Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçmiş olsun Aslında bu kadar kendimizi dinlemekte yanıltıyor bizi son 6 ayda her döngümde silik çizgili testlerim oldu bir umutlandım bir üzüldüm belki de kimyasal yaşadığım aylarda olmuştur bazı aylar çok meme hassasiyetim oldu bazı aylar hiç hissetmedim bile ben belirtilere çok güvenmiyorum açıkçası gebelik istemezkende bir ay bir ayı tutmuyordu. Bu ayda olmadıysa ben ovü testinide bırakıcam gitgide saplantılı olmaya başladım çünkü başka bişey düşünemez oldum.
Geçmiş olsun Aslında bu kadar kendimizi dinlemekte yanıltıyor bizi son 6 ayda her döngümde silik çizgili testlerim oldu bir umutlandım bir üzüldüm belki de kimyasal yaşadığım aylarda olmuştur bazı aylar çok meme hassasiyetim oldu bazı aylar hiç hissetmedim bile ben belirtilere çok güvenmiyorum açıkçası gebelik istemezkende bir ay bir ayı tutmuyordu. Bu ayda olmadıysa ben ovü testinide bırakıcam gitgide saplantılı olmaya başladım çünkü başka bişey düşünemez oldum.
Bende öyle kesinlikle birdaha Ovulasyon testi yapmayacağım bu ay yapmamın sebebi geçen ay kimyasal olmasıydı ve tam bilmiyordum günü sadece pik oldugu günü değerlendirdik işte
Bende öyle kesinlikle birdaha Ovulasyon testi yapmayacağım bu ay yapmamın sebebi geçen ay kimyasal olmasıydı ve tam bilmiyordum günü sadece pik oldugu günü değerlendirdik işte
Ben de önümüzdeki ayda kullanırım belki elimdeki testler bitsin diye sonra kullanmamayı düşünüyorum odak noktam test yapınca hep bebek oluyor e herkes de düşünmemek lazım diyor. İşin içine girip baktıkça neden olmuyor diye İnsan stres oluyor yoksa öncesinde illa olsun gibi bir ısrarım yoktu kısmet nasip olursa diyordum şimdi hadi hadi oldum
Merhaba kızlar bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım. pik 3 Kasımdı, 4 kasımda silikleşti. Normalde regl tarihim 13 kasım diye bekliyordum ama yumurtlamaya göre 17-18 Kasım oluyor. Bugün rutin kontroller için kan verdim beta da istedik negatif geldi ama dpo 8 oluyor erkendir diye umut ediyorum. İnşallah gebelikle sonuclanır bu ayki bekleyişimiz
Sizinle aynıyız, benim de dpo 8. Dün troid için doktora gittim betahcg 3 geldi ama çatlatma iğnesi vermişti doktor bu ay. İğnenin içinde betahcg olduğu için ve henüz sifirlanmadigi için benim de dün kan testim negatif olmuş oluyor... en erken ne zaman pozitif çıkıyor acaba? Ben pazar gunu idrar testi yapmayı düşünüyorum.