- 5 Haziran 2015
- 409
- 113
- 303
- 29
Yani uygulama öyle diyo 27 günlük döngğm varAnladım ama bat bu kadar gene erken olmazki eminmisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani uygulama öyle diyo 27 günlük döngğm varAnladım ama bat bu kadar gene erken olmazki eminmisin
Dpo ne oluyorBurda çizgi var canımDpo kaçtasın
Ahsjak yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı sen benim şu siyah beyaza bi daha bak bakalım var mı ajajajajjsDpo ne oluyorbenim konularla alakam
Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün yani ne zaman yumurtladın biliyor musun yada adete kaç gün var diyimDpo ne oluyorbenim konularla alakam
Görüyor gibiyim tam işaretlediğin yerde çok çok silik gibi ay hadi inşallah vardır
Tuğççeeeee ne diyosun tuğçeeeeee yaaaaaGörüyor gibiyim tam işaretlediğin yerde çok çok silik gibi ay hadi inşallah vardır![]()
Ovulasyon testine gore 6-7 eylulde cift çizgi gordum 6-7-8 degerlendirdikYumurtlamadan sonraki kaçıncı gün yani ne zaman yumurtladın biliyor musun yada adete kaç gün var diyimama burda çizgi net var kan ver bence canım Laboquick çok yanıltmaz çünkü
Hafif var gibi bu testi sabah ilk idrarla mi yaptin canimAhsjak yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı sen benim şu siyah beyaza bi daha bak bakalım var mı ajajajajjs
Yok yahu öğlen yaptım işteyim şimdiHafif var gibi bu testi sabah ilk idrarla mi yaptin canim
Ay canım benimTuğççeeeee ne diyosun tuğçeeeeee yaaaaainiş vardır kız bak içim uçmaya başladı ben işaretledim diye görmüyorsunuz dimi
bana kıyak geçmeyin
Sen kan ver canım 8 çatlamış olsa 14 gün geçmiş neredeyse orda çizgi var çünkü kesin yani bence bi kan vermelisinOvulasyon testine gore 6-7 eylulde cift çizgi gordum 6-7-8 degerlendirdik
Ay yansıma falan değildir inşallah yarın sabah yapayım direkttttAy canım beniminşallah vardır ama ben çok silikte olsa çizgi görüyorum orda
inşallah öyledir öyle olsun amin
![]()
Yap hemen erken gebelik testi dimi bu markası ne bununAy yansıma falan değildir inşallah yarın sabah yapayım direktttt![]()
O zaman daha net cikabilir cunku gun icinde sivi aldigin icin idrar seyreliyor yarin erkende prodoctor vw awox ikisini al dene biz ayni anda hamile kalabiliriz bu bir isaret valla ben 2016 dan beri siteye girmiyordum bugun bi bakim dedim sizi buldumYok yahu öğlen yaptım işteyim şimdiyarın sabah ilk idrarla awox yapayım evde 15-20 tane test var marka marka
Ay hadi insallah aksam is cikisi hemen verecegim size de yazarimSen kan ver canım 8 çatlamış olsa 14 gün geçmiş neredeyse orda çizgi var çünkü kesin yani bence bi kan vermelisin![]()
Yaz hemen, ay inşallah vardır şöyle betan bi 40 50 gelsin hadi inşallahAy hadi insallah aksam is cikisi hemen verecegim size de yazarim![]()
Innovita bu ovü testinin yanında gelen erken gebelik mi bilmiyorum evde awox var bundan var bi de kaset var ama kasette çıkmazYap hemen erken gebelik testi dimi bu markası ne bunun
Yaazzz yazsa senin renk çok güzelAy hadi insallah aksam is cikisi hemen verecegim size de yazarim![]()
Aynen ya kaset niye aldıysam bende 10 tane bide almışım alsana avox mavox bişeylerInnovita bu ovü testinin yanında gelen erken gebelik mi bilmiyorum evde awox var bundan var bi de kaset var ama kasette çıkmaz