- 14 Mart 2025
- 1.025
- 148
- 38
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Ben 3 yıl ama biz.3 aydır istiyoruz bebek öncesinde korunduk istemiyordukNe kadarlık evlisin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 3 yıl ama biz.3 aydır istiyoruz bebek öncesinde korunduk istemiyordukNe kadarlık evlisin canım
Aaaa inşallah size güzel bi hediye olurKızlar benim de bat 24 haziran. 23 haziran doğum günüm inşallah güzel haberler alırım![]()
Görüntü var mı elinizdeİnşallah güzel haberler alırsınız hepiniz.
Benim bat uygulamada 17 Haziran görünüyor. Early predictor ile test yaptım dün. Normalde bu kadar erken yapmazdım ama çok fazla belirti vardı.
Pozitif çıktı. Kan testi vermedim. Pazar günü tekrar test yapacağım. Yine pozitifi görürsem temmuz ortasında doktora gitmeyi planlıyorum.
8 gün kalmış size 4 gün sonra isterseniz bi test yapın belirtiniz başlamış benim henüz yok 9 gün kaldı ya ne çabuk zaman geçiyor anlamadım bu ay çok hızlı geçti bana sankiMerhaba benim de bat 19 haziran inşallah bu ay o ay olur hepimiz için, yumurtlamadan bir hafta sonra yani dün ve bugün bel ve kasık ağrım var sanki her an adet olacak gibi ara ara geliyor umutlanmak istemiyorum ama inşallah güzel haberler alırız
Rabbim gönlümüze göre versin inşallahValla ben ilk 3 ay 10 gün önceden başlardım manyak gibi artık umudumu yitirdim geçen ay heo silik silik çıktı düşünmekten stres yapmaktan adetim 4 gün gecikti ve karar aldım artık takmıycam çünkü umudumu yitirdim ama çevrem sureklı bu ay olcak ihtimali verdiğinden acaba olmuş müdür dediğim zamanlar da oluyor ama test vs yapmayı düşünmüyorum zaten varsa bile yumurtlamadan 12/14 gün sonra bakılıyor benimde 15/16 sına denk geliyor bu süreç varsa o zaman çıkar testte zaten suan yapsam da sonuç alamam
O ulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler varmış, t çizgisi koyu çıkıyormuş adet gününe yaklaştıkça öyle oluyormuş. Ben geçen ay adet günümde olmadım bir gün sonra oldum koyuya yakin çıktı onda bile unitlendim ama olmadı. Şimdi de normal adet öncesi semptom gibi geliyor8 gün kalmış size 4 gün sonra isterseniz bi test yapın belirtiniz başlamış benim henüz yok 9 gün kaldı ya ne çabuk zaman geçiyor anlamadım bu ay çok hızlı geçti bana sanki
İnşallah canımm inşallahh hepimiz için öyle olsunAaaa inşallah size güzel bi hediye olur
Ya belki spermleri etkilemiş olabilir sonuçta enfeksiyonBir de kızlar bir şey soracağım müsaadenizle, biz bu ay ovulasyin takibi yaptık ancak bende bir de mantar enfeksiyonu vardı yine de değerlendirdik, gün aşırı ilişki oldu yumurtlama zamanı ama sizce zararı olur mu
Umarım kan testinizde pozitif çıkar. Belirtileriniz nelerdi?İnşallah güzel haberler alırsınız hepiniz.
Benim bat uygulamada 17 Haziran görünüyor. Early predictor ile test yaptım dün. Normalde bu kadar erken yapmazdım ama çok fazla belirti vardı.
Pozitif çıktı. Kan testi vermedim. Pazar günü tekrar test yapacağım. Yine pozitifi görürsem temmuz ortasında doktora gitmeyi planlıyorum.
Ben nisan ayında düşük yaşadım. Bariz belirtilerimden biri gogus ucu hassasiyetiydiKızlar belirtiniz var mı çok erken ama normalde regl öncesi göğüslerim böyle olmazdı koltukaltına yayılan mor ezik ağrısı gibi
İlişkiden kaç gün sonra pozitifi gördünüz acaba :)
7 gün önceden çıkmışsa vardır herhalde testin resmi var mı ? Ben kaç aydır yaptırtsam silik vs çıktı ben inanmıyorum artık o testlere hatalı pozifit veriyor hep
O ulasyon testi ile gebeliğini öğrenenler varmış, t çizgisi koyu çıkıyormuş adet gününe yaklaştıkça öyle oluyormuş. Ben geçen ay adet günümde olmadım bir gün sonra oldum koyuya yakin çıktı onda bile unitlendim ama olmadı. Şimdi de normal adet öncesi semptom gibi geliyor
Ben bir kere bir gebnin günlüğü ovulasyon testi kullandım ama tatmin etmedi beni koyu çıkmıyordu hiç innovita aldım bu kez ama mantar olduğu için yumurtlama günleri karıştı benim yine de değerlendirdik inşallah nasip dediğiniz gibiOvülasyon testi bende işe yaramadı. Laboquick aldım. Asla pik olmadı. Yorumlarını okudum trendyolda. Biçok kişi hiç pik görmemiş dr.a gidip yumurtlama olduğunu öğrendikleri halde.
Tam aksi pik görüp o günleri değerlendirip hamile kalmayan da çok.
Zaten adet sonrası düzenli ilişki yaşanırsa ihtimal artıyor.
Yumurtlama gününü de az çok her kadın anlar vücudundaki değişimlerden. O günleri değerlendirmek lazım. Gerisi nasip
Umarım kan testinizde pozitif çıkar. Belirtileriniz nelerdi?
Benim adetime 7-8 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yumurtlama uzerinden 8 gün geçti17si değil 16sı görünüyor bat. Yanlış yazmışım. Ama uygulama 31.günde adet olmayı baz alarak 16sını gösteriyor. 13ü de olabilir. 28.günde oldum geçen ay.
Yani 7 gün öncesinde hiçbir testte çıkmaz. Early predictor 6 gün önceye kadar gösteren bir test zaten.
Sizde pcos var mı? Pcos olanları hatalı gösteriyor genelde. Ya da artımed, duratest gibi kötü markalar hata veriyor.
Bu benim testim. Siteye yükleyince kalite çok düşüyor. Ama belli yine de.
Eki Görüntüle 3603623
Benim adetime 7-8 gün var gebelik testi yapsam çıkar mı sizce yumurtlama uzerinden 8 gün geçti