- 28 Ağustos 2013
- 348
- 233
- 303
- Konu Sahibi Hahahahaha
çok teşekkür ederimMaşallah tebrik ederimm seni Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnn canımm bizede dua et![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederimMaşallah tebrik ederimm seni Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsinnn canımm bizede dua et![]()
Şubat mı Mart mı ya inşallah Şubat olurTaaam sana bakıyordum naptın diye bak ben sana demiştim çoook sevindim şubat annesi hoşgeldin![]()
Sen varya çılgınsın sen yine rahat etmezsin sonra keseyi görsem bebeği görsem dicen ama neysekiii biz seni burda sakinleştiricezYa demiştin valla Allah senden de razı olsun , şimdi doktorda hamileliği onayladı cumartesi tekrar kan vermeye gideceğimartış olursa hayırlısı ile tam rahat edeceğim
![]()
Sen sat 21 Mayıs demiştin demi, 25 Şubat olabilir bebişim doğum tarihi tahminiŞubat mı Mart mı ya inşallah Şubat olur![]()
Canımsın hahaha sanırım bir başak burcu sabırsızlığı var bende kuzum, bi de sanırım 36 yaşında gebe kalınca böyle sonradan görme gibiyim ama çok hoşuma gidiyor bu durumSen varya çılgınsın sen yine rahat etmezsin sonra keseyi görsem bebeği görsem dicem ama neysekiii biz seni burdaHayırlı olsun kuşumm
![]()
Ay inşallahSen sat 21 Mayıs demiştin demi, 25 Şubat olabilir bebişim doğum tarihi tahmini![]()
Olsun Allah Heppp böyle tatlı heyecanlar versin çok güzel günler görelim haberler alalım imaşallahCanımsın hahaha sanırım bir başak burcu sabırsızlığı var bende kuzum, bi de sanırım 36 yaşında gebe kalınca böyle sonradan görme gibiyim ama çok hoşuma gidiyor bu durum![]()
Benimle birebir aynıSen sat 21 Mayıs demiştin demi, 25 Şubat olabilir bebişim doğum tarihi tahmini![]()
Ben de aynı sorunun cevabını merak ediyorum sabah test yaptım negatiftikızlaaaarrr Regl gününde test negatif olan sonrasında pozitif olan var mı
Canım benim mutlulukların hep daim olsun benimde sat aynı seninle tahmini doğumda aynı balık burcu hatta bebişlerCanımsın hahaha sanırım bir başak burcu sabırsızlığı var bende kuzum, bi de sanırım 36 yaşında gebe kalınca böyle sonradan görme gibiyim ama çok hoşuma gidiyor bu durum![]()
Ben bu forumda çok gördüm geç döllenme yaşayıp sonrasında pozitife dönen gecikmeyi bekleyin bir haftalık gecikmeyiBen de aynı sorunun cevabını merak ediyorum sabah test yaptım negatifti
hasta oldumBen de aynı sorunun cevabını merak ediyorum sabah test yaptım negatifti
Benim çatlama 7 haziran 13 gün geçti sanmıyorum ama inşallahBen bu forumda çok gördüm geç döllenme yaşayıp sonrasında pozitife dönen gecikmeyi bekleyin bir haftalık gecikmeyi
Darısı diğer aya inşallahhasta oldum![]()
Kıız ne arahasta oldum![]()
1 gün gecikseydi şaşardım zaten tam bat 20 oldu teşekkürler evreeen temmuz ayı güzelliklerle gelsinKıız ne araumarım bende olurum kafamdaki deli sorular gider yeni bir aya başlarız. İnşallah temmuz güzel bir ay olur canım duam s eninle
yaaaa çok sevindimmm, hayırlısı olsuun. allah sağsağlim bebişine kavuşmayı nasip etsiinkızlarım buraya yazdıgımı sanmıştım ama diğer sayfaya yazmışım :)
sanırım hamileyim![]()
![]()
saat 4 te doktora gideceğim sonucumu konusmaya
darısı hepinize inşallah canlarım
Eki Görüntüle 3606647
kız hatta bugün yaptığım awox testte aynı böyle hayali çizgi vardıBu arada dün ve önceki gün ovü testler silikti ama gebelik negatif![]()