Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşme 6-10. gün oluyor o yüzden yerleşmeye bağlı mesela benim bugün 10. günüm kan Değerim 23 çıktı. Ama arkadaşımın 12. gün betası 30 çıkmıştı yani tamamen kişiye ve yerleşmeye bağlıKızlar ilişkiden 8-9 gün sonra kanda beta çıkar mı
Ben 8. Günde kan verdim negatif çıktı ama reglime de 3 gün vardı, olsa çıkar mıydı artık regli mi beklesem diye düşünüyorum.Yerleşme 6-10. gün oluyor o yüzden yerleşmeye bağlı mesela benim bugün 10. günüm kan Değerim 23 çıktı. Ama arkadaşımın 12. gün betası 30 çıkmıştı yani tamamen kişiye ve yerleşmeye bağlı
Hayırlı olsun buarada size de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYerleşme 6-10. gün oluyor o yüzden yerleşmeye bağlı mesela benim bugün 10. günüm kan Değerim 23 çıktı. Ama arkadaşımın 12. gün betası 30 çıkmıştı yani tamamen kişiye ve yerleşmeye bağlı
Aşkım hiç bişey imkansız değil tutunma ortalaması 9.5 civarı. O zaman yerleşşrse 12 dpo da pozitif görebilirsinBen 8. Günde kan verdim negatif çıktı ama reglime de 3 gün vardı, olsa çıkar mıydı artık regli mi beklesem diye düşünüyorum.
Allah razı olsun 2 senedir bekliyorum. Bir dış gebelik ir boş gebelik yaşadımHayırlı olsun buarada size de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
İnşallah bu sefer sağlıklı ilerler. Benim de bir çocuğum var 7 yaşında iki yıl önce bi düşük yaşadım şimdi de kararsızım böyle bir günlük birşey oldu yumurtlamaya da denk geldi ama bilmiyorum devam eden bi diş tedavim var doktor haber bekliyor bir an önce belli olsun diye sabırsızlanıyorum bendeAllah razı olsun 2 senedir bekliyorum. Bir dış gebelik ir boş gebelik yaşadım
Benim bazı dönemlerde oluyor böyleKızlar reglm ve yumurtlama zamanın hep çok düzenli ve aynı. Övü dönemim 2 gün önce bitti ama 2 gündür hala o dönemdeki gibi akıntım var ve karnmda şişlik ağrı ve kasıklarımda batmalar var böyle olan yada yaşayan var mı
Aşkım çatlaman ne zamanİnşallah bu sefer sağlıklı ilerler. Benim de bir çocuğum var 7 yaşında iki yıl önce bi düşük yaşadım şimdi de kararsızım böyle bir günlük birşey oldu yumurtlamaya da denk geldi ama bilmiyorum devam eden bi diş tedavim var doktor haber bekliyor bir an önce belli olsun diye sabırsızlanıyorum bendepeki bişey sorucam 17 yi 18 e bağlayan gece ilişki oldu 26sında kan verdim bat 29 Ocak. Acaba yarın idrar testi tapsam mı
Takip etmedim hiç bilmiyorum ama takvime göre 18 i gibi duruyorAşkım çatlaman ne zaman
Ayy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Selamlar :)
Ben 8 senelik evliyim bir kızım var o da 4.5 yaşında aşılama ile oldu. 1 seneden fazladır korunmuyoruz 2 ay önce aşılama da oldum sonucu negatif oldu. Sebepsiz infertilite bizimki. Neyse baya bi peşine düştüm bu ay o kadar umursamadım ki yani nasılsa olmuyor diye sat ı bile tam bilmiyorum. Bir de bazı takviyeler kullandım ilgisi olabilir mi bilmiyorumBugün idrar testi pozitif çıktıama tabi net değil kan vermeden bir şey diyemedim şimdi.
İnşallah ya bazen böyle silik çizgi çıkıyorsa ona da negatife dönüyor ya o yüzden pek fazla umut etmek istemiyorum yarın kaan'da yüksek bir değer görürsem o zaman umutlanacağımAyy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
O zaman kesşn bişey diyemeyizTakip etmedim hiç bilmiyorum ama takvime göre 18 i gibi duruyor
Son bişey sorabilir miyim. Sadece ilişkiyi baz alırsak varsa max kaç gün sonra idrarda çıkması gerekirO zaman kesşn bişey diyemeyiz![]()
Test yaptınız mıKızlar bugün belim çok ağrıyor kasıklarıma ağrı giriyor yok oluyor dpo 11 geç döllenme 30 Aralık bat 17 Ocak çatlama düzenlidir adetim ve adet öncesi hiç ağrım olmaz
24 ocakta yaptım negatif ama geç dölelenme oluyor benimki sonra yapmadımTest yaptınız mı