• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Days doctor marka erken gebelik testi buldum az önce onu yaptım böyle çıktı teste güvenmeli miyim
kuzum silik görünüyor sanki ama testin markasını hiç bilmiyorum o sebeple sevinmeli miyiz bilemedim bi başka marka awox falan yapsan

Kızlar selam ben bugün ovü testim vardı onu yaptım akşam yapıldı hepsi ovü de çizgi var silikte olsa (pembe olan ovü testi)

Mor olan hızlı gebelik awox dün yapıp kenara bırakmıştım ama bugün çıkarıp bakınca ince bi çizgi görüyorum resimde net değil ama var 😢

Ay ben sabah bi ilk idrarla yapacam ama gebelik akşam alıp yaparım🫣

Bi yorumlayın kızlar ❤️🙏

Eklentiler

• IMG_8880.webp
    IMG_8880.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8876.webp
    IMG_8876.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_8888.webp
    IMG_8888.webp
    133,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar selam ben bugün ovü testim vardı onu yaptım akşam yapıldı hepsi ovü de çizgi var silikte olsa (pembe olan ovü testi)

Mor olan hızlı gebelik awox dün yapıp kenara bırakmıştım ama bugün çıkarıp bakınca ince bi çizgi görüyorum resimde net değil ama var 😢

Ay ben sabah bi ilk idrarla yapacam ama gebelik akşam alıp yaparım🫣

Bi yorumlayın kızlar ❤️🙏
Ayy canım çizgiyi bende gördüm. Kaç dakika içinde belirdi

Days doctor marka erken gebelik testi buldum az önce onu yaptım böyle çıktı teste güvenmeli miyim
seni kırmak istemem ama bu test yalancı pozitif çıkarıyor😔 hatta benim testimdeki ikinci çizgi baya belliydi ama kan testi yaptırdım ve negatif.. böyle testlere güvenmemek lazım çünkü çok iyi denilen predictor bile bana yalancı pozitif çıkardı..

Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız🫣🤲🏼🙏❤️

Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi

Yorumlarınıza ihtiyacım var 😞
Reglime 4 gün kaldı bu arada

Eklentiler

• IMG_8897.webp
    IMG_8897.webp
    100,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8896.webp
    IMG_8896.webp
    141,3 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız🫣🤲🏼🙏❤️

Alttaki ovülasyon testi

Çizgi var gibi canım bende gördüm

Alttaki ovülasyon testi

Sende belirti varmı

Alttaki ovülasyon testi

Evet çizgi var ve bende hamilesin :) sadece çok yeni betan 0-50 arası gibi bişeydir diye tahmin ediyorummm, bence kan testi ver zaten sonra beta doğru yükseliyor mu sitede takip yapman gerekecek, hemde içine sinerek sevinirsin💕

Awox olanda cizgi goruyorum
Çizgi var gibi canım bende gördüm
Evet çizgi var ve bende hamilesin :) sadece çok yeni betan 0-50 arası gibi bişeydir diye tahmin ediyorummm, bence kan testi ver zaten sonra beta doğru yükseliyor mu sitede takip yapman gerekecek, hemde içine sinerek sevinirsin💕

canım kızlarım valla dün gece 3 te test yapıp sonrada uykusuz işe geldim :( hiç uyuyamadım.
nasıl stres yapmayacaksak artık :KK70:

bugün iş çıkışı hastaneye gidip kan vereceğim sanırım bekleyemiyorum :KK16:
çok heyecanlıyım garip duygular içindeyim.

ne olursun Allahım hepimizin bebeği bizimle olsun çoook aminnnn :dua::dua::dua:

Back
X