- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 3
Bir de bu ay Klomen kullanmıştımTest yaptınız mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de bu ay Klomen kullanmıştımTest yaptınız mı
Bence bitane yapın sabah. Benimde 17-18 Ocak ilişki. ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı bilmiyorum ama takvm 16 gösteriyordu. bat 29 Ocak. 26 sında kan verdim negatifti bekliyorum regl gelmesini24 ocakta yaptım negatif ama geç dölelenme oluyor benimki sonra yapmadım
Birde hala hiç regl olcak mısım gibi hissetmiyorumSat 31 aralık bat 27-28 döngüm düzenli yıllardır max bir iki gün oynar. Dün erken testte negatifti geç döllenme olabilir mi
Kızlar benim sat 26 Aralık bat belirsiz diyebilirim kürtajdan sonra çok düzensiz oldum genelde 37-40 günde bir oldum. Dün verdiğim kanda 33 çıkmış beta iyi mi sizce? Pazartesi tekrar kan vereceğim ama bat belli olmadığı için içim hiç rahat değil sanki düşük çıkmış gibi. Sata göre hesaplarsak 2 gün gecikmede böyle çıktı kürtajdan sonra sürekli geciktigimi düşünürsek daha günüm gelmedi sayılır böyle bir şey yaşayan var mı aranızda? Sağlıklı artış oldu mu?Selam kizlar,
Bir cogunuz beni gormustur birkac postta ama yine da ayri bir konu acmak istedim.
Benim SAT 19 Aralik BAT 15 ocak (yani bugun) ancak hala gelen giden yok. 27-31 aralik ve 5 ocakta iliski yasadik korunmasiz.
Belirtilerim arasinda yaklasiki 1 haftadir coook ciddi bir karin sisligi ve gaz var (normalde olmaz)
Gecen cumartesi idrar sonrasinda peceteyle silerken pembe su gibi bir sey sildim pazar gunu de ufak bir miktarda pembe/kahverengi arasi bir akinti geldi peceteye.
Son 2-3 gundur Sabahlari cok hafif anlik bir mide bulantisi gelip gidiyor.
Erken gebelik testi yaptim ama henuz bir sey yok, gec dollenme olabilirmis o yuzden gecikecek mi diye beklicem birkac gun daha.
Insan vucudu cok degisik, stress, usutme vb sebplerle de bunlar olabilir ama tabii ki ovulasyon gunlerinde korunmasiz iliskji yasaninca insan buna yoruyor. Bakalim takipteyim haber vericem buraya da. Sizin de varsa su an deneyimleriniz, benim gibi bekleyenler vs yazin konusalim :)
Hala regl olmadımBirde hala hiç regl olcak mısım gibi hissetmiyorum![]()
Tam olarak aynı herşeyimiz benimde 31 ocakta yaptığım test negatifti hala bekliyorum cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum senin son durumun nedirSat 31 aralık bat 27-28 döngüm düzenli yıllardır max bir iki gün oynar. Dün erken testte negatifti geç döllenme olabilir mi
Ay ben hala regl olmadım en son 28 ocakta yapmıstım test yani regl beklediğim ilk gün şimdi oldu 3 subatTam olarak aynı herşeyimiz benimde 31 ocakta yaptığım test negatifti hala bekliyorum cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum senin son durumun nedir
Nedir son durumBence bitane yapın sabah. Benimde 17-18 Ocak ilişki. ne zaman yumurtladım ne zaman çatladı bilmiyorum ama takvm 16 gösteriyordu. bat 29 Ocak. 26 sında kan verdim negatifti bekliyorum regl gelmesini
Ben akşam 7 gibi regl oldum sanırım kahverengi bir akıntı geldi sonra ara ara pembe akıntı gibi geliyor yoğun değil çok az az peçeteye geliyor bugün tam 35 gündü çok umutlanmıştımAy ben hala regl olmadım en son 28 ocakta yapmıstım test yani regl beklediğim ilk gün şimdi oldu 3 subatolsaydı cıkardı diyorum oyuzden takmıyorum. İlk kez bu kadar oynadı ama herşey etkiliyor sonucta regl döngünü bilemedim
Üzülme sağlık olssun önümüzdeki ay ins nasip olurBen akşam 7 gibi regl oldum sanırım kahverengi bir akıntı geldi sonra ara ara pembe akıntı gibi geliyor yoğun değil çok az az peçeteye geliyor bugün tam 35 gündü çok umutlanmış
Ben akşam 7 gibi regl oldum sanırım kahverengi bir akıntı geldi sonra ara ara pembe akıntı gibi geliyor yoğun değil çok az az peçeteye geliyor bugün tam 35 gündü çok umutlanmıştım
Senin nasıl durum test yapmadın mı halaÜzülme sağlık olssun önümüzdeki ay ins nasip olur![]()
Yok yapmadım hala daha olmadımSenin nasıl durum test yapmadın mı hala
İnşallah hamilesindir canımYok yapmadım hala daha olmadım
Merak ettim son durum nedirYok yapmadım hala daha olmadım
Valla nidan bitiyor hala hamile kalamadımMerak ettim son durum nedir
İnşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırızValla nidan bitiyor hala hamile kalamadım![]()