Sen nasilsin canim ?Selamlaaaar nasılsınız?
Kizlarrr bisey sorabilir miyim (ne cok soru sordum ben bugün ya)
Yok kuzum folic 1 kafama göre almıştım zaten folic trio almistim bu ayda farkli olsun diye folic 1 almıştım doktor sadecw kan ilaci yazdi gönderdiikisini de doktorun vermedi mi. biliyordur herhalde. folik asiti sen kullandığını dedin mi.
verirsin canim sıkma canını.Kızlar ya cok canım sıkılıyor moralim bozuk kilom cok canımı sıkmaya başladı esim bile farkediyor artık biraz kilo ver saldin kendini diyorzaten psikolojim yerine gelmedi 67.5 tum nisanin son haftası gebelik olur olmaz hemen iştah tavan yapıyor birazda psikolojik tabi sonuç 69.2 kiloyum nasil kilo verecem ben ya bir bilsem
doktorun yazdigini kullan canim. geldiginde belirtirsin.Yok kuzum folic 1 kafama göre almıştım zaten folic trio almistim bu ayda farkli olsun diye folic 1 almıştım doktor sadecw kan ilaci yazdi gönderdi
Gobegim hic yoktu son 1 yıldır iyice saldım kendimi niyeyse hic takmıyordum ama gobegim cok cikti ya sanki 1.5 aylik hamileyimverirsin canim sıkma canını.
Öyle yapayim bari 2 folic gerek yok sanırımdoktorun yazdigini kullan canim. geldiginde belirtirsin.
Yaz geliyor böl yesillikle zayiflicaz inşallah ben 76kiloyum eşim 96 :)Kızlar ya cok canım sıkılıyor moralim bozuk kilom cok canımı sıkmaya başladı esim bile farkediyor artık biraz kilo ver saldin kendini diyorzaten psikolojim yerine gelmedi 67.5 tum nisanin son haftası gebelik olur olmaz hemen iştah tavan yapıyor birazda psikolojik tabi sonuç 69.2 kiloyum nasil kilo verecem ben ya bir bilsem
Boy kac canim benim 1.65Yaz geliyor böl yesillikle zayiflicaz inşallah ben 76kiloyum eşim 96 :)
İnşallah canım hayırlısı hepimiz için sağlıklı olsunda varsın biraz geç olsun :)Hayırlısı neyse o olsun canim benim bu ay kimyasal oldu ara verdik Temmuzdan sonra ya Insallahbenim temmuza kadar beklentim yok malesef insallah senin bu ay tutmustur
1.63Boy kac canim benim 1.65
Kiloda önemli ya zayıf hamis kalsak ne var sanki 65 olsam yeter1.63esim 1.86
İyiyim dün yaptım bugün yumurtladim sabirsizlikla bekliyorum. Yumurtlama günü ilk denemem. Sanki tutacakSen nasilsin canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?