Bat 20-21-22-23 eylül

Yaaa bugün rüyamda hamileydim ve erkek çoçuğum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ama ben süpriz yapacaktım ne ara doğdu ya bu diyorum emzirmeye çalışırken sağ gögüsümden süt içiyordu bugün de kahverengi akıntım geldi adete son 5 gün acaba rüyamda gördüğüm bebek gerçek mi hamilemiyim acaba 🥰😊
Bende gecen hafta rüyamda test yaptıgımı gördüm cift cizgi cıkıyordu 3 haftalık hamileyim diyordumm :(

Eklentiler

• IMG_7969.webp
    IMG_7969.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 85
22 diğer reglden farklı bacak ve bel ağrım çok oldu yumurtalamadan sonra genel olarak regl belirtileri aslında (dinleyince vücudumu çok şey varsa sonradan üzülmemek için çok takmamaya çalışıyorum.)🥹
Bende ilk başta öyleydim sonra bi baktım bu durumdayım bekliyorum bakalım kan ne gösterecek

İnşallah hayırla sonuçlanır vardır burda bayağı gözükmüş çünkü 😌

Kızlar cok yeniyim,daha yeni deniyoruz bebişş. Bat 20 Eylül aynı tarihte olanlar herhangi bir belirtiniz varmı yada olması gerekir mii? Meme hassasiyetim suan yok ama koltuk altıma ara ara sızı giriyor
Benim 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir mi

Kızlarr iki gündür sıcak akıntı hissi var ama lavaboya gittiğimde hiçbir şey yok regl için çok erken bat 22 sizce nedir bu

Back
X