- 23 Ağustos 2023
- 92
- 21
- 18
- 21
Ben bu ay ilk defa deniyorum ama duyduğum kadarlıyla kıprkırmızı yani senin 12.10 da yumrutlama olmuş degerlendşrdysen birde 13 degerlendirysen şansın yüksek Allahın izmmi ileBana da bakar mısını koydum foto
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay ilk defa deniyorum ama duyduğum kadarlıyla kıprkırmızı yani senin 12.10 da yumrutlama olmuş degerlendşrdysen birde 13 degerlendirysen şansın yüksek Allahın izmmi ileBana da bakar mısını koydum foto
Canım yumurtlama ve pik günlerinde ard arda birliktelik demişlerdi ama inş tutmuştur pikten sonra olmuş nasılsaAşağıda görsel bıraktım yardımcı olur musunuz![]()
Teşekkür ederim daha varlığı belli olmayan embrio için içmedim direndimEvet içmeyin
Yakalamistir yuksek ihtimalle. Endişe etmeyin. Sperm 3-5 gun arası canlı kalıyor. İnşallah güzel haber alırsınızBana da bakar mısını koydum foto
İnşallah bende ilk defa ovülasyon deniyorum ama 9 Aydır da korunmuyprum bi sonuç alamadım işin garibi uygulama ile testte gördüğüm tarih aynıBen bu ay ilk defa deniyorum ama duyduğum kadarlıyla kıprkırmızı yani senin 12.10 da yumrutlama olmuş degerlendşrdysen birde 13 degerlendirysen şansın yüksek Allahın izmmi ile
Bana da bakar mısını koydum foto
benimde mayısta düşük yaptım şuan koyuladıyor yavaş yavaş sanırım takvimdeki tarihte yumurtlama olacakİnşallah bende ilk defa ovülasyon deniyorum ama 9 Aydır da korunmuyprum bi sonuç alamadım işin garibi uygulama ile testte gördüğüm tarih aynı
Ay inşallah pik öncesi 11inde 9 ve 7sinde de oldu yani aslında günaşırı olmuş ilişkilerimYakalamistir yuksek ihtimalle. Endişe etmeyin. Sperm 3-5 gun arası canlı kalıyor. İnşallah güzel haber alırsınız
Ard arda olmadı ama günaşrıı olmuş farketmeden içimi rahatladan çatlama sabahı olması yoksa bu ay da umut etmezdimmCanım yumurtlama ve pik günlerinde ard arda birliktelik demişlerdi ama inş tutmuştur pikten sonra olmuş nasılsa![]()
Allahın izniyle inş olmuştur tutmuştur canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebişArd arda olmadı ama günaşrıı olmuş farketmeden içimi rahatladan çatlama sabahı olması yoksa bu ay da umut etmezdimm
Çok geçmiş olsun Allah kalbimize göre versin inşallah en güzeli sizin olsunbenimde mayısta düşük yaptım şuan koyuladıyor yavaş yavaş sanırım takvimdeki tarihte yumurtlama olacak
Amiiiiin hep birlikte güzel haberi verelim birbirimize bu ayAllahın izniyle inş olmuştur tutmuştur canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bebiş![]()
Amin canımAmiiiiin hep birlikte güzel haberi verelim birbirimize bu ay![]()
Ay yavrum oluşuyoda 3 yıl bekledim de oldu sorun yokken olmuyordu kafadan attım sağlıklı beslendim oldu ama düştü bu arada takvime göre ilerlesen bile her ay sağlıklı yumrutlama olmuyor ve bazen yumurtlamoylruz bunu unutma ceviz balık yumurta bunlarla yumrutana destek ver be destek veriyorum çizgiler koyulaşıyor sonra koyu görğnce havuç ye çatlamasına yardımcı olurÇok geçmiş olsun Allah kalbimize göre versin inşallah en güzeli sizin olsunbenimde takvimdeki tarih olduğu için biraz üzülüyorum aslında diğer aylar takvime göre ilerliyordum ama yeni bi şey deneyince insan ümit bağlıyor. En azından gebelik oluşabiliyor sizde
Bebiş 19.10 benim ama vallahi hiç meraklı değilim bu ay olmadı herhalde senin bat kaçtıSenin bat kaçtı kız
30 ekim benimBebiş 19.10 benim ama vallahi hiç meraklı değilim bu ay olmadı herhalde senin bat kaçtı
Senin daha var bak luteral fazın çok güzel benim luteral faz 10 gün az yani 27 günlük döngğm var30 ekim benim
Kız normalde 1 eylül sattı bat 27–28 dü 4 gün geciktim 30 ekim bat yaptı anlayamadımkiSenin daha var bak luteral fazın çok güzel benim luteral faz 10 gün az yani 27 günlük döngğm var
Dayanabilirsen gecikme olumca yap, yanıltıyor diğer türlü. Dayanamiyorsan en erken adetten 5 gun onceYumurtlama gününden kaç gün sonra test yapılabilir![]()