• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Merhaba arkadaşlar ben bu ay oviterlle vuruldum 29 ekimde ondan sonra iğneden 10 gün sonra kan testi yaptım negatif çıktı sonra 3 gün aralıklı bir şekilde kahvemsi pembemsi akıntım oldu en son akıntımda saç teli inceliğinde kan geldi daha sonra kesildi bugün iğneden sonra 16. Günüm 3 gündür de sadece sarı akıntım oluyor ara ara son bir haftadır da şiddetli bel ağrısı yaşadım
Test yapmayada korkuyorum 3 yıllık evliyim negatif gördüm o kadar test içinde korkuyorum

Benimde az önce çatlatma iğnem yapıldı 2 doz yazıldı ama sadece 1 adet bulabildim 🥲

Aşılama devlette ise rapor çıkıyor sigorta karşılıyor belli kısmını ben raporsuz aşılamadan farklı deniyorum yani birliktelikle, aşılama da birliktelik yok sperm enjekte ediliyor yumurta iğne ile çatlatıldıktan sonra

Aşılama devlette ise rapor çıkıyor sigorta karşılıyor belli kısmını ben raporsuz aşılamadan farklı deniyorum yani birliktelikle, aşılama da birliktelik yok sperm enjekte ediliyor yumurta iğne ile çatlatıldıktan sonra
Aşılama deneyecek misiniz

Back
X