• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

ozlemcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.110
159
38
25
Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı

Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Kimse yok mu ya

Bence erken ilişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çıkabilmesi için ki önce kanda sonra idrarda çıkar test yapsanız dahi şu an çıkma olasılığı çok çok düşük.

Şuan çok erken ben bugün bunu bile bile kan verdim negatif çıktı canım sıkıldı biraz bekleyin bence belittilerinizi takip edin derim

Bence erken ilişkiden en az 10 gün geçmesi gerekiyor çıkabilmesi için ki önce kanda sonra idrarda çıkar test yapsanız dahi şu an çıkma olasılığı çok çok düşük.
Yok test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 4 gün sonra falan belki yaparım ben zaten olduğunu sanmıyorum 3 aydır olmadı daha

0,68 ile negatif. Belirtilerim vardi. Daha önceki gebeligimde oldugu gibi regl ağrısı yaşamaya başlamıştım battan çok önce. Bakalım yine de bekliyorum
Birlikte bekleyelim inşallah ben sağlık ocağında vermiştim ne bileyim bu ay benim de bir hissin vardı arkadaşlarım da öyle dedi ama nasip. Sizin belirtileriniz nelerdi

Birlikte bekleyelim inşallah ben sağlık ocağında vermiştim ne bileyim bu ay benim de bir hissin vardı arkadaşlarım da öyle dedi ama nasip. Sizin belirtileriniz nelerdi
Regl ağrısı gibi ağrı ve halsizlik. Öncesinde göğüs ucladimda hassasiyet oluşmuştu. Bundan o belirti yok

Back
X