• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Aslında öyle ben kulağımı tıkamak istiyorum ama kayınvalidem eşime sürekli her telefonda konuşmasında soruyor ima yapıyor varda söylemiyormusunuz diye normalde diyorum daha çok erken diye ama :(
tipik kaynana :) yaş kaç buarada valla 32+ isen beklemeden yap tabi ama 32den küçüksen 1 yıl gez toz:)

Ben belirti yaratmaktan ve kendimi dinlemekten kafayı kırıcam yakında valla eylülde resmen hamileydim bende regl olana kadar kasık batmaları mı bel ağrıları mı dersin her şey vardı her şey 😀😀
Kız ben senı hamıle sanıyordum zaten pek yazmasam da bakıyorum gruplara 😂 sen söylemeden sormak ıstemedım . Malum hassas oluyoruz 🌺

KIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.
Ay valla güldürdün beni başım o kadar ağrıyordu ki iyi oldu valla :)))

KIZ 2 AYLIK evlisin ve 27 yaşındasın anam ne çocuğu :) 1 yıl bir evliliğin keyfini tadını çıkarın valla sonra çok ararsınız o başbaşa kalmaları :) hea buarada istersen korunma denk gelirse gelir dert etme yani.
Ah bi bizi bize bıraksalar kafamı dinlemeye fırsatım bile olmadı inanırmısın 😂😂😂

Ben çoktaaan baktırdım onlara baya yükselmiş değerlerim sabahları tahinle limon yiyorum ferritin değeride yükselsin diyeee
Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem 🩷😂

Ben neleri isteyeyım bu adamdan o bilir mi hamilelik için dicem hormonları falan bilir mi ansnsmsm doktora güvenmeyip forumdaki kız kardeşlerime güvenmem 🩷😂
Ovulasyonu beraber yapalım olurmu ben anladım desemde yinede sorarım 🤣

Back
X