Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markasi ne cnmAslında yapsan güzel olur canım ben dün yaptım belli belirsiz bi çizgi vardı gece dayanamadım mide yanmasına ilk idrarda değildi
Prodoctor canımMarkasi ne cnm
Yani var gibi kiz yarin sabah tekrarlasanaProdoctor canım
Valla kuzum iki gün sonra yapayım diyorum çünkü 4. Haftadaya gircek varsa o zaman net çıkar diye emin değilimYani var gibi kiz yarin sabah tekrarlasana
Yani foto da belli kuruma fln degilse var duruyiValla kuzum iki gün sonra yapayım diyorum çünkü 4. Haftadaya gircek varsa o zaman net çıkar diye emin değilim
Evet belli çizginin uçları belli belirsizdi kuruyunca daha netleşmiş ama daha erken benim pazara kadar beklemem lazım aslındaYani foto da belli kuruma fln degilse var duruyi
Evet cnm Allah korurun birsuru ihtimali var ondan bende bekliyorumEvet belli çizginin uçları belli belirsizdi kuruyunca daha netleşmiş ama daha erken benim pazara kadar beklemem lazım aslında
En güzeli bekleyelim ya çünkü testi her gün tekrar edersek daha çok stres yapıyorEvet cnm Allah korurun birsuru ihtimali var ondan bende bekliyorum
Evet cnm ya beta degeri kontrolu fln hep sıkıntı ama insallah vardir cnm cok sevindim senin adinaEn güzeli bekleyelim ya çünkü testi her gün tekrar edersek daha çok stres yapıyor
Dur kız daha sevinme ben yok dedim kendi kendime doktor var diyene kadar sevinmicemEvet cnm ya beta degeri kontrolu fln hep sıkıntı ama insallah vardir cnm cok sevindim senin adina
Ahahha sen sevinme ben senin yerine seviniyorum suanDur kız daha sevinme ben yok dedim kendi kendime doktor var diyene kadar sevinmicem![]()
Kız ben severim öyle sağlık konularını sağlıkçı olacaktım kıyıdan döndüm böyle şeyler ilgimi çeker test yaparım kontrol ederim biraz acemiyim sadece öğrencezAhahha sen sevinme ben senin yerine seviniyorum suancesaretlisin valla bende daha tik yok
Ben saglikciyimKız ben severim öyle sağlık konularını sağlıkçı olacaktım kıyıdan döndüm böyle şeyler ilgimi çeker test yaparım kontrol ederim biraz acemiyim sadece öğrencez![]()
Hadi ya hemşire misin kız yoksa senin daha çok cesaretli olman lazımBen saglikciyimama yapmadim henuz bende bayılırım normal de otopsi okucaktim babam birakmadi
Lab teknikeriyim cnm ama gerek duymadim ne bilim gecen ay 3 kere fln yaptim sjjjs yok yani niye zorluyon demiHadi ya hemşire misin kız yoksa senin daha çok cesaretli olman lazım
Kız 3 ne benim yaptığım testler 10 taneden fazlaLab teknikeriyim cnm ama gerek duymadim ne bilim gecen ay 3 kere fln yaptim sjjjs yok yani niye zorluyon demi![]()
Gecen ay mi pozitiften negatife dondu valla kotu ya insanlarin hayalleriyle oynuyorlarKız 3 ne benim yaptığım testler 10 taneden fazla
Ama çok erken belli oldu negatife döndü mecburiyetten yaptım gün gün takip ettim
Bunun erken gebelik için olanı var mıLaboquick öneririm yaniltmiyor
Evet canım ama bende büyük ihtimal tutunamadı anında pozitif çıktı çünkü sonraki gün lekelenmem başladı 2 gün sürdü bidaha test yaptım leke bitince negatife dönmüştüGecen ay mi pozitiften negatife dondu valla kotu ya insanlarin hayalleriyle oynuyorlar