• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Canım seninle aynıydı Bat ımız.Hakkında hayirlisi olsun.İnşallah ekimde saglikli sekilde gebelik oluşur ve devam eder.Benimde şiddetli bel ağrım var.Yarın test vereyim diyorum.İdrar testinde pozitif mi görmüştün?Ondan mi erken kan verdin
Bel boslugu bobrek mı derler oraya kesık kesık agrılar gırıyor ve asırı uyku kullandığım takvıyelerde yapıyor olabılır ama bu ay suphelendım bende

Benımde aynı adet olacakmısım gıbı bıde bacaklarım cok agrıyor ama tabı belırtıler olsada olmayabılıyor bat 25 ben test ıcın beklıyorum bıraz daha
Gebelikten kaynaklı değil gibi benim ağrım.Baya şiddetli.

Kızlar benim dpo 9 ya da 10 tam emin değilim. Dayanamadım trst yaptım. Ama negatif çıktı 🥺

Eklentiler

• IMG_5416.webp
    IMG_5416.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar ben yumurtalıyamıyormuşum sanırım chat gptye göre 😂 beni bir aydınlatır mısınız lütfen ya. Temmuz ayından anlatayım 24 temmuz regl başlangıcı bitisi 31 temmuz, 6 ağustos pik oldu 7 ağustos çatladı, ama ben çatlamayı görünce hep bırakırım ovulasyon testini, sonra 26 ağustos regl olup 31 ağustosta bitti yine 5 6 eylül pik ve çatlama oldu, fakat ovulasyona devam ettim 11 12 eylülde yine pik oldu ve beklenen regl tarihim 26 eylül, chat gptye göre çatlamadan sonra max 14 gün içinde regl olmam lazımmış yani ovulasyon 6sı değil 12si sayılırmış ben 6sında kasıt batması hissettim net ama pco varsa vucut yumurtalamaya çalışır başaramazsa bir daha denermiş yada hiç yumurtalayamadığım için regl geç olurmuş. Var mı fikriniz ?

Kan sonucunda <5.0 yazıyor bu nedemek kızlar normalde 0 altında yada 1 rakamlarında çıkardı eskiden şimdilerde nasıl bilmiyorum

Kan sonucunuz 5 altında çıkmış maalesef 😔
Hayırlısı bu ay çok gecikince umitlendim ama olsa bir yandan da idrar testinde çıkar diyordum neyse hayırlısı ise olsun demiştim vardır herşeyde hayır bu ay üstüne düştüm daha unursamicam olursa olur olmasa Allah'ım bilir var iki tane çocuğum rabbim önce hiç olmayanlara versin inşallah

Arkadaşlar pskoloji çok etkiliyor bunu bu ay çok kafama takınca anladım normalde adetlerim düzenli olur hiç sorun yaşamadım bir ikingun tabi aksamalar arada bir olur ama bu ay çok sıktım kendimi demekki stresden gecikme yaşadım o yüzden artık stres yapmayıp tevekkül edecem sizde lütfen stres yapmayın olacak ise bile olmuyor bunu anladım...

Arkadaşlar pskoloji çok etkiliyor bunu bu ay çok kafama takınca anladım normalde adetlerim düzenli olur hiç sorun yaşamadım bir ikingun tabi aksamalar arada bir olur ama bu ay çok sıktım kendimi demekki stresden gecikme yaşadım o yüzden artık stres yapmayıp tevekkül edecem sizde lütfen stres yapmayın olacak ise bile olmuyor bunu anladım...
Evet canım benim negatif oluyor o şekilde 🥺 bende bugün yine kan verdim 39 cikmis
25 - 35 - 39 oldu sağlıklı bir artış zaten yok zaten regl de olmuştum ne olacak hiç bilmiyorum kendiliğinden azalır umarım , olmayan bebek içinde iki günde bir kan vermek beni çok yıprattı hastaneye gitmek istemiyorum artik

Kızlar ben yumurtalıyamıyormuşum sanırım chat gptye göre 😂 beni bir aydınlatır mısınız lütfen ya. Temmuz ayından anlatayım 24 temmuz regl başlangıcı bitisi 31 temmuz, 6 ağustos pik oldu 7 ağustos çatladı, ama ben çatlamayı görünce hep bırakırım ovulasyon testini, sonra 26 ağustos regl olup 31 ağustosta bitti yine 5 6 eylül pik ve çatlama oldu, fakat ovulasyona devam ettim 11 12 eylülde yine pik oldu ve beklenen regl tarihim 26 eylül, chat gptye göre çatlamadan sonra max 14 gün içinde regl olmam lazımmış yani ovulasyon 6sı değil 12si sayılırmış ben 6sında kasıt batması hissettim net ama pco varsa vucut yumurtalamaya çalışır başaramazsa bir daha denermiş yada hiç yumurtalayamadığım için regl geç olurmuş. Var mı fikriniz ?
Pcos ile ilgili hiç fikrim yok canım ama son gittiğim doktor benimde pcos olduğumu söyledi kan sonuçlarından bir sonraki gittiğimde bilgi verecekmis şuanda dış gebelik ihtimali üstüne yoğunlaştı polip yada kistimin oluşunu ikinci plana attı bilgi verirse sana soylerim

Pcos ile ilgili hiç fikrim yok canım ama son gittiğim doktor benimde pcos olduğumu söyledi kan sonuçlarından bir sonraki gittiğimde bilgi verecekmis şuanda dış gebelik ihtimali üstüne yoğunlaştı polip yada kistimin oluşunu ikinci plana attı bilgi verirse sana soylerim
Senin testilerin pozitif çıkmıştı dimi, çok üzüldüm 🥹

Chat gpt bana da öyle dedi işte. Yunurtlamadan 14 gün sonra adet olmam gerekiyormuş normalde benim adetim piki gördükten 10 gün sonraydı ama olmadım. Stresten mi neyden bilmiyorum ama anlayamadım bende

Back
X