Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Valla iyi durmussun bana kalsa daha yumurtlamanin ustunden 3 4 gun gecti çıkacağını bilsem hemen yapacam o kadar yani cook sabirsizim bu ay bıraktım korunmayı cok istiyorum bende hayırlısı insallah hepimizde mutlu haberleri aliriz

Ya hemde ne şaşkınım ben var ya 3 aydır hemde o kadar çok istiyorum ki ondan
6-7gün geçmiş gelen giden Yok sen hala relaxsın pes valla benim ki bir gün geçse ben testlerle kanka olurum 1.5yıldır 1 gün geçmedi zamanında geliyor çok şükür ama şöyle 9ay görmesek iyi olacak

Aynı ruh halindeyiz günümüzde aynıymış

Yarın ben test alayım o zaman olmazsam bu gece veya yarın gündüz adet sabahına test yapayım ama nasıl 6-7gün geçiyor anlamadım 23 Mart'ta oldum 29unda bitti adetim 21i günüm ?

Aralık ayında hsg cektirdim ocak ayindan beri yumurtlama zamanindan bu yana kasik agrim cok oluyor kapali olan taraftan basina gelen var mi kizlar sol tupum kapalı tıkandı

Yarın ben test alayım o zaman olmazsam bu gece veya yarın gündüz adet sabahına test yapayım ama nasıl 6-7gün geçiyor anlamadım 23 Mart'ta oldum 29unda bitti adetim 21i günüm ?
Kim dedi 6-7 gün diye bende diyorum 1 hafta geçmiş neden test yapmıyor acaba diye

Hiç bir fikrim yok canım doktor ne dedi
Hiç bir fikrim yok canım doktor ne dedi
Doktor hicbirsey demiyir zaten zorla konusturuyoruz allah rizasi icin konuşuyorlar mübarek aralik 12de hsg cektirdim ocaktan bu yana ovulasyon zamanlarinda sol kasigim bariz ağrıyor ve sinirimi bozacak sekilde yumurtlama dönemim bitti bitmesi lazim normalde ama yok su an olmus sızlıyor sagdan olsa sewinecegim belki bebis yerleşiyor onun sancisidir diyecegim ama sol taraf ora zatenn kapali doktora gitmekten bıktım artik bu ay kendime izin verdim eger bebis varsa gidecem

Canım bende hsg çekildim geçen ay benim tüplerde sıkıntı Yok dedi doktor neden ağrı olur bilmiyorum belki açılmıştır
Agri cok canimi sıkıyor adet oldugumda bile bu kadar degil nasil agriysa sadece sol taraf ağrıyor ekim ayinda dis gebelik geçirdim o da sol tupu kapatmış sanırım sop ektopik gebelikti çünkü sag acik sagdan yumurtlama gerceklestigi zaman gebelik dusunebilirmisim martta korunma surem bitti ama soldan yumurtladigimi ogrendimn o ayki kontrolumde korundum o ay bu ay da kendiliginden karar verdim olacagi varsa rabbim yazdiysa olur

Canım bekle günün geçince yap bi belirtin var mı peki
Sadece kasiklarda doluluk birde sanırım usuttum saat 20.00 den beri en az 5 kere wc ye gittim bu kadar kisa surede bu belirtiyi vermez halen var tutuyorum bıktım vallaonun harici tek problemim kasiklarim patlamaya hazir bomba gibi

Kizlar bende varim normalde 33 gunde 1 adet oluyorum ama bu ay erken yumurtledim 13 unde yumurtladim simdi kasiklarim ve belim cok agriyo normalde 5 mayis gunun o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum

Kizlar bende varim normalde 33 gunde 1 adet oluyorum ama bu ay erken yumurtledim 13 unde yumurtladim simdi kasiklarim ve belim cok agriyo normalde 5 mayis gunun o gune kadar nasil bekliycem bilmiyorum
Hatirladim seni birlikte bekliyorduk hatta belirtilerimizi yazalim ilerleyen günlerde diyordum sanirim sendin hoşgeldin aramiza sende

Açıkçası Allah sabrini verirse 1 mayista yapmayı düşünüyorum ben dayanamam nerdeyse simdi yapacam yumurtlamanin üzerinden 3 gun gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…