- Konu Sahibi Blackgirll35
Sen bensinSen yine iyisin ben regl oldum hala acaba diyorum ben hamile olabilirmiyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bensinSen yine iyisin ben regl oldum hala acaba diyorum ben hamile olabilirmiyim![]()
Aminnnn karın ağrınız var mı bir belirti var mıBAT 11 Eylül bu ayda deneyeceğiz Rabbim herkesin dualarını kabul etsin
Belirtiniz var mı kasık ağrısı gibi sarı ya da beyaz akıntı gibi17 sinde adet bitti 18 -19 çok ağrım oldu acaba diyorum yumurta ağrısıdır onlar
Ben de değerlendirdim
Sonra da bişeyler mi oldu
Umut dünyası ya
Belirti var mı kasık ağrısı gibi beyaz sarı akıntı vsBenim de bat 10 eylül kızlar![]()
Meme büyümesi meme sızlamadı ucunda hassasiyet kasık ağrısı bazen bıçak saplanma tarzında varBelirti var mı kasık ağrısı gibi beyaz sarı akıntı vs
Anladım bende sadece kaşık ağrısı varMeme büyümesi meme sızlamadı ucunda hassasiyet kasık ağrısı bazen bıçak saplanma tarzında var
Sabahları mide bulantısı oluyor ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorumAminnnn karın ağrınız var mı bir belirti var mı
Ya hadi inşallah bende hiç bir belirti yokSabahları mide bulantısı oluyor ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorum
Cnm sabah ilk degil ikinci idrarla yap cok fazla sivi tuketme ayni saatlerde yapmaya ozen goster 10-12 arasi en dogru saatler deniyor oernek olarak daMerhaba yarın ovulasyon testine başlamak istiyorum.Hayatimda ilk defa gecen sene sadece 1 ay kullanmıştım.Unuttum ayrıntıları.Günün hangi saati yapmak gerekiyor.Gunde 1 defa mi 2 defa mi?Yapmadan önce nelere dikkat etmem gerekiyor?Lütfen kesin bilgi sahibi olan beni aydınlatabilir mi?
Senin ne zmn batAnladım bende sadece kaşık ağrısı var![]()
Cnm yani yanlis anlama ama bulanti icin cok cok erken bunalti ikinci ayda fln basliyor ki hamile olsan bile daha aylik degil o yuzden uzmek istememSabahları mide bulantısı oluyor ama umutlanmak istemiyorum sonra üzülüyorum
9 EylülSenin ne zmn bat
Ya bisey kalmamis kiz valla bnm 14 unde yumurtlamam iki gun onceydi bugun bi bel agrim var anlatamam reglken bu kadar olmuyodu anlam veremedim tek tarafli agrim var baskada biseyim yok9 Eylül![]()
Teşekkür ederim.Sizin 3 gün koyu cizgi var gibi.Gecen sene yaptığımda silikten koyuya doğru gitti sonra kopkoyu oldu.Ertesi günü siliklesti.Benimki niye öyle oldu ki.Bakalim bu sene nasıl olacak.2 gündür yapıyorum baya silikler.Cnm sabah ilk degil ikinci idrarla yap cok fazla sivi tuketme ayni saatlerde yapmaya ozen goster 10-12 arasi en dogru saatler deniyor oernek olarak da
Valla cnm bnmde ilkkez bu kadar koyu oldu sasirdim ama kaliteli demekkiTeşekkür ederim.Sizin 3 gün koyu cizgi var gibi.Gecen sene yaptığımda silikten koyuya doğru gitti sonra kopkoyu oldu.Ertesi günü siliklesti.Benimki niye öyle oldu ki.Bakalim bu sene nasıl olacak.2 gündür yapıyorum baya silikler.
Doğrudur zaten bende normal sıcaktan oluyordur diye düşünüyorum üzülecek bir şey yok zaten canım Rabbim herkese tez vakitte hayırlı evlad versinCnm yani yanlis anlama ama bulanti icin cok cok erken bunalti ikinci ayda fln basliyor ki hamile olsan bile daha aylik degil o yuzden uzmek istemem