- 21 Ağustos 2016
- 280
- 76
- 98
- 28
Regle 4 gun once yaptim ben hic cizgi yoktu dun yaptim bu resimdeki gibi cikmisti yinede en iyisi kan benceErva ben az sonra predctor deneyecegim.varsa onda cikar herhal.artik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle 4 gun once yaptim ben hic cizgi yoktu dun yaptim bu resimdeki gibi cikmisti yinede en iyisi kan benceErva ben az sonra predctor deneyecegim.varsa onda cikar herhal.artik
Ay sen bize nasıl güzel umut oldun bugünRegle 4 gun once yaptim ben hic cizgi yoktu dun yaptim bu resimdeki gibi cikmisti yinede en iyisi kan bence![]()
Dur bende atıyorum gözümüz yanıltıyordur belkiEki Görüntüle 3647259
Kızlar yine de bi baksanıza asla yok dimi
Su an yok gibi bi kac gun bekle canim baska marka test dene insallah guzel haberler alirsinEki Görüntüle 3647259
Kızlar yine de bi baksanıza asla yok dimi
Bu test yeni mi yapildi tugce?Dur bende atıyorum gözümüz yanıltıyordur belki![]()
Evet canım yaptığım gibi çektim yani 1 de yapmıştım ama yeni çekmedimBu test yeni mi yapildi tugce?
Kız kaset için erken değil miiDur bende atıyorum gözümüz yanıltıyordur belki![]()
Erken ama elimde test yok başkaKız kaset için erken değil mii
Son 6 gün benim seninde öyle galiba heyecanla beklemedeyizay hadi son 5-6 gün![]()
Yani benim bat 25Son 6 gün benim seninde öyle galiba heyecanla beklemedeyiz
Canim laboquick bu sekilde mi cikti benim de laboquick bunlar iki gun dun ve bugun yaptimErken ama elimde test yok başkaama akşam gidip erken gebelik testi alayım diyorum
Laboquick bu 10 lu almıştım ilk deneme yaptım nasılsa daha var diye
c
Son adet tarihin kaç peki benim sat 1 eylül bat 29 eylül gösteriyoYani benim bat 25![]()
Sanki cok belli belirsiz bi çizgi var gibi
31 Ağustos benim ama 2 gün sürdü benim 1 eylülde akşam bitti hatta üstüne gördüm sandım ama negatif normalde 4 gün sürerdiSon adet tarihin kaç peki benim sat 1 eylül bat 29 eylül gösteriyo
Sussss nedne biliyor musun çünkü inanırımSanki cok belli belirsiz bi çizgi var gibi
Anladım ama bat bu kadar gene erken olmazki eminmisin31 Ağustos benim ama 2 gün sürdü benim 1 eylülde akşam bitti hatta üstüne gördüm sandım ama negatif normalde 4 gün sürerdi
Burda çizgi var canımCanim laboquick bu sekilde mi cikti benim de laboquick bunlar iki gun dun ve bugun yaptim
Ben de gördüm kıl gibi incecik bişiSanki cok belli belirsiz bi çizgi var gibi