• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran gebelik oluşmuş mudur öğrenen var mı

Valla geçen ay benim eşim hiç
Rüya görmez onla aynı rüyayı görmüştük test yapmışım pozifit diye ama hamile değildim bu ay herkes hamile misin diyo eşimde olabilir diyor ama ben olduğunu sanmıyorum
İnşallah hamileyizdir bekleyen hepimiz psikolojik olarak yıprandığımı düşünüyorum artık test yapmayıp beklesem aklımdan çıkmıyor yapsam erken dir belki stresi oluyor çok yorucu bi serüven

İnşallah hamileyizdir bekleyen hepimiz psikolojik olarak yıprandığımı düşünüyorum artık test yapmayıp beklesem aklımdan çıkmıyor yapsam erken dir belki stresi oluyor çok yorucu bi serüven
Evet evet benim bu 4.ayım inşallah vardır ama ben nedense sanmıyorum ya eşim ilk kez olabileceğini düşünüyor ilk kez diğer aylar olduğunu sanmıyordu

Evet evet benim bu 4.ayım inşallah vardır ama ben nedense sanmıyorum ya eşim ilk kez olabileceğini düşünüyor ilk kez diğer aylar olduğunu sanmıyordu
Aynı durum bizde de mevcut çevremdekiler rüyamda gördüm diyor genelde bide kaş sıklaşmasından dolayı komşum dedi ama bana saçma geldi baktım açılan konulara öyle bir olayda varmış sanırım 😀

Kaş sıklaşması ne demek anlamadım
Kirpik sıkılaşması kaş yanlış demişim pardon kirpiklerin karışması felan komşum dedi bana karışmış hamilemisin diye bende formlara baldım öyle bir şeyde varmış eskiler öyle dermiş hep herkes aklımla oynuyor 😃

Kirpik sıkılaşması kaş yanlış demişim pardon kirpiklerin karışması felan komşum dedi bana karışmış hamilemisin diye bende formlara baldım öyle bir şeyde varmış eskiler öyle dermiş hep herkes aklımla oynuyor 😃
He hiç dikkat etmedim ben ona ilk kez duydum

Bende 19 haziranda kan vermeye gideceğim ama ben kadın doğuma gidip eksik olan takviyelerim varsa onun için baktıracağım, hazır baktırmışken beta ya da baksın belli mi olur 🤲🏼😌🫠

Eklentiler

• IMG_4503.webp
    IMG_4503.webp
    58 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4505.webp
    IMG_4505.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 20
Back
X