• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Görüyor gibiyim tam işaretlediğin yerde çok çok silik gibi ay hadi inşallah vardır 😍😍😍😍🥰
Tuğççeeeee ne diyosun tuğçeeeeee yaaaaa 🥲 iniş vardır kız bak içim uçmaya başladı ben işaretledim diye görmüyorsunuz dimi 😀😀 bana kıyak geçmeyin

Yumurtlamadan sonraki kaçıncı gün yani ne zaman yumurtladın biliyor musun yada adete kaç gün var diyim😆 ama burda çizgi net var kan ver bence canım Laboquick çok yanıltmaz çünkü
Ovulasyon testine gore 6-7 eylulde cift çizgi gordum 6-7-8 degerlendirdik

Tuğççeeeee ne diyosun tuğçeeeeee yaaaaa 🥲 iniş vardır kız bak içim uçmaya başladı ben işaretledim diye görmüyorsunuz dimi 😀😀 bana kıyak geçmeyin
Ay canım benim 💜 inşallah vardır ama ben çok silikte olsa çizgi görüyorum orda 😍 inşallah öyledir öyle olsun amin 😁

Yok yahu öğlen yaptım işteyim şimdi 🥲 yarın sabah ilk idrarla awox yapayım evde 15-20 tane test var marka marka
O zaman daha net cikabilir cunku gun icinde sivi aldigin icin idrar seyreliyor yarin erkende prodoctor vw awox ikisini al dene biz ayni anda hamile kalabiliriz bu bir isaret valla ben 2016 dan beri siteye girmiyordum bugun bi bakim dedim sizi buldum😂😂 1 yildir evliyim 4 aydir bebis istiyorum 🌸🥰

Innovita bu ovü testinin yanında gelen erken gebelik mi bilmiyorum evde awox var bundan var bi de kaset var ama kasette çıkmaz
Aynen ya kaset niye aldıysam bende 10 tane bide almışım alsana avox mavox bişeyler 😆 akşam gitcem almaya eczaneye 😆

Back
X