Verdiniz mi kan kaç çıktı acabaBirisi prodoctor pembe olan digeri de laboquick belirtiler vardi gogus hassasiyeti, batma sanci ama regl belirtisine cok benzer bugun is cikisi kan testi vermeye gidicem bakalim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdiniz mi kan kaç çıktı acabaBirisi prodoctor pembe olan digeri de laboquick belirtiler vardi gogus hassasiyeti, batma sanci ama regl belirtisine cok benzer bugun is cikisi kan testi vermeye gidicem bakalim![]()
Canim saat 5.30 gibi gecicem hastaneye ay zaman gecmek bilmiyorVerdiniz mi kan kaç çıktı acaba
Bende verdim 2 saat oldu daha çıkmadı zaman geçmiyorCanim saat 5.30 gibi gecicem hastaneye ay zaman gecmek bilmiyor![]()
Ben eminim hamileyizBenim kaç gündür öyleydi benim de sat 3 Eylül bat 28 i iki gün aşırı göğüs hassasiyeti oldu ama dokunmadan bile acıyordu bugün biraz azalmış. Benim yumurtalığım sızlıyor ama duruyor bi geçiyor şimdi mesela yine başladı sızı
Ahh ahh bakalim insallah sen kan testi yapacak misin?Ben eminim hamileyiz![]()
ayy insallah sen ne zaman kan testi vereceksin aslinda yumurtlamadan 12 gun sonra daha net olur diyorlar ama testler silik cikiyor senin daha 8 gun olmus belki cok yeniyse kanda daha net çıkarBen eminim hamileyiz![]()
Ay kızlaaarrrr inşallah hamileyizdirrsonuçlarınızı harika bekliyorum inşallah yarın güzel bi 2. Çizgi görürüm ben de dua edin bana da hamile insanın duası kabul olur
Bugun cikar mi acaba beta hgcAy kızlaaarrrr inşallah hamileyizdirrsonuçlarınızı harika bekliyorum inşallah yarın güzel bi 2. Çizgi görürüm ben de dua edin bana da hamile insanın duası kabul olur
Maalesef bilgim yok ama yalancı pozitif görmüş olabilirsiniz öncekilerde reglde 6gün daha çok var dpo kaçtasınızMerhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı başına böyle birşey gelen var mı acaba
Ay bilmiyorum ki akşam vereceksin belki gece çıkar belki de yarın nasıl sabretcezBugun cikar mi acaba beta hgc
Daha önce bu gebelik geçirdim 6 haftalikti düşük yaptım 6 ay sonra ilk defa testte çift çizgi çıktı çok mutlu oldum inşallah vardır ama reglımı bekliycem inşallah vardırMaalesef bilgim yok ama yalancı pozitif görmüş olabilirsiniz öncekilerde reglde 6gün daha çok var dpo kaçtasınız
Surekli bakarım e nabizaAy bilmiyorum ki akşam vereceksin belki gece çıkar belki de yarın nasıl sabretcez
Evet biliyorum canım zaten normal gebelik süreci olabilir ihtimalini kafamdan çıkarttım olmayan bir gebelik için 4.ye kan verecek olmak beni çok yordu ama doktor bile hala ihtimal var diyor kafamı karıştıranda bu doktorun bile umut vermesiDoktorun dış gebelik veya kimyasal gebelik ihtimali için kan istiyordur canım bir sonraki kanda artış hızına göre netleşir durumun. İnşallah normal bi gebelik sürecidir![]()
İnsallah dusundugunuzun tam tersi guzel bir haber alirsiniz hayat mucizelerle doluEvet biliyorum canım zaten normal gebelik süreci olabilir ihtimalini kafamdan çıkarttım olmayan bir gebelik için 4.ye kan verecek olmak beni çok yordu ama doktor bile hala ihtimal var diyor kafamı karıştıranda bu doktorun bile umut vermesi
Adet gününü beklemeye karar verdim test ve kan için bugün yaptım negatif çıkınca baya moralim bozulduAhh ahh bakalim insallah sen kan testi yapacak misin?
ayy insallah sen ne zaman kan testi vereceksin aslinda yumurtlamadan 12 gun sonra daha net olur diyorlar ama testler silik cikiyor senin daha 8 gun olmus belki cok yeniyse kanda daha net çıkar
Bende ondan korkuyorum icimde bir huzun bi acaba var daha once cikmadi cunku bu ay bakalim insallah bize sans getiriri hepimizeeAdet gününü beklemeye karar verdim test ve kan için bugün yaptım negatif çıkınca baya moralim bozuldu
Ya ben normalde yaşamadığım belirtiler var ondan dolayı baya umutlandım yoksa normal regl öncesi böyle olmazdım yani sizde varmı belirtiBende ondan korkuyorum icimde bir huzun bi acaba var daha once cikmadi cunku bu ay bakalim insallah bize sans getiriri hepimizee
Bende de ayni regl belirtileri sadece arada batma oluyor fazladan bir de yorgunluk biraz diger seyler klasik regliden onceki gogus hassasiyeti karin bel agrisi falanYa ben normalde yaşamadığım belirtiler var ondan dolayı baya umutlandım yoksa normal regl öncesi böyle olmazdım yani sizde varmı belirti
Anladım ben 6 gün daha bekleyeceğim test için günüm gelsin hayırlı haberler verelim birbirimizeBende de ayni regl belirtileri sadece arada batma oluyor fazladan bir de yorgunluk biraz diger seyler klasik regliden onceki gogus hassasiyeti karin bel agrisi falan