmı diye ovulasyon dışındakiler silik oldukça ne diyorsunuz burda hamilelik var mı ?
Eki Görüntüle 3645878
Bence bugün kan ver netleştir. İnşallah vardır sağlıkla selametle süreci atlatmak nasip olsunBat 21 eylül
Bendede aynı öyle kuzum adet sancısı gelib gidiyorBenımde aynı adet olacakmısım gıbı bıde bacaklarım cok agrıyor ama tabı belırtıler olsada olmayabılıyor bat 25 ben test ıcın beklıyorum bıraz daha
Belirti olarak aşırı uyku var başka birşeyim yok kan vermeden rahat edemeyeceğim kan vereyimde biBence varbenimde 22 ama henüz test yapma cesaretinde bulunmadım belirtin var mı ?