- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.737
- 53
- 41
1. trimester e bak.sıkıntı yok diyorsun yani
İyiyim cnm hamd olsun sende nasıl durumlar :)napiyon canim. durumlar nasil.
hava kapali. kv ile gorumce kavga etmisler. midem bulaniyo. uykum var. sayayim mi faha.İyiyim cnm hamd olsun sende nasıl durumlar :)
Aman bırak kız ne haltları varsa yesinle onlar. Senin için üzüldüm ben. Miden için iyi gelecek tuzlu seyler atıştır cnmhava kapali. kv ile gorumce kavga etmisler. midem bulaniyo. uykum var. sayayim mi faha.
1. trimester 4,73-50,74 normal mi bu1. trimester e bak.
kv cikti buraya geldi. agliyor kadincagiz. Allah ıslah etsin gorumceyi.ne yiyesim var ne icesim.Aman bırak kız ne haltları varsa yesinle onlar. Senin için üzüldüm ben. Miden için iyi gelecek tuzlu seyler atıştır cnm
Kv ile aran iyi sanırım. Ne diyim ibşAllah düzelirlerkv cikti buraya geldi. agliyor kadincagiz. Allah ıslah etsin gorumceyi.ne yiyesim var ne icesim.
Bizimki genelde acindirmak için duygu sömürüsü icin kendini hakli çıkarmak icin agladigi için deli olurumkv cikti buraya geldi. agliyor kadincagiz. Allah ıslah etsin gorumceyi.ne yiyesim var ne icesim.
Bende o kadar çok severim ki birgün köşede bi yerde sıkıştırıp bacaklarını ayırmak istiyorumBizimde cok iyi kv aramiz birbirimizi görünce cin görmüş gibi oluruz
iyi canim aramızKv ile aran iyi sanırım. Ne diyim ibşAllah düzelirler
Aynı ayni valla annemle kuaföre geldim cok psikolojim bozuk ya bizimkide bu aralar iyice odunlasti saçlarımı boyattim kaynanagilin ew bi arka sokak esime dedim gel bizi al direk ewe geçelim sirf meymenetsiz suratini görmemek için o kadar sewiyirum kendisiniBende o kadar çok severim ki birgün köşede bi yerde sıkıştırıp bacaklarını ayırmak istiyorum
Yorgunluktan geberdim tepeden tırnağa temizledim evi kurtuldum
Evet cnm yazlık kışlık olayını tamamladım oruçlu iş yapılmaz perdeler falan derken şimdi oturdum inanSelam kozlar kolay gelsın cnm geçmiş olsun iyi gunlerde kırketın malesef ben daha yapamadım çalışıyorum dur duraksız bakalım hafta içi tatıl olursa temizlşk yapasım var bakalım hayırlısı inşlalah mubarek ayda geliyor az kaldı
Yorgunluktan geberdim tepeden tırnağa temizledim evi kurtuldum
Cnm senın için 1 yasin okudum ben.Allah kabul etsin inşAllahSelam kozlar kolay gelsın cnm geçmiş olsun iyi gunlerde kırketın malesef ben daha yapamadım çalışıyorum dur duraksız bakalım hafta içi tatıl olursa temizlşk yapasım var bakalım hayırlısı inşlalah mubarek ayda geliyor az kaldı
Ayy sende cok seviyorsun demek :) boyle sevgi kimseye nasip olmaz kıymetimizi bilsinler :)Aynı ayni valla annemle kuaföre geldim cok psikolojim bozuk ya bizimkide bu aralar iyice odunlasti saçlarımı boyattim kaynanagilin ew bi arka sokak esime dedim gel bizi al direk ewe geçelim sirf meymenetsiz suratini görmemek için o kadar sewiyirum kendisini
Cnm senın için 1 yasin okudum ben.Allah kabul etsin inşAllah
hakkım helal olsunAllah razı olsun cnm Allah kabul etsın sağolasın cnm hakkını helal e t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?