• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Herkese merhabalar, ilk defa bugün üye oldum ve yazmak istedim. Sizlerden çok şey öğrendim süreç içinde. Ağır bir ameliyat geçirdiğim için gebeliğe izin vermiyordu doktorlar. 1 yılım dolunca izin verdiler ve ben de sizlerle beklemek istedim. Ovülasyon testine göre ilerledim. BAT 22 Ekim.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza alırız.

Herkese merhabalar, ilk defa bugün üye oldum ve yazmak istedim. Sizlerden çok şey öğrendim süreç içinde. Ağır bir ameliyat geçirdiğim için gebeliğe izin vermiyordu doktorlar. 1 yılım dolunca izin verdiler ve ben de sizlerle beklemek istedim. Ovülasyon testine göre ilerledim. BAT 22 Ekim.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza alırız.
22 Ekim regl gününüz mü? Şuan herhangi bir belirtiniz var mı?

Farklı zamanlarda 2 defa görüştüm testlerimi istedi attım bunları verdi. Hem yumurta kalitesini arttırmak hemde yumurta sayısını arttırmak için sanırım. Siz kaç gündür kullanıyorsunuz? Herhangi bir belirtiniz var mı?

Aşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart
Ay erkekler bu konuda çok Tribe giriyor bu ürünleri bende duydum kullandıkça güncelleme yapar mısınız inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik olur 🩷

Dpo 11 de pozitif gören var mı
Bat 17 ekim ama dayanamayıp baktım,negatif ne yazıkki

Farklı zamanlarda 2 defa görüştüm testlerimi istedi attım bunları verdi. Hem yumurta kalitesini arttırmak hemde yumurta sayısını arttırmak için sanırım. Siz kaç gündür kullanıyorsunuz? Herhangi bir belirtiniz var mı?
Kaşık ağrısı iki aydır bende hep var ilginç bir şekilde o yüzden ayırt edemiyorum.Göğüs şişliği geçen ay da vardı bu ayda var ekstra bir belirti yok.Ben 20 gündür falan kullanıyorum sanırım

Benim bat , 21 ekim
Hala yumurtlama göremedim
23. Günümdeyim
Aslında döngülerim düzenliydi
Sadece bi önceki ay çok uzadı
Hep silik çıkıyo

Eklentiler

• IMG_7569.webp
    IMG_7569.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 6
Kaşık ağrısı iki aydır bende hep var ilginç bir şekilde o yüzden ayırt edemiyorum.Göğüs şişliği geçen ay da vardı bu ayda var ekstra bir belirti yok.Ben 20 gündür falan kullanıyorum sanırım
Bende regl bitti 2.gün kullanmaya başladım o zaman gelmişti ürünlerim. Saati saatine alıyorum dikkat ediyorum doktor ne dediyse yapıyorum. Geçen hafta Salı günü ovülasyon testim pik oldu çarşamba günü çatlama oldu. Öyle heyecanla bekliyorum

Back
X