• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Benim bat , 21 ekim
Hala yumurtlama göremedim
23. Günümdeyim
Aslında döngülerim düzenliydi
Sadece bi önceki ay çok uzadı
Hep silik çıkıyo
Ya kaçırmış olabilirsiniz yada geç yumurtlama olacaktır. Birde her ay yumurtlama olmayabilirmiş. Sen regl gelene kadar takip etmeye devam et

Bende regl bitti 2.gün kullanmaya başladım o zaman gelmişti ürünlerim. Saati saatine alıyorum dikkat ediyorum doktor ne dediyse yapıyorum. Geçen hafta Salı günü ovülasyon testim pik oldu çarşamba günü çatlama oldu. Öyle heyecanla bekliyorum
Benimde aynı pik ve çatlama günü.Saatine dikkat etmiyordum bak 🙂↕️

Merhaba kızlar😍 ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 ekim, bugün de regl günümdü fakar olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi

Benimde aynı pik ve çatlama günü.Saatine dikkat etmiyordum bak 🙂↕️
Yaa günlerimiz aynı o zaman birbirbizi takip edelim haberdar edelim. Canım sende hiç akıntı yada vs oldu mu? Bende ovülasyondan 4 gün sonra falan bel ve regl ağrısı oldu 2 gün. Sonra o ağrı gitti sadece sağ kasıkta ara ara gelen ağrı vardı bugün oda yok.

Merhaba kızlar😍 ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 ekim, bugün de regl günümdü fakar olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi
15 eylül pardon

Yaa günlerimiz aynı o zaman birbirbizi takip edelim haberdar edelim. Canım sende hiç akıntı yada vs oldu mu? Bende ovülasyondan 4 gün sonra falan bel ve regl ağrısı oldu 2 gün. Sonra o ağrı gitti sadece sağ kasıkta ara ara gelen ağrı vardı bugün oda yok.
Benimde aynı şekilde ağrılar dünden itibaren gitti.Bende acaba tutunma olmadı mı diye düşündüm.Sen test yaptın mı?

Merhaba kızlar😍 ben şubat ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sonra da tekrar hamile kalıp 20 Nisan kürtaj olmuştum 6 haftalık bebeğin kalp atışı hiç olmamıstı. Sat 15 eylül, bat 15 ekim. bugün de regl günümdü fakat olmadım. Akıntım ve sol kasığımda hafif bir batma var, halsizlik zaten hep var. Umutluyum fakat korkuyorum da.. göğüs belirtisi yok herkeste oluyor mu? Belirtileriniz nelerdi

Merhaba benim de bat 31 piki bugün gördum inşallah tutar çatlama yarın olur herhalde en erken ne zaman test yapabiliriz

Back
X