• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Merhaba kızlar benimde 22 haziran bat, her zamankinden farklı olarak aşırı bir bel ağrım var ama daha çok erken belirti olur mu bilmiyorum ☺️

ya benim bat 21 haziran, benimde aşırı kasık ağrısı var regl olurken olandan bile daha ağrılı :(

anlamıyorum ki bu belirtileri bu kadar erken yaşayabilir miyiz ki ya :110:
Kızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur. ♥️

Çatlama tarihiniz belli mi 😊
Kızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur. ♥️
Ekledim bu yaptığım ovü testlerim kızlar🤔
Bi yorumlayın ya 🙏🌺

7 Haziran pik ve yumurtlamaydı
Ben 2-7-8-9-10 Haziran değerlendirdim🫣

Eklentiler

• IMG_8774.webp
    IMG_8774.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 29
canım 7 haziran yumurtlama ama çatlama ne zaman oluyor onu bilmiyorum :(
Çatlama 2 çizginin aynı koyuluğu kaybettiğinde oluyor..
Yani pik gördükten sonra yaptığınız testte T çizgisi silik olunca yumurtanız çatlamış demektir.
Pik gördüğümüz an yumurtamız çatmalaya hazır ve 12-24 saat aralığında canlı kalıp döllenmeyi bekler.. 12-24 saat aralığında yaptığımız ovulasyon testleri silik çıkar.. buda döllenmenin mümkün olduğu günlerdir :)

Benimde bat 21 haziran
Ne zaman Kan testi düşünüyosunuz

Çatlama 2 çizginin aynı koyuluğu kaybettiğinde oluyor..
Yani pik gördükten sonra yaptığınız testte T çizgisi silik olunca yumurtanız çatlamış demektir.
Pik gördüğümüz an yumurtamız çatmalaya hazır ve 12-24 saat aralığında canlı kalıp döllenmeyi bekler.. 12-24 saat aralığında yaptığımız ovulasyon testleri silik çıkar.. buda döllenmenin mümkün olduğu günlerdir :)

7. Pik
8. Çatlama
Sizde güzel değerlendirmişsiniz :)
Sen harikasın ya valla aklımdaki soruyu tek seferde anlatmışsın çatlamamı merak ediyordum değerlendirmişim o zaman hadi inşallah 🙏 ❤️🥰

Benimde bat 21 haziran
Ne zaman Kan testi düşünüyosunuz
Ay ben 19 Haziran Kasım doğum randevusu aldım aslında kan değerlerime baktırmak bide d vitamini başlamak için gidecektim ama gitmişken bi beta baksın çok heyecanlıyım🫣🫠

Batlarımız aynı inşallah sende değerlendirdin mi canım günlerini🙏🤲🏼🌺

Teşekkürler nedemek canım :)
İlk bebeğinimi bekliyorsun ? Ben 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz :)
Evet nasip olursa ilk bebek 😌🤗🤲🏼
11 yıllık evliyim aslında ama toplam 9 aydır ilişki yaşayabiliyorum😥 2. Ayım korunmayı bırakalı🌺
Benim 10 yıllık bi vajinusmus geçmişim var malesef 🤦🏻‍♀️ o sebeple bende yeni evli gibi bişeyim bence 😌

Evet nasip olursa ilk bebek 😌🤗🤲🏼
11 yıllık evliyim aslında ama toplam 9 aydır ilişki yaşayabiliyorum😥 2. Ayım korunmayı bırakalı🌺
Benim 10 yıllık bi vajinusmus geçmişim var malesef 🤦🏻‍♀️ o sebeple bende yeni evli gibi bişeyim bence 😌
Rabbim inşallah güzel haber almayı nasip etsinnnn isteyen herkesee :)))
Ben çarşamba günü kan vericem inşallah.. çatmadan tam 10 gün sonra olmuş oluyor..
Aslında biraz daha beklesem dana iyi olur ama sabredemiyorum 🐣🌟🌟🌟

Kızlar tertemiz negatif gibi çok soluk bi şey fark ettim ama kör oldum galiba hdjdjd

Eklentiler

• IMG_0805.webp
    IMG_0805.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 20
Ekledim bu yaptığım ovü testlerim kızlar🤔
Bi yorumlayın ya 🙏🌺

7 Haziran pik ve yumurtlamaydı
Ben 2-7-8-9-10

İnşallah canım hayırlı haberler alalım. Ama test için daha çok erken gibi çıkmaz muhtemelen değil mi

İnşallah canım hayırlı haberler alalım. Ama test için daha çok erken gibi çıkmaz muhtemelen değil mi
Evet evet farkındayım çok erken pik 6 hazirandı daha bir hafta olmuş ama işte dış gebelik öyküm olduğu için ilk kez bu ay deniyoruz doktorum da erken test yapmaya başla çıkar çıkmaz gel demişti umut stres heyecan karışık biraz 🥹

Back
X