Test yapmayı denesen 6-7 gün geçmişBen çok merak ediyorum ama kızlar adetim 21indr bugün olmam gerekti olmadım ve gögüslerimdeki damarlar ilk defa bu kadar belirgin çok gazım var acaba hamile olabilir miyim sona adetim 23 marttı ve düzenli adet olurum
Ne için geçmiş ki 6-7gün ?Test yapmayı denesen 6-7 gün geçmiş
Evet canım test yapsaydın belli olurduTest yapmayı denesen 6-7 gün geçmiş
18 nisan yumurtlama tarihimdi aman aman bir belirti yok bendede dedim olmadi herhalde sadece yumurtlama doneminden çıktığım halde azda olsa akıntim oluyor vede sagli sollu karnimin alt kisimlari kasık kısmı doluSende var mı belirti
Adetin geçmiş şaşkınNe için geçmiş ki 6-7gün ?
İnşallah gebesindir canım da güzel haberleri verirsin bize gazin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum hicc yaşamadım amaBen çok merak ediyorum ama kızlar adetim 21indr bugün olmam gerekti olmadım ve gögüslerimdeki damarlar ilk defa bu kadar belirgin çok gazım var acaba hamile olabilir miyim sona adetim 23 marttı ve düzenli adet olurum
Ben nerdeyse şimdi yapcam testi varsa vardır canım wallahi tebrik ediyorum iyi sabırlısınTest yapıcaktım yapmadım erken gebelik testi çok istiyorum bebişim olsun ama hüsrana uğramak istemediğim için yapmadım
Insallah bebis vardır kuzum bizleride haberdar edersin25 Nisan
İnşalllah canımmm yaaİnşallah gebesindir canım da güzel haberleri verirsin bize gazin gebelik belirtisi olduğunu duymuştum hicc yaşamadım ama
İnşaallah canım ama umudum yok 2aydır yumurta günleri çalışma olmuyorInsallah bebis vardır kuzum bizleride haberdar edersin
Normalde sabırlı değilim ama 2 Aydın hep öncesinde test yaptım boş çıktı ve üzüldüm o yüZden bu ay inat ettim yarında olmazsam test yapıcam ve sizlerle paylaşcammBen nerdeyse şimdi yapcam testi varsa vardır canım wallahi tebrik ediyorum iyi sabırlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?