- 28 Mayıs 2025
- 760
- 177
- 18
- 25
Evet cnm varBunun erken gebelik için olanı var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm varBunun erken gebelik için olanı var mı
Ben baktım tredyodan ultra erken gebelik testi yazıyor ama ne kadar erken çıkarıyor bilmiyorum canımBunun erken gebelik için olanı var mı
Kimyasal flndi demekki cnm ya olsun insallah bu ay tutunurEvet canım ama bende büyük ihtimal tutunamadı anında pozitif çıktı çünkü sonraki gün lekelenmem başladı 2 gün sürdü bidaha test yaptım leke bitince negatife dönmüştü
Bende var ovulasyon yaninda geldi daha kullanmadim vallaBen baktım tredyodan ultra erken gebelik testi yazıyor ama ne kadar erken çıkarıyor bilmiyorum canım
İnşallah canım bu ay arkadaşım önerdi folik asit ve progestan aldım tutunsun diye bakalım inşallah tutarKimyasal flndi demekki cnm ya olsun insallah bu ay tutunur
Kız bi test yap yarın meraktan çatlicamBende var ovulasyon yaninda geldi daha kullanmadim valla
Bende kullandim bi ara folik asit biraktim sjjsjsjİnşallah canım bu ay arkadaşım önerdi folik asit ve progestan aldım tutunsun diye bakalım inşallah tutar
Bende 1 kutu kullandım doktor 3 ay kullanman lazım demişti bana bırakmıştım tekrar aldım bebek içinBende kullandim bi ara folik asit biraktim sjjsjsj
Aaa hayırlı olsuuunKuruduktan sonra daha çok belli oldu ama henüz erken olduğu için bişi söylemek doğru olmaz
Kız dur daha belli değil kuruma çizgisidir oAaa hayırlı olsuuun
İyi yapmissin cnm ben bisey almadim valla bakicam durumlaraBende 1 kutu kullandım doktor 3 ay kullanman lazım demişti bana bırakmıştım tekrar aldım bebek için
Ahahha o marka kuruma cizgisi yapmio ama oyle olsunKız dur daha belli değil kuruma çizgisidir o![]()
Bana aile doktoru önerdi bununla çoğu kişi gebe kaldı dedi istersen atayım sana canımİyi yapmissin cnm ben bisey almadim valla bakicam durumlara
Valla mı kız nerden biliyonAhahha o marka kuruma cizgisi yapmio ama oyle olsun
Kaset testi 20 hcg ye kadar ölçüyomui aslında hassasiyeti yüksek sanki epeyBen baktım tredyodan ultra erken gebelik testi yazıyor ama ne kadar erken çıkarıyor bilmiyorum canım
Adi ne at bakimBana aile doktoru önerdi bununla çoğu kişi gebe kaldı dedi istersen atayım sana canım
Cnm herkes oneriyo ztn dört tane marka var kesin sonuc yaniValla mı kız nerden biliyon![]()
Kurumu çizgiisi falan anlamam benKız dur daha belli değil kuruma çizgisidir o![]()
Adet gününde çıkar o zamanKaset testi 20 hcg ye kadar ölçüyomui aslında hassasiyeti yüksek sanki epey
Kız bilmiyorum valla gecen ay çok hassas şeyleri bile çıkardı ama yinede sevinmedim hemenCnm herkes oneriyo ztn dört tane marka var kesin sonuc yani