• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 Haziran olanlar bekleyelim mi ???

Ya demiştin valla Allah senden de razı olsun , şimdi doktorda hamileliği onayladı cumartesi tekrar kan vermeye gideceğim☺️🤗 artış olursa hayırlısı ile tam rahat edeceğim🤲🏼😍❣️
Sen varya çılgınsın sen yine rahat etmezsin sonra keseyi görsem bebeği görsem dicen ama neysekiii biz seni burda sakinleştiricez 🤣 Hayırlı olsun kuşumm🥰🥰🥰

Sen varya çılgınsın sen yine rahat etmezsin sonra keseyi görsem bebeği görsem dicem ama neysekiii biz seni burda 🤣 Hayırlı olsun kuşumm🥰🥰🥰
Canımsın hahaha sanırım bir başak burcu sabırsızlığı var bende kuzum, bi de sanırım 36 yaşında gebe kalınca böyle sonradan görme gibiyim ama çok hoşuma gidiyor bu durum😂❤️

Canımsın hahaha sanırım bir başak burcu sabırsızlığı var bende kuzum, bi de sanırım 36 yaşında gebe kalınca böyle sonradan görme gibiyim ama çok hoşuma gidiyor bu durum😂❤️
Olsun Allah Heppp böyle tatlı heyecanlar versin çok güzel günler görelim haberler alalım imaşallah🌸💕

Canım benim mutlulukların hep daim olsun benimde sat aynı seninle tahmini doğumda aynı balık burcu hatta bebişler😂😂 rabbim sağlıkla kucağımıza versin dileyen herkesede nasip etsin

kızlaarr yine bir şey danışmam gerekiyorr🥹 normalde adet döngüm 27-28 gün ve bat yarın gösteriyor. yumurtlama da takip ettiğim kadarıyla 11inde oldu, 12sinde çatladı. son 3-4 gündür sürekli beyazımsı akıntım var, karnım ve kasıklarıma sancı giriyor. ayrıca başım ağrıyor ve hep halsiz ve uykusuzum. normalde göğüslerim acırdı ama sadece göğüs uçlarımda acı var ve damarlarım belirginleşti. regle dair hiçbir belirtim yok. ovü testim silik çıkıyor, gebelik testlerimde de hayali bir çizgi çıkıyor markası awox. sorum şu, yumurtlamam geç olduğu için reglim ileriye atar mı? eğer yarın regl olmazsam ona göre sevineceğim🥺

Back
X