- 10 Ekim 2023
- 47
- 13
- 8
- Konu Sahibi ozlemcikkk
Çatlama tarihiniz belli miya benim bat 21 haziran, benimde aşırı kasık ağrısı var regl olurken olandan bile daha ağrılı
anlamıyorum ki bu belirtileri bu kadar erken yaşayabilir miyiz ki ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama tarihiniz belli miya benim bat 21 haziran, benimde aşırı kasık ağrısı var regl olurken olandan bile daha ağrılı
Merhaba kızlar benimde 22 haziran bat, her zamankinden farklı olarak aşırı bir bel ağrım var ama daha çok erken belirti olur mu bilmiyorum![]()
Kızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur.ya benim bat 21 haziran, benimde aşırı kasık ağrısı var regl olurken olandan bile daha ağrılı
canım 7 haziran yumurtlama ama çatlama ne zaman oluyor onu bilmiyorumÇatlama tarihiniz belli mi![]()
Çatlama tarihiniz belli mi![]()
Ekledim bu yaptığım ovü testlerim kızlarKızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur.![]()
Çatlama 2 çizginin aynı koyuluğu kaybettiğinde oluyor..canım 7 haziran yumurtlama ama çatlama ne zaman oluyor onu bilmiyorum![]()
7. PikEkledim bu yaptığım ovü testlerim kızlar
Bi yorumlayın ya
7 Haziran pik ve yumurtlamaydı
Ben 2-7-8-9-10 Haziran değerlendirdim![]()
Benimde bat 21 haziranKızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur.![]()
Çatlama 2 çizginin aynı koyuluğu kaybettiğinde oluyor..
Yani pik gördükten sonra yaptığınız testte T çizgisi silik olunca yumurtanız çatlamış demektir.
Pik gördüğümüz an yumurtamız çatmalaya hazır ve 12-24 saat aralığında canlı kalıp döllenmeyi bekler.. 12-24 saat aralığında yaptığımız ovulasyon testleri silik çıkar.. buda döllenmenin mümkün olduğu günlerdir :)
Sen harikasın ya valla aklımdaki soruyu tek seferde anlatmışsın çatlamamı merak ediyordum değerlendirmişim o zaman hadi inşallah7. Pik
8. Çatlama
Sizde güzel değerlendirmişsiniz :)
Teşekkürler nedemek canım :)Sen harikasın ya valla aklımdaki soruyu tek seferde anlatmışsın çatlamamı merak ediyordum değerlendirmişim o zaman hadi inşallah![]()
![]()
Ay ben 19 Haziran Kasım doğum randevusu aldım aslında kan değerlerime baktırmak bide d vitamini başlamak için gidecektim ama gitmişken bi beta baksın çok heyecanlıyımBenimde bat 21 haziran
Ne zaman Kan testi düşünüyosunuz
Evet nasip olursa ilk bebekTeşekkürler nedemek canım :)
İlk bebeğinimi bekliyorsun ? Ben 9 aylık evliyim ve 3 aydır korunmuyoruz :)
Bu arada sende bi belirti var mı yada kan verecek misinBenimde bat 21 haziran
Rabbim inşallah güzel haber almayı nasip etsinnnn isteyen herkesee :)))Evet nasip olursa ilk bebek
11 yıllık evliyim aslında ama toplam 9 aydır ilişki yaşayabiliyorum2. Ayım korunmayı bırakalı
Benim 10 yıllık bi vajinusmus geçmişim var malesefo sebeple bende yeni evli gibi bişeyim bence
![]()
Belirtilwr var ama ümitlenmiyorum çünkü 7 8 aydır o belirtileri görüyorum.. nive sonuçlar negatifBu arada sende bi belirti var mı yada kan verecek misin![]()
Şimdi yaptım çok erken biliyorum ama bat 20 haziranBenimde bat 21 haziran
Yedi yumurtlama sekiz çatlama gibi görünüyor canımEkledim bu yaptığım ovü testlerim kızlar
Bi yorumlayın ya
Ben 2-7-8-9-10 Haziran değerlendirdim![]()
Ekledim bu yaptığım ovü testlerim kızlar
Bi yorumlayın ya
Ben 2-7-8-9-10
İnşallah canım hayırlı haberler alalım. Ama test için daha çok erken gibi çıkmaz muhtemelen değil miKızlar benim bat 20 haziran yumurtalama 5-6 çatlama 7 galiba ovülasyon ile takip etmiştim. Benimde üç gündür sol kasık ağrı baskı gibi göğüs hassasiyeti var umarım doğru hissediyoruzdur.![]()
Evet evet farkındayım çok erken pik 6 hazirandı daha bir hafta olmuş ama işte dış gebelik öyküm olduğu için ilk kez bu ay deniyoruz doktorum da erken test yapmaya başla çıkar çıkmaz gel demişti umut stres heyecan karışık birazİnşallah canım hayırlı haberler alalım. Ama test için daha çok erken gibi çıkmaz muhtemelen değil mi