- 14 Eylül 2025
- 421
- 66
- 13
Adet takvimi -regl takibi diyor pembe çiçekli bi program3 ayın ortalamasını alıyor normalde ama program ne aşko senin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet takvimi -regl takibi diyor pembe çiçekli bi program3 ayın ortalamasını alıyor normalde ama program ne aşko senin
Komple saldıysan bu ay olmuş demektir bende öyle dedim saldımYok ya bahar hanım ben bu ay hevesssizim açıkçası hiç merak etmiyorum olduysa oldu olmadıysa olmadı 3-4 aydır bu stres biraz gerdi benisiz de belirti var mı
Benim amh düşük 0.98 ondan dolayı kullanıyorum, doktor normalde ocean takviye vermişti prowomen onu geçen ay kullandımBende bu ay MFK kullanmaya başladım. siz ne zamandır bekliyorsunuz sorununuz nedir?
Benimde amh 0.537. Bende onun için kullanıyorum bu ilk ayım.Benim amh düşük 0.98 ondan dolayı kullanıyorum, doktor normalde ocean takviye vermişti prowomen onu geçen ay kullandım
Eş paketi mi yoksa reserve mi kullanıyorsunuzBenimde amh 0.537. Bende onun için kullanıyorum bu ilk ayım.
Takviyeleri sadece ben kullanıyorum eşim değil. Prenetal1, flora,longevity ve rezerve annh kullanıyorumEş paketi mi yoksa reserve mi kullanıyorsunuz
22 Ekim regl gününüz mü? Şuan herhangi bir belirtiniz var mı?Herkese merhabalar, ilk defa bugün üye oldum ve yazmak istedim. Sizlerden çok şey öğrendim süreç içinde. Ağır bir ameliyat geçirdiğim için gebeliğe izin vermiyordu doktorlar. 1 yılım dolunca izin verdiler ve ben de sizlerle beklemek istedim. Ovülasyon testine göre ilerledim. BAT 22 Ekim.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, sağlıkla çocuklarımızı kucaklarımıza alırız.
Diğerleri ne için onları bilmiyorumTakviyeleri sadece ben kullanıyorum eşim değil. Prenetal1, flora,longevity ve rezerve annh kullanıyorum
Dpo kaçtasın canımYok erken mi bilmiyorum laboquick yaptım silik bile olmadı test![]()
Ay erkekler bu konuda çok Tribe giriyor bu ürünleri bende duydum kullandıkça güncelleme yapar mısınız inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik olurAşılama yapacaktım 1.5 sene önce eşim kabul etmedi bekleyelim dedi, erkekliğine dokunuyormuş beyin.... Mfk var doktor onun takviyelerini alacağım alanlar 3.6 ay arası gebe kalıyor o da olmazsa yılbaşından sonra tedavi şart
Komple saldıysan bu ay olmuş demektir bende öyle dedim saldım![]()
Ayyyy kızz senle benim için lokum dağıtalım öyle olursaoluyormuş düşünsene inşallah tabi
![]()
9Dpo kaçtasın canım
Kaşık ağrısı iki aydır bende hep var ilginç bir şekilde o yüzden ayırt edemiyorum.Göğüs şişliği geçen ay da vardı bu ayda var ekstra bir belirti yok.Ben 20 gündür falan kullanıyorum sanırımFarklı zamanlarda 2 defa görüştüm testlerimi istedi attım bunları verdi. Hem yumurta kalitesini arttırmak hemde yumurta sayısını arttırmak için sanırım. Siz kaç gündür kullanıyorsunuz? Herhangi bir belirtiniz var mı?
Bende regl bitti 2.gün kullanmaya başladım o zaman gelmişti ürünlerim. Saati saatine alıyorum dikkat ediyorum doktor ne dediyse yapıyorum. Geçen hafta Salı günü ovülasyon testim pik oldu çarşamba günü çatlama oldu. Öyle heyecanla bekliyorumKaşık ağrısı iki aydır bende hep var ilginç bir şekilde o yüzden ayırt edemiyorum.Göğüs şişliği geçen ay da vardı bu ayda var ekstra bir belirti yok.Ben 20 gündür falan kullanıyorum sanırım