• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Ben de geçen ay öyle gördüm hamileyim zannetmiştim ama yumurta çatlamaya hazırlanıyormuş çatlayamayınca erteliyomuş diye de okudum aynı zamanda zaten ovulasyon testleri lh ölçüyor e lh değerim yüksek sürekli pik görmem de normal
peki bat tarihiniz değişmiş miydi

Ben de geçen ay öyle gördüm hamileyim zannetmiştim ama yumurta çatlamaya hazırlanıyormuş çatlayamayınca erteliyomuş diye de okudum aynı zamanda zaten ovulasyon testleri lh ölçüyor e lh değerim yüksek sürekli pik görmem de normal
Bunu ilk defa duydum bu ay bakalım bu aydan ümitliyim

Kızlar birkaç gündür mide yanması yaşıyorum boğazım inanılmaz yanıyor. Normalde hayatımda hiç mide yanması yaşamadım gebelik belirtisi oluyor mu mide yanması

Eki Görüntüle 3654806
Dün akşam da böyleydi değerlendirdik dün geceyi bugün 14:10 da yaptığım ovü testi de bu devam ediyor çstlamadı diye yorumluyorum normalde 1 gün sürer sonra silikleşirdi bu ay 2 gündür devam ediyor 💜💜 iyi bir şey olduğunu düşünüyorum kızlar umarım öyledir bu akşamı ve yarın akşamı da değerlendiririm bi aksilik olmazsa ne düşünüyorsunuz
Yine aynıyız 😂 benimde bugün pik oldu artık anlıyorum olduğunu ve o gün lh testi yapıyorum. Hadi bakalım bu ay ne olacak ❤️

Back
X