• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Bence çıkmaz. 3-4 gün sonra yapsanız çıkar. Beklemek en iyisi olur.

Ben adetime 4-5 gün kaldı diye hesap ederek testi yaptım. Yani uygulamada gösterdiğinden önce olacağını düşündüm. Çünkü çok belirtim oldu. Bu kadar belirti olmasa pazar günü yapacaktım. Kesinlikle erken yapmazdım belirti olmasa
Anladım benim kaşık ve bel ağrısı dışında bir belirtim yok sanırım, uyku baskın geliyor ama o da yorgunluktan belirti arıyorum sanırım sabredeyim inşallah çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun inşallah ♥️

17si değil 16sı görünüyor bat. Yanlış yazmışım. Ama uygulama 31.günde adet olmayı baz alarak 16sını gösteriyor. 13ü de olabilir. 28.günde oldum geçen ay.
Yani 7 gün öncesinde hiçbir testte çıkmaz. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteren bir test zaten.
Sizde pcos var mı? Pcos olanları hatalı gösteriyor genelde. Ya da artımed, duratest gibi kötü markalar hata veriyor.
Bu benim testim. Siteye yükleyince kalite çok düşüyor. Ama belli yine de.
Eki Görüntüle 3603623
Ya benimde böyle çıkmıştı artık güvenmiyorum kan da görmeden ve silik çizgiye asla güvenmiyorum ama inş vardır sizin

Ya benimde böyle çıkmıştı artık güvenmiyorum kan da görmeden ve silik çizgiye asla güvenmiyorum ama inş vardır sizin

Early predictor mu yapmıştınız siz de? Arkadaşlarımda da bende de hiç sorun çıkarmadı bu marka aslında.
Benim 2.gebelik olduğu için anlıyorum belirtilerden ama oldu ki bozuk teste denk geldim adet olurum zaten. Kana baktırmama gerek yok yani.

Early predictor mu yapmıştınız siz de? Arkadaşlarımda da bende de hiç sorun çıkarmadı bu marka aslında.
Benim 2.gebelik olduğu için anlıyorum belirtilerden ama oldu ki bozuk teste denk geldim adet olurum zaten. Kana baktırmama gerek yok yani.
He yok benim başka markalardı o marka doğru diyokar tek güvendiğim o marka kaldı valla yaparsam bu ay onu bulup yapmaya çalışcam ben Laboquick çok güveniyordum kuruma yaptı valla tek güveneceğim o kaldı sizin yaptığınız

Bulamıyorum o markayı bi türlü onda çıktıysa vardır diye düşünüyorum

He yok benim başka markalardı o marka doğru diyokar tek güvendiğim o marka kaldı valla yaparsam bu ay onu bulup yapmaya çalışcam ben Laboquick çok güveniyordum kuruma yaptı valla tek güveneceğim o kaldı sizin yaptığınız

Kuruma çizgisi dikkate alınmamalı. İlk 3 dkda çıkarsa pozitiftir. Bu markada öyle yazıyor. Benimki hemen çıktı.

early predictoru 2li şekilde trendyoldan sipariş ettim. 2.yi de yapacağım o yüzden. Hazır elimde varken. Eczanelerde pek yok herhalde.

Kuruma çizgisi dikkate alınmamalı. İlk 3 dkda çıkarsa pozitiftir. Bu markada öyle yazıyor. Benimki hemen çıktı.

early predictoru 2li şekilde trendyoldan sipariş ettim. 2.yi de yapacağım o yüzden. Hazır elimde varken. Eczanelerde pek yok herhalde.
Evet yok maalesef link atabilir misiniz bende alırım belki o doğru diyorlar

Bende bişey danışayım size ben de normalde spiral var bat 19 ama benim bir haftadır göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor test yaptım kurma çizgisi çıktı ama bayağı belli tekrar yaptım hiçbir şey çıkmadı böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç aranızda

Eklentiler

• IMG_2441.webp
    IMG_2441.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_2442.webp
    IMG_2442.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 14
Ona da iyi diyorlar. Ben de burada okudum. Denenebilir
Bana kalırsa ucuz olanlar daha net gösteriyor hatta benim ilk bebeğim de betahgc 11’ di silik çizgi olarak göstermişti kaset test o pahalı testten yapmıştım hiçbir şey göstermemişti pahalı olandan almaktansa farklı farklı testlerden 2. 3 tane alıp deneyebilirsin bence

Kızlar ben 5 haziranda pik gördüm degerlendirdim birde 7 haziranda degerlendirdim silikleşmişti 6 haziran bayramın ilk günü diye ne test yapabildim ne ilişki oldu bat 20-23 haziran gibi ama beklemek o kadar zor ki 😣 belirti de göremiyorum henüz sadece sol kasığımda batma hissiyatı gelip gidiyor o kadar bana dua edin nolur

Güzel düşünelim lütfennn 🙏🏻 benim de çok korkum var beş ay önce dış gebelik yaşadım bir ay hastanede kaldım başıma gelmeyen kalmadı umudum var bakalım bu ay ilk kez korunmadık inşallah tekrarlamaz
Insallah tekrarlamaz canım, bende geçen sene agustosda dış gebelik yasadım eylulde tamamen sifirlanmisti bu aya kadar korunduk soktor 6 ay korun yeterli demisti biz 10 ay nerdeyse korunduk korkuyorum bende tekrar olursa diye Rabbim bizede nasip etsin insallah 🩷

Kızlar selam,
Benim bat : 21 Haziran
Bugün Regl üzerinden 12 gün geçti kasık batması var ama bi garipte hissediyorum, ama bunu geçen ayda hissetmiştim o sebeple bi anlam yükleyemiyorum 😞 bekleyeceğim ama dayanabilecek miyim bilmiyorum 🤦🏻‍♀️

Bana kalırsa ucuz olanlar daha net gösteriyor hatta benim ilk bebeğim de betahgc 11’ di silik çizgi olarak göstermişti kaset test o pahalı testten yapmıştım hiçbir şey göstermemişti pahalı olandan almaktansa farklı farklı testlerden 2. 3 tane alıp deneyebilirsin bence

Pahalı olanla öğrendim hamileliğimi. Ucuzlar çok yanıltıyor. Ama istisnalar olabilir tabii ki. Genel olarak yorumlar kötü.

Son düzenleme:
Back
X