- 20 Ağustos 2025
- 84
- 53
- 3
- 24
- Konu Sahibi melisagggg
Sabretmeye çalış adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı artık adet günü yaparım diye sabrediyorum ama bi taraftanda ümidim yokSabredemiyorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabretmeye çalış adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı artık adet günü yaparım diye sabrediyorum ama bi taraftanda ümidim yokSabredemiyorumm
Benimde yok maalesef.. bir daha ki ay tekrar bulusuyoruz gibiiSabretmeye çalış adete 7 gün kala yaptım negatif çıktı artık adet günü yaparım diye sabrediyorum ama bi taraftanda ümidim yok
Ümidimizi kaybetmeyelim ya belki vardır yoksa da rabbimin bi bildiği vardırBenimde yok maalesef.. bir daha ki ay tekrar bulusuyoruz gibii
Benim 7 gün kaldı regle bugun cok fazla kasık ağrım ve bel ağrım vardı hala var birde gazım aşırıı var ondan da olabilir geçtiğimiz aylarda da bi ihtimal pozitif diye hastaneye gittim kasık ağrısı şikayetiyle doktor gaz ilacı verip gönderdi kdkfdkkddkElimizde değil ki negatif göresiye umutlar bitiyor![]()
İşte biz mi vücudumuz dinliyoruz vücudumuz mu bizi yanıltıyor anlamıyorum bende de bi kaç belirti var ama işte negatif görmek istemiyorumBenim 7 gün kaldı regle bugun cok fazla kasık ağrım ve bel ağrım vardı hala var birde gazım aşırıı var ondan da olabilir geçtiğimiz aylarda da bi ihtimal pozitif diye hastaneye gittim kasık ağrısı şikayetiyle doktor gaz ilacı verip gönderdi kdkfdkkddk
Dimiii cok dinliyoruz bence ve eminim negatifi gördüğüm an belirtilerin hepsi kaybolacakİşte biz mi vücudumuz dinliyoruz vücudumuz mu bizi yanıltıyor anlamıyorum bende de bi kaç belirti var ama işte negatif görmek istemiyorum
Benim kaybolmadı sadece umudum kalmadı artıkDimiii cok dinliyoruz bence ve eminim negatifi gördüğüm an belirtilerin hepsi kaybolacak
Bende kullanıyorum gğnde 1 oaket kadar…Benim kaybolmadı sadece umudum kalmadı artıktest yapmak istiyorum çünkü sigara kullanıyorum hamileysem hemen bırakıcam dşye bu sefer erken yapmış bulunuyorum o yüzden kendime söz verdin adet günüme kadar yapmıycam
Bende öyle eşim bırak ya hamileysen diyor bende bırakamıyorum hamileysem bırakıcam zaten diyorum bakalım şurda 5 gün kaldı hemen geçerBende kullanıyorum gğnde 1 oaket kadar…
Awox öneririm yalancı pozitif çıkartmıyor adete 5 gün kalımı kullanın dşyor ben 7 gün kalımı yaptım negatif çıktı o yğzden adet günümü bekliyorumBenim de bat 21 Eylül en erken gebelik testi ne zaman yapılır ki hanımlar ve hangi marka ile
Awox veya predictor early ikisi de asla şaşmazBenim de bat 21 Eylül en erken gebelik testi ne zaman yapılır ki hanımlar ve hangi marka ile
Benim kaybolmadı sadece umudum kalmadı artıktest yapmak istiyorum çünkü sigara kullanıyorum hamileysem hemen bırakıcam dşye bu sefer erken yapmış bulunuyorum o yüzden kendime söz verdin adet günüme kadar yapmıycam
Aynısı vallahi gördüğüm gibi bırakıcambende de durum aynı şu testte net çizgiyi görsem sigarayı bırakicam diyorum eşime eşim ısrarla içme ya varsa diyor
aynen benim eşimde öyle sanki az içmiş gibi yapıyorumbende de durum aynı şu testte net çizgiyi görsem sigarayı bırakicam diyorum eşime eşim ısrarla içme ya varsa diyor
Yaaa bugün rüyamda hamileydim ve erkek çoçuğum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ama ben süpriz yapacaktım ne ara doğdu ya bu diyorum emzirmeye çalışırken sağ gögüsümden süt içiyordu bugün de kahverengi akıntım geldi adete son 5 gün acaba rüyamda gördüğüm bebek gerçek mi hamilemiyim acabaAynısı vallahi gördüğüm gibi bırakıcam
Bu ay benim de bacak ağrım çok oldu yumurtalamadan sonra özellikle tek değişiklik bu benim içinMerhaba benimde reglime 5 6 gun kaldi. Daha once 1 kaybim var 1 sene oldu neredeyse. 4 aydir deniyoruz insallah bu ay olmuştur. Belirti olarak sadece sol kasigima ara ara batmalar girip cikiyor ve solda bacağım ağrıyor gecen gece de kramp girmişti. Ama belirtiler regl ile neredeyse aynı o yüzden hayal kurmak istemiyorum hic. Umarim güzel haberler alırız![]()