• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bu ay öyle denemeye calısacağım bat 4 kasım, herkese bol şanssss

Merhaba kızlar . Insallah gelmek zorunda kalmam dedıgım yerdeyım 😅 bu ay çok saldım hayırlısı bakalım
Ay bende biliyor musun hiç merak etmiyorum oldu mu oldu mu diye şimdiye kadar 50 kere konu açmam lazımdı benim ajsjsjs olmadı herhalde heveslenmedim o yüzden

Adet oldum.16 gun gecikme ile tam dun testlerim geldi bugun randevum vardi gece geldi😁😁

Kızlar çok saçma ama soracağım 10 ekim yumurtalama günümdü eğer döllenme felan olduysa bugün arveles vs içmemin bi sakıncası olur mu bi yerde embriyonun rahme tutunmasını engeller içeriği felan yazıyor
Evet içmeyin

Ay bende biliyor musun hiç merak etmiyorum oldu mu oldu mu diye şimdiye kadar 50 kere konu açmam lazımdı benim ajsjsjs olmadı herhalde heveslenmedim o yüzden
Valla ya bır arkadaş ovulasyon testı yapıcakmısın dıye sordu bende ovulasyon günümün geldıgını o gün farkettım 😂 o kadar saldım . Tabıkı ıstıyorum ama daha oncekıler gıbı stresli kesın oldu falan modunda degılım

Bende bu ay belirti aramamaya çalışıyorum. Bat 23 ekim. Ama hep diyorlar ya birakinca oluyor diye. Ben bı turlu birakamiyorum. 7 ay oldu. Bırakanlar nasıl bırakıyor bize de soyleyin 😂

Bande geldim bat 20 ekim belirti olarak üşütme sancısı gibi sansı var 6 yada 7 si yumurtlama ikisinide degerlendirdim

Insallah canım . Olmazsa da bı ay üzülmem herhalde ya . Yumurtlama gunumu bıle bir arkadaş ovulasyon testıne başlatacak mısın dıyınce hatırladım 😂
Belki de boş verince olur öylesi daha iyi diyelim ama yine de yumurtlama gününü unutma 😅

Bende bu ay belirti aramamaya çalışıyorum. Bat 23 ekim. Ama hep diyorlar ya birakinca oluyor diye. Ben bı turlu birakamiyorum. 7 ay oldu. Bırakanlar nasıl bırakıyor bize de soyleyin 😂
Bende sigara ve alkol kullanıyorum 1,5 ay oldu alkolü bıraktım ama sigarayı bırakamıyorum:(((( ayrıca size bi şey soracağım ovülasyon testimin görüntüsünü bıraktım ( uzun zamandır okuyucuyum 9 aydır çocuk deniyorum olmuyor ve ilk defa ovülasyonla deniyorum o yüzden umut ediyorum ama yine de tek çizgi göreceğim diye beynim konuşuyo) 11inde iki çizgide koyulaştı ilişki yaşandı tüm kurallara uyuldu 😁😁 12sinde pik gördüm ama eşim uyudu sabah olunca ilişki oldu ilişkiden 3-4 saat sonra test yaptım T çizgisi silikleşmişti yani ayın 13ünde çatlama olduğunu düşünüyorum. Daha sonra 13ünün akşamı test yaptım T yine C den daha az koyuydu. Demem o ki yumurtlamaya girmeden önce olan gece ( yani aslında yumurtlama da sayılabilir saat 03.30tu) ve çatlama günü ilişki oldu ama dün gece olmadı Sizce yakalayabildim mi ne yaptım bi destek atın :))))

Bende sigara ve alkol kullanıyorum 1,5 ay oldu alkolü bıraktım ama sigarayı bırakamıyorum:(((( ayrıca size bi şey soracağım ovülasyon testimin görüntüsünü bıraktım ( uzun zamandır okuyucuyum 9 aydır çocuk deniyorum olmuyor ve ilk defa ovülasyonla deniyorum o yüzden umut ediyorum ama yine de tek çizgi göreceğim diye beynim konuşuyo) 11inde iki çizgide koyulaştı ilişki yaşandı tüm kurallara uyuldu 😁😁 12sinde pik gördüm ama eşim uyudu sabah olunca ilişki oldu ilişkiden 3-4 saat sonra test yaptım T çizgisi silikleşmişti yani ayın 13ünde çatlama olduğunu düşünüyorum. Daha sonra 13ünün akşamı test yaptım T yine C den daha az koyuydu. Demem o ki yumurtlamaya girmeden önce olan gece ( yani aslında yumurtlama da sayılabilir saat 03.30tu) ve çatlama günü ilişki oldu ama dün gece olmadı Sizce yakalayabildim mi ne yaptım bi destek atın :))))
IMG_8326.webp

Back
X