bu ay sizin ayınız olsun. mayis kapanmadan kalanlardan da mujdelinhaberi alalim.İyiyim dün yaptım bugün yumurtladim sabirsizlikla bekliyorum. Yumurtlama günü ilk denemem. Sanki tutacak
Daha erkej benım 1 hafta kala kanda bile cıkmamıstıkızlar günaydınbenimde adetime 8 gün var sabırsızım ama bekleyeceğim elimden geldiğince haftaya çarşamba veya perşembe dayanamazsam test yaparım diye düşünüyorum.. hiç bir belirtim yok daha da erken sanırım ....
Gunaydın tatlış :)gunaydin bayanlar...
evet çok erken biliyorum canım haftaya çarşamba günü 4 gün falan kalıyo belki o zaman belli olur veya erken gebelik testi yapabilirim :)Daha erkej benım 1 hafta kala kanda bile cıkmamıstı
2 gün kala yap ya da edet günü.ben bu ay gecikmeyi beklicem. Sabırsızlık yapmıcam :)evet çok erken biliyorum canım haftaya çarşamba günü 4 gün falan kalıyo belki o zaman belli olur veya erken gebelik testi yapabilirim :)
ahh canım en büyük derdim o zaten sabırsızlık dayanamıyorum2 gün kala yap ya da edet günü.ben bu ay gecikmeyi beklicem. Sabırsızlık yapmıcam :)
İnşAllah tutmuştur cnm :)ahh canım en büyük derdim o zaten sabırsızlık dayanamıyorum((( bu ay hsg çekindim biraz da onun için sabırsızım doktor şansımın yüksek olabilceğini söyledi..
Allah yardimcin olsun canim umarım güzel sonuçlar alırsın Allah gönlüne göre versibgünaydın kızlar bugün progesteron testi için kan verdim eşim sonuçalrı alıcak birzdan salı günü dr gidip sonuçları göstercez.
Oruç da geliyor nasıl etcez bilmiyorumInsallah bu ay Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz canlarimsizden güzel haberler bekliyorum pespese güzel haberler sonrada benim için dua etmeyi unutmayın
inşallah cnm hepimizn gönlüne göre versin Rabbim.Allah yardimcin olsun canim umarım güzel sonuçlar alırsın Allah gönlüne göre versib
napiyon canim. durumlar nasil.Gunaydın tatlış :)
iyi canim olmasi gereken aralikta bildigim kadarıylaarkadaşlar progesteron sonucuma bakarmısınız anlayan varmı iyi mi
sıkıntı yok diyorsun yaniiyi canim olmasi gereken aralikta bildigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?