Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Evet benim hosbulduk nasilsin nasil gidiyo belirtiler
Belirti aramaya çalışıyorum zorlasadece kasiklarimda doluluk var canım iki taraftanda yok batma yok bilmem ne hicbiri yok zaten coook erken sol kasigim ağrıyor ve cok korkuyorum tekrar dis gebelik olmasindan Allah bilir

Senin belirtilerin daha gercekci belirtidir canim 13 yumurtladim diyorsun yani hayli hayli belirti verir sitelerde iliski üzerinden 1 hafta sonra sonuc alabilirsiniz yazıyordu ne kadar doğrudur bilemiyorum

Insallah olmaz canim hayirlisiyla bakalim ben haftaya
Belirti aramaya çalışıyorum zorlasadece kasiklarimda doluluk var canım iki taraftanda yok batma yok bilmem ne hicbiri yok zaten coook erken sol kasigim ağrıyor ve cok korkuyorum tekrar dis gebelik olmasindan Allah bilir
Cuma test yapsam mi diyorum

Senin belirtilerin daha gercekci belirtidir canim 13 yumurtladim diyorsun yani hayli hayli belirti verir sitelerde iliski üzerinden 1 hafta sonra sonuc alabilirsiniz yazıyordu ne kadar doğrudur bilemiyorum
Yani bence yap belki bende yaparim pazartesiyi zor ederim ben huyumu biliyorum mutlaka yaz sonucu belkide cikmaz hemen
Yazarim tabi canim ama ustunden 15 gun gecmis oluyo cikmasi gerekmez mi varsa

İnşallah bebişin belirtisidir canım yabancı olduğum konu bişey diyemiyorum bu doktorlarada ne demeli anlamadım gitti

Benımde 4 mayıs. Bazen sumuksu akıntı okuyor ama onada fazla takılmıyorum

Amin inşallah hepimiZ bir birimiz için dua edelim sonra Allah'ımın izniyledir güzel haberler alalım güzel hamişler olup yavrularımızı kucağımıza Almayıda nasip etsin Allahım

Günaydın kizlarrrr insallah hepimiz guzel haberler alır burada paylasiriz birbirimizle benimde 6 yasinda kizim var 2016 ekim ayinda 1 dış gebelik geçirdim 2016 mart ayında kalbi durdu kurtaj oldum 4.bekliyorum Allah nasip ederse hayırlı gebelikler nasip etsin anladimki gebe kalmaktan ziyade gebeligi devam ettirmek asıl sıkıntı Allah hayirlisiyla gobuslerimizi doldursunaminnn

Rüyamda ovulasyon testiyle gebe oldugumu öğreniyordum esime göster mekte tereddüt ediyordum çünkü silik cikmisti anlam veremiyordum acaba yumurtlama oldugu icin mi sikiklestiki diyordum sacma sapan bir ruyaydi ruyalar terse cikar demeek istemiyorum taabi ne gelirse rabbimden hayırlısı ni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…