Bende öyleyim ya resmen gunler gecmiyoAçıkçası Allah sabrini verirse 1 mayista yapmayı düşünüyorum ben dayanamam nerdeyse simdi yapacam yumurtlamanin üzerinden 3 gun gecti
Belirti aramaya çalışıyorum zorlaEvet benimhosbulduk nasilsin nasil gidiyo belirtiler
Cuma test yapsam mi diyorumBelirti aramaya çalışıyorum zorlasadece kasiklarimda doluluk var canım iki taraftanda yok batma yok bilmem ne hicbiri yok zaten coook erken sol kasigim ağrıyor ve cok korkuyorum tekrar dis gebelik olmasindan Allah bilir
Yani bence yap belki bende yaparim pazartesiyi zor ederim ben huyumu biliyorum mutlaka yaz sonucu belkide cikmaz hemenInsallah olmaz canim hayirlisiyla bakalim ben haftaya
Cuma test yapsam mi diyorum
Senin belirtilerin daha gercekci belirtidir canim 13 yumurtladim diyorsun yani hayli hayli belirti verir sitelerde iliski üzerinden 1 hafta sonra sonuc alabilirsiniz yazıyordu ne kadar doğrudur bilemiyorum
Yazarim tabi canim ama ustunden 15 gun gecmis oluyo cikmasi gerekmez mi varsaYani bence yap belki bende yaparim pazartesiyi zor ederim ben huyumu biliyorum mutlaka yaz sonucu belkide cikmaz hemen
İnşallah bebişin belirtisidir canım yabancı olduğum konu bişey diyemiyorum bu doktorlarada ne demeli anlamadım gittiDoktor hicbirsey demiyir zaten zorla konusturuyoruzallah rizasi icin konuşuyorlar mübarek aralik 12de hsg cektirdim ocaktan bu yana ovulasyon zamanlarinda sol kasigim bariz ağrıyor ve sinirimi bozacak sekilde yumurtlama dönemim bitti bitmesi lazim normalde ama yok su an olmus sızlıyor sagdan olsa sewinecegim belki bebis yerleşiyor onun sancisidir diyecegim ama sol taraf ora zatenn kapali doktora gitmekten bıktım artik bu ay kendime izin verdim eger bebis varsa gidecem
Gecmiş olsun cnm düşüklerin mi var senındeHayırlısı bakalım inşallah 3.de sağlıklı gebelik geçiririm
Günaydın cnmm bak ne guzel gözün aydın :) inşAlla hamilesindirde görmezsin kırmızılarıGünaydın kızlar ben işe gidicem diye erken uyandım ve gecede adet olmadım henüz temiziz yanii
Aminnn canım insallahAmin inşallah hepimiZ bir birimiz için dua edelim sonra Allah'ımın izniyledir güzel haberler alalım güzel hamişler olup yavrularımızı kucağımıza Almayıda nasip etsin Allahım
Insallah hamilesindir kuzum sen bizden oncesin haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar benim de BAT 27 nisan dua edin lutfen 5 aydır istiyoruz bu ay ovulasyon testi kullandım.
Insallah bebis vardır canım test sonucunu paylasirsin artik ne zaman yapacaksin?Günaydın kızlar ben işe gidicem diye erken uyandım ve gecede adet olmadım henüz temiziz yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?