• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Evet evet farkındayım çok erken pik 6 hazirandı daha bir hafta olmuş ama işte dış gebelik öyküm olduğu için ilk kez bu ay deniyoruz doktorum da erken test yapmaya başla çıkar çıkmaz gel demişti umut stres heyecan karışık biraz 🥹
Anladım canım geçmiş olsun , doktor öyle dediyse tabi ki erkenden yapmak gerekir.

Rabbim inşallah güzel haber almayı nasip etsinnnn isteyen herkesee :)))
Ben çarşamba günü kan vericem inşallah.. çatmadan tam 10 gün sonra olmuş oluyor..
Aslında biraz daha beklesem dana iyi olur ama sabredemiyorum 🐣🌟🌟🌟
Benimde çatlamadan 11 gün sonra oluyor ama dayanamıyorum çünkü bazı belirtiler ama bana mı geliyor acaba onu netleştireyim 🫣

Belirtilwr var ama ümitlenmiyorum çünkü 7 8 aydır o belirtileri görüyorum.. nive sonuçlar negatif 😶‍🌫️ belirtilerw odaklanmamaya çalışıyorum.. kan testi kesin sonuç inşallah
Rabbim hepimize güzel haberi vereceğimiz günü de nasip etsin kuzum🌺🤲🏼😌

Ovülasyon testi kullandım bu ay ilk defa. Hiç çok koyu olmadı t çizgisi. Yani pik görmedim sözde. Ama hamileyim. Çok da önemli değil yani. Siz adet sonrası diğer döngüye kadar 2 günde 1 ilişki yaşasanız zaten şansınız artıyor.
tatlış merhaba. ben sana bir şey soracağımm. dün attığım testler vardı ya, hatta bir arkadaşımız pik olmamış dedi. sonra ben bugün aynı saatlerde yine test yaptım ve çizgi iyice silinmişti. o zaman kesin çatlamış oluyor dimi?🥳

tatlış merhaba. ben sana bir şey soracağımm. dün attığım testler vardı ya, hatta bir arkadaşımız pik olmamış dedi. sonra ben bugün aynı saatlerde yine test yaptım ve çizgi iyice silinmişti. o zaman kesin çatlamış oluyor dimi?🥳

Evet öyle oluyormuş.
Ben ovülasyon testinde hiç pik görmedim ve hamileyim.
Yani takılmayın zaten. Olur inşallah.

Canım tabi, Allah sana çok güzel haberler duyursun hamileliğin de çok güzel su gibi akıp mutlu mesut geçsin inşallah onun için bile dua edeceğim, çift çizgiyi en yakın zamanda görmen nasip olsun🌸
Amin hepimizin inşallah 🥰 test yapan olursa bildirsin kızlar

Amin hepimizin inşallah 🥰 test yapan olursa bildirsin kızlar
Ben malesef o 12 ile öğrendiğim diyerek bahsettiğim gebeliğimde bebeğimi kaybettim kalbi durdu canım, kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kalırım inşallah sende bana dua eder misin ve diğer kardeşlerim sizlerde duanızda beni unutmayın🙏🏻💞 kürtaj sonrası ilk adetimi 20 Mayıs olmuştum bekliyorum Rabbim büyük..

Ben malesef o 12 ile öğrendiğim diyerek bahsettiğim gebeliğimde bebeğimi kaybettim kalbi durdu canım, kürtaj oldum şimdi tekrar hamile kalırım inşallah sende bana dua eder misin ve diğer kardeşlerim sizlerde duanızda beni unutmayın🙏🏻💞 kürtaj sonrası ilk adetimi 20 Mayıs olmuştum bekliyorum Rabbim büyük..
Tabiki ederim

Benim çatlamadan sonra 10.gün yarın adet olmam lazım belirtilerim vardı kasık ağrısı iğne batması vs ama dünden beri bi belirtim kalmadı
Benimde çatlamadan 11 gün sonra oluyor ama dayanamıyorum çünkü bazı belirtiler ama bana mı geliyor acaba onu netleştireyim 🫣

Back
X