- 21 Ağustos 2016
- 280
- 76
- 98
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya belirgin çizgi kasetin markası nedir ve belirti varmışdıSelam bat 20-21 di regl olmadim prodoctor 20 dk sonra silik oldu laboquick ile de ilk5-6 dk da resimdeki gibi silik cikti sizce gebemiyim
Var canım kan ver maşallah bana da dua et bat 25Selam bat 20-21 di regl olmadim prodoctor 20 dk sonra silik oldu laboquick ile de ilk5-6 dk da resimdeki gibi silik cikti sizce gebemiyim
Birisi prodoctor pembe olan digeri de laboquick belirtiler vardi gogus hassasiyeti, batma sanci ama regl belirtisine cok benzer bugun is cikisi kan testi vermeye gidicem bakalimBaya belirgin çizgi kasetin markası nedir ve belirti varmışdı
Labo yanıltmıyor diyorlar inşallah gerçekten vardır güzel haberlerle bekliyoruzBirisi prodoctor pembe olan digeri de laboquick belirtiler vardi gogus hassasiyeti, batma sanci ama regl belirtisine cok benzer bugun is cikisi kan testi vermeye gidicem bakalim![]()
Ay maşallah vardır vardır inşallah döngünüz kaç günBirisi prodoctor pembe olan digeri de laboquick belirtiler vardi gogus hassasiyeti, batma sanci ama regl belirtisine cok benzer bugun is cikisi kan testi vermeye gidicem bakalim![]()
Mutlaka yazacagim daha 3 aydir deniyoruz bu ay ovulasyon testi ile yumurtlamami bulunca denedik bakalim gecen ayda reglim gecikmisti ama testlerde negatif cikmisti kendimi umutlandirmak istemem allah herkesin kalbindekinin hayırlısını versinLabo yanıltmıyor diyorlar inşallah gerçekten vardır güzel haberlerle bekliyoruz
28 gunde bir ama temmuzde reglim gecikti baya sonra agustosta duzene bindi eylulde halaAy maşallah vardır vardır inşallah döngünüz kaç gün
Yani aslında şuna varmaya çalışıyorum benim de 27 günde bir reglime 3 gün var ben dpo9dayım 2 gündür test yapıyorum negatif siz de gecikmeden sonra silik çizgiyi görmüşsünüz belki benim de öyle olur bu ay çok ümitliydim28 gunde bir ama temmuzde reglim gecikti baya sonra agustosta duzene bindi eylulde hala
Olmadim
Soyle soylim pembe olan direkt negatif oldu cekmeceye attim digerini yaptim o da silik cikti ama emin olamadim sonra ikisini de cope atayim derken baktim digeri de silik olmus siz hangi testleri yaptiniz hayalet cizgi olabilirYani aslında şuna varmaya çalışıyorum benim de 27 günde bir reglime 3 gün var ben dpo9dayım 2 gündür test yapıyorum negatif siz de gecikmeden sonra silik çizgiyi görmüşsünüz belki benim de öyle olur bu ay çok ümitliydim![]()
10 da çıkar canım en az genelde hatta 12. Gün çıkıyor ama dur şimdi ben de yapcam çatlarımYaptım ben az önce negatiferken mi ya bata kadar her gün yapcam gibi duruyo ama dpo 9 ya be zaman çıkcak bu
Yok yok vallahi ben bakışlarımla testi deldim geçtim ahahah yine de yokSoyle soylim pembe olan direkt negatif oldu cekmeceye attim digerini yaptim o da silik cikti ama emin olamadim sonra ikisini de cope atayim derken baktim digeri de silik olmus siz hangi testleri yaptiniz hayalet cizgi olabilir
Valla 12 ye döndüm yüzümü yapcan mı test10 da çıkar canım en az genelde hatta 12. Gün çıkıyor ama dur şimdi ben de yapcam çatlarım![]()
Yaptım negatifValla 12 ye döndüm yüzümü yapcan mı test![]()
Yaptım negatifama dikkate almıyorum erken diye
yarın sabah asıl bizim için biraz daha önemli
![]()
Canim reglin gecince ya da regli gunu yap ben oyle yaptim hatta 4 gun once yaptim negatif cikti regli gunu yaptim boyle cikti iste bakalim umutlanmak istemiyorumYok yok vallahi ben bakışlarımla testi deldim geçtim ahahah yine de yok![]()
Bence sizde var ya kaset yanılmaz işte regl olana kadar devam edicem yapmayaCanim reglin gecince ya da regli gunu yap ben oyle yaptim hatta 4 gun once yaptim negatif cikti regli gunu yaptim boyle cikti iste bakalim umutlanmak istemiyorum
Ne zamandan beri deniyorsun gecen ay benim yine bir tane testte silik cikti beta degeri dusuktu amaBence sizde var ya kaset yanılmaz işte regl olana kadar devam edicem yapmayabekleyemiyorum
Ovuyle takip etip günü gününe birliktelik bu ay oldu yalnızca onun dışında 2-3 aydır deniyoruzNe zamandan beri deniyorsun gecen ay benim yine bir tane testte silik cikti beta degeri dusuktu amao yuzden akisa biraktm
Belirtilen adet tarihi canım . Yanı adet olacağın günMerhaba bat ne oluyor bu konulara cok hakim degilim bilgi lutfen![]()