• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

eylul ayi bize hic iyi gelmedi galiba yav madem gecikiyorsun reglicigim bari gebeş olsaydik oyle gecikseydin 😂😂 suan gebelik testleride negatif cikinca reglime kafayi taktim hahahshahahsah🤣🤣
cogu kiside gecikme olmus muhtemelen mevsim.gecisinden kaynakli eylül bizi biraz husrana ugratti🫠

Dodo 123 sen naptn regl sn demı en son öyle yazmstn sankı başka kımler vardı haber bekledgmz kızlar bı ses verın
evet canimm reglim bugun 5. gunum 29unda hsg cekecegim esimin testi de gayet iyi çıktı 29undaki hsg ye göre devam.edecegiz doktorumla bakalim tamda yumurtlama donemime denk geliyor

Hanımlar regle 4 kaldı benim.Büyük ihtimal hamile değilim.Hiç his yok.Belim agriyor.Gecen ayda agrimisti çok ama hamile degildim.Hayirlisi diyorum.Bosuna test yapmayacağım.Gecikme bekleyeceğim.Laboquik ovulasyon testleri sipariş ettim.Regl bittikten 3 gün sonra ovulasyona başlamayı düşünüyorum insallah.Bazı şeyleri kabullenmek bizi daha az yıpratır.Kabullenip önümdeki aya odaklanmaya karar verdim.
kendimize yapacagimiz en buyuk iyilik strese girmeden bu sureci devam ettirmek, gereksiz yere fazla test yapiyoruz strese girince reglimizi de etkiliyor, zaten gebelik varsa adet gecikince de ogrencegiz gecikmeden de ogrenecegiz yoksa zaten adet gorecegiz kendimizi yoruyoruz zorluyoruz sonuca üzülüyoruz, herkese tavsiyem surekli test yapmayin strese girmeyin vucudunuzu dinlemeyin akışına bırakın stresinizi azaltır 🙏🏿

Arkadaşlar kıvamlı beyaz akıntı yaşayan var mı? Gerçi araştırdım progesteron gebelik olsa da olmasa da reglden önce yükseliyormus akıntı hasassiyetler kasık ağrıları hep progesterona bağlı, gebelik için en belirgin özellik ovulasyondan sonra ki dördüncü beşinci günden itibaren oluşan batma hissi bence. Ve bu ay o batma hissi yok bende. O yüzden bilemedim.

Sabah yaptim ilk idrarla boyle belli beliriz cikti 6 gun kaldi

Eklentiler

• 1000201604.webp
    1000201604.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000201603.webp
    1000201603.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 25
  • 1000201602.webp
    1000201602.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000201601.webp
    1000201601.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bat 25 Eylül test yaptım awox negatif 🥹 erken mi sizce dayanamadım ya
Benim de bat 25 yarın yapmayı düşünüyorum dpo 11 oluyor sen ovülasyon testi kullanmış mıydın ayın kaçında pik görmüştün ben 10 u pik 11 i çatlama gördüm dpo 10 diye hesapladım bugünü

İnsallah cnm insallah Allah buyuktur saglikli olsun kolaylikla olsun ne diyelkm
dar vakit uzun geliyor ama geçiyor bende oğlumdan önce dış gebelik geçirdim kürtaj oldum çok zordu benim için ama hemen ardından adet olmadan oğluma hamile kaldım maşallah nur topu gibi ortalıkta dolaşıyor şimdi inşallah sizinde öyle olur

Back
X