Bat 20-21-22-23 eylül

Ben dayanamadım 😃Dün ve bugünün ovulasyon testleri gebelik yaptım bir de çok silik çıktı görünüyor mu bilmiyorum bir de bu marka kuruma çıkarıyor mu onu da bilmiyorum acaba gebelik ihtimali var mıdır 4 gün kaldı reglime🤦
Gebelik testinde çizgi göremedim. Ovulasyon testinde de gebelik olması için pik olması lazım ama 4 gün öncesinde doğru sonuc vermeyebilir benımde 3 gün kaldı gebelik testi yaptım bir şey cıkmadı 🫠

Baya bi geçti şuan dediğim gibi ikinci regl tarıhım ve 4gun sonra tekrar yumurtlama günüm 20 22gun önce felandi

Gebelik testinde çizgi göremedim. Ovulasyon testinde de gebelik olması için pik olması lazım ama 4 gün öncesinde doğru sonuc vermeyebilir benımde 3 gün kaldı gebelik testi yaptım bir şey cıkmadı 🫠
Bugün yeniden yaptım 3 gün kaldı gebelik testim yok diye gecikince yaparım gebelik testini de büyük ihtimal bir umut ovulasyonla bakıyorum 😃

Eklentiler

• IMG_20250919_112915.webp
    IMG_20250919_112915.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 44
Bugün yeniden yaptım 3 gün kaldı gebelik testim yok diye gecikince yaparım gebelik testini de büyük ihtimal bir umut ovulasyonla bakıyorum 😃
Sizden görüp yapayım dedım lh testi 2 gün kaldı ama bir yükselme mevcut değil 😟

Eklentiler

• IMG_7220.webp
    IMG_7220.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 39
Sizden görüp yapayım dedım lh testi 2 gün kaldı ama bir yükselme mevcut değil 😟
Gebelik testiniz yok mu onunla baksaniz Bende ilk defa kullanıyorum ovulasyon testi normal de nasıl çıkıyor bilmiyorum o yüzden belki normali böyledir gebelikle alakası yoktur yani bende bilmiyorum şuan bi umut bağlıyorum buna 🤦

Back
X