• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

ozlemcikkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.025
148
38
25
Benim bu 4. Ayım olacak arkadaşlar hiç umudum olmayan bir ay diyebilirim ama sohbet etmek için burayı açıyorum belkide bu konu başlığı altında bebeğini öğrenen olcak hep birlikte mutlu oluruz 💕

İnşallah güzel haberler alırsınız hepiniz.

Benim bat uygulamada 17 Haziran görünüyor. Early predictor ile test yaptım dün. Normalde bu kadar erken yapmazdım ama çok fazla belirti vardı.

Pozitif çıktı. Kan testi vermedim. Pazar günü tekrar test yapacağım. Yine pozitifi görürsem temmuz ortasında doktora gitmeyi planlıyorum.

Benim bat uygulamada 17 Haziran görünüyor. Early predictor ile test yaptım dün. Normalde bu kadar erken yapmazdım ama çok fazla belirti vardı.

Pozitif çıktı. Kan testi vermedim. Pazar günü tekrar test yapacağım. Yine pozitifi görürsem temmuz ortasında doktora gitmeyi planlıyorum.
Ay sevindim sizin adınıza inşallah vardır

Benim de bat 20 haziran günler zor geçiyor. Ovülasyon takibi yaptım 6 haziranda pik oldu 7sinde çatlamıştı. İnşallah hayallerimize kavuşuruz 🌸
Ben takip yapmadım akıntıma göre ilişki yaşadım zaten köye gitmiştim bayrama denk geldi benim akıntım 2 Haziran da başladı 7 de tamamen bitti beyaz kremsi akıntıya dondu diğer günler şeffaf uzayan akıntıydı ben de 2/3/5/6 Haziran yaptım inşallah olmuştur ama nedense sanmıyorum

Ben takip yapmadım akıntıma göre ilişki yaşadım zaten köye gitmiştim bayrama denk geldi benim akıntım 2 Haziran da başladı 7 de tamamen bitti beyaz kremsi akıntıya dondu diğer günler şeffaf uzayan akıntıydı ben de 2/3/5/6 Haziran yaptım inşallah olmuştur ama nedense sanmıyorum
Güzel düşünelim lütfennn 🙏🏻 benim de çok korkum var beş ay önce dış gebelik yaşadım bir ay hastanede kaldım başıma gelmeyen kalmadı umudum var bakalım bu ay ilk kez korunmadık inşallah tekrarlamaz

Hepinize selam kızlar
Benimde bat 24 haziran. Ovulasyon testi kullandım.. pik günüm 6 hazirandı..çatlama günü ve ertesi günü değerlendirdik..
5 Aydır korunmuyoruz..
İnşallah bu ay hepimiz güzel haberi alırız 💖🐣🎀

İlişkiden kaç gün sonra pozitifi gördünüz acaba :)

Kızlar belirtiniz var mı çok erken ama normalde regl öncesi göğüslerim böyle olmazdı koltukaltına yayılan mor ezik ağrısı gibi

Güzel düşünelim lütfennn 🙏🏻 benim de çok korkum var beş ay önce dış gebelik yaşadım bir ay hastanede kaldım başıma gelmeyen kalmadı umudum var bakalım bu ay ilk kez korunmadık inşallah tekrarlamaz
İnşallah allahtan hayırlısı benim daha il çocuk ilk gebelik olcak nasipse umarım vardır bu ay nedense benim umudum yok ama herkes hamile misin bebek mi var diye soruyor anlamadım

Kızlar belirtiniz var mı çok erken ama normalde regl öncesi göğüslerim böyle olmazdı koltukaltına yayılan mor ezik ağrısı gibi
Benim yok bence ben hep aynı şeyleri yaşıyorum aylardır o yüzden bariz bi belirti yok yumurtlama bitince 8/9 Haziran sol kasık bacak bel ağrısı oldu geçti 10/11 haziran da sırt ağrısıyla uyanıyorum şiddetli ama bunlar hep bardı 3 gündür de turşu yemek istiyorum ama ben turşu normalde de çok severim gogusler de de yeni başladı sap göğüs dokununca biyere çarpmışım da acıyormus gibi o kadsr

7 gün önceden çıkmışsa vardır herhalde testin resmi var mı ? Ben kaç aydır yaptırtsam silik vs çıktı ben inanmıyorum artık o testlere hatalı pozifit veriyor hep

Evet biliyorum canım zaman geçmiyor sanki 😔
Valla ben ilk 3 ay 10 gün önceden başlardım manyak gibi artık umudumu yitirdim geçen ay heo silik silik çıktı düşünmekten stres yapmaktan adetim 4 gün gecikti ve karar aldım artık takmıycam çünkü umudumu yitirdim ama çevrem sureklı bu ay olcak ihtimali verdiğinden acaba olmuş müdür dediğim zamanlar da oluyor ama test vs yapmayı düşünmüyorum zaten varsa bile yumurtlamadan 12/14 gün sonra bakılıyor benimde 15/16 sına denk geliyor bu süreç varsa o zaman çıkar testte zaten suan yapsam da sonuç alamam

Valla ben ilk 3 ay 10 gün önceden başlardım manyak gibi artık umudumu yitirdim geçen ay heo silik silik çıktı düşünmekten stres yapmaktan adetim 4 gün gecikti ve karar aldım artık takmıycam çünkü umudumu yitirdim ama çevrem sureklı bu ay olcak ihtimali verdiğinden acaba olmuş müdür dediğim zamanlar da oluyor ama test vs yapmayı düşünmüyorum zaten varsa bile yumurtlamadan 12/14 gün sonra bakılıyor benimde 15/16 sına denk geliyor bu süreç varsa o zaman çıkar testte zaten suan yapsam da sonuç alamam
Ne kadarlık evlisin canım

Back
X