• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

Yok test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum 4 gün sonra falan belki yaparım ben zaten olduğunu sanmıyorum 3 aydır olmadı daha
Canım benim, yorumlarını okudum da hep olduğunu sanmıyorum demişsim. Ya o zaman neden soruyorsun ki? Bence ümitsiz olma. Allah’tan ümit kesilmez. Hayırlısını iste eminim bebişin gelecektir benim 11 ay sonra oldu 3 ay nedir ki daha ✨

Bence çevrenin ne dediğini umursama .sürekli çocuk soranları hadsiz buluyorum.bizde 1 yılı geçti uğraşıyoruz ama olmayıncada olmuyor .
Yok ondan değil ya acaba işaret mi yani biz çocuk istemedik 3 yıl 4 aydır istiyoruz normalde bu kdr denmiyordu acaba işaret mi diyorum meraklanıyorum

Bu bugün ki lh testim

Eklentiler

• IMG_0389.webp
    IMG_0389.webp
    179 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Benmde sat 19 Mayıs bana göre bat 18 Haziran ama uygulamalara göre 16 Haziran diyor gbt de öyle hesapladı belirti olarak bi
Çok şey var ama psikolojik olarak kabul ediyorm bilmiyorum benide eşimle aynı gece gördüğümüz rüya ümitlendirdi iki gün önce ikimizde erüyada hamileliğimi yeni öğrendiğimizi görmüşüz çok şaşırttı beni bu ama bilmiyorum göğüs hassasiyeti 3 aydır sıfır bende niye böyle oldu bilmiyorum şu an halsizlik bel ağrısı kaşık batması sol ve sol bacak sızısı baş ağrısı kronik zaten bende kremsi kokusuzakıntı ve kokulu idrar oldu p dilkat çekti bide bi çok şey varda işte psikolojik geliyor artık 🥹🥹😅

Kızlar bat 20 Haziran 2/7 Haziran yumurtalara akıntım geldi öyle düşünüyorum akıntıya göre değerlendirmeye çalıştım 4. Ayım
28/30 Mayıs 2/3/5/6 Haziran ilişki oldu adetim 7 gün kaldı test yapmadım yapmayı da düşünmüyorum çevrem hamile misin diye soruyor hissetmiş gibi eşimde ilk kez hamile olduğumu düşünüyor ben hissetmiyorum sizce ihtimal var mı ben gibi tarihlerde denk gelip test yapan var mı
Bende bu ay sizinle ayni durumdayim guzel degerlendirdik benimde 8 kaldi 21inde olcam pek bi belirti hissetmiyorum ama hadi hayirlisi insallah hakkimizda Rabbim kucaginizi bos birakmasin insallah 🩷🩷🩷

Bende pcos var büyük ihtimal ondan böyle dalgalanma yaşıyorum mesela 3 gün önce pik gördüm 2.kez ki normalde adete yakın çok çok az çıkar lh

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.🙏

Benmde sat 19 Mayıs bana göre bat 18 Haziran ama uygulamalara göre 16 Haziran diyor gbt de öyle hesapladı belirti olarak bi
Çok şey var ama psikolojik olarak kabul ediyorm bilmiyorum benide eşimle aynı gece gördüğümüz rüya ümitlendirdi iki gün önce ikimizde erüyada hamileliğimi yeni öğrendiğimizi görmüşüz çok şaşırttı beni bu ama bilmiyorum göğüs hassasiyeti 3 aydır sıfır bende niye böyle oldu bilmiyorum şu an halsizlik bel ağrısı kaşık batması sol ve sol bacak sızısı baş ağrısı kronik zaten bende kremsi kokusuzakıntı ve kokulu idrar oldu p dilkat çekti bide bi çok şey varda işte psikolojik geliyor artık 🥹🥹😅
Valla geçen ay benim eşim hiç
Rüya görmez onla aynı rüyayı görmüştük test yapmışım pozifit diye ama hamile değildim bu ay herkes hamile misin diyo eşimde olabilir diyor ama ben olduğunu sanmıyorum

Valla geçen ay benim eşim hiç
Rüya görmez onla aynı rüyayı görmüştük test yapmışım pozifit diye ama hamile değildim bu ay herkes hamile misin diyo eşimde olabilir diyor ama ben olduğunu sanmıyorum
Bence etkileniyiruz senin sonucunu saburla bekliyirum

kızlar benimde bat : 21 haziran
karnımda yogun bi regl ağrısı gibi bi ağrı var 3 gündür.
kendimi dinleyip beklentiye girmek istemiyorum ama meraktan da ölücem :KK61:

o sebeple umarım bebeklerimiz vardır ve bizimledir :dua:

Back
X