- 28 Haziran 2025
- 444
- 139
- 18
- 31
Bebiş habercisidir inşallahCok dusuk degil ne bilim bu havada usumesi garip geldi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş habercisidir inşallahCok dusuk degil ne bilim bu havada usumesi garip geldi
Bilmiyorum ki bu belirti var mi arasindaBebiş habercisidir inşallah![]()
Bildiğim kadarıyla yok ama herkesin kendine göre bir belirtisi oluyor bence canımBilmiyorum ki bu belirti var mi arasinda
Evet olabilir bilmiyorum bakalim bir haftaya belli olucak senin bat neBildiğim kadarıyla yok ama herkesin kendine göre bir belirtisi oluyor bence canım
Benim 22 ağustos canımEvet olabilir bilmiyorum bakalim bir haftaya belli olucak senin bat ne
Yumurtlaman yeni gecmis demekki bir haftadan sonra eger olursa hissedersin belirtileriniBenim 22 ağustos canım
4 gün oldu canım yumurtlamam geçeli 2 gün önce ufak batmalar başladı işteYumurtlaman yeni gecmis demekki bir haftadan sonra eger olursa hissedersin belirtilerini
Yumurtlamadan sonra oluyo canim bir haftadan sonra ki sancilar onemliymis chat gbt oyle diyor4 gün oldu canım yumurtlamam geçeli 2 gün önce ufak batmalar başladı işte
Kız ben hiç bakmadım oraya ama geçen aydan biliyorum yine 2 gün sonra başladı kasık ağrısı ama patlayacak gibiydi adete 1 hafta kala test yaptım pozitif çıktı hemde anında sonra lekelenme oldu iki gün testim negatife döndü tutunamadı galiba sağlıksızdıYumurtlamadan sonra oluyo canim bir haftadan sonra ki sancilar onemliymis chat gbt oyle diyor![]()
Olabilir canim ya herkesin farkli demekki orda yazan o cunku benmde yumurtlamadan beri var sancim ama bu aralar daha cokKız ben hiç bakmadım oraya ama geçen aydan biliyorum yine 2 gün sonra başladı kasık ağrısı ama patlayacak gibiydi adete 1 hafta kala test yaptım pozitif çıktı hemde anında sonra lekelenme oldu iki gün testim negatife döndü tutunamadı galiba sağlıksızdı
Yumurtlamada normal canım hissetmeyen de var ama hisseden daha çok yumurta kaliteli oluyormuş ağrı olunca.Olabilir canim ya herkesin farkli demekki orda yazan o cunku benmde yumurtlamadan beri var sancim ama bu aralar daha cok
Vallahi benim bu ayki yumurtlamam sancılı olmadı çok zaten dediğim gibi acı eşiyim yüksek olduğu için çoğunu hissetmiyorum bir haftanın sonunda göreceğiz bakalım ne olacakYumurtlamada normal canım hissetmeyen de var ama hisseden daha çok yumurta kaliteli oluyormuş ağrı olunca.
Ama sonraki ağrılar gebelikten büyük ihtimalle regl hemen başlamaz çünkü
Aynen öyle beklicez mecbur canım napalımVallahi benim bu ayki yumurtlamam sancılı olmadı çok zaten dediğim gibi acı eşiyim yüksek olduğu için çoğunu hissetmiyorum bir haftanın sonunda göreceğiz bakalım ne olacak
Ama nasil beklicez cogunda bir hafta öncesinde pozitiflik veriyo shhshsh aynAllahimmAynen öyle beklicez mecbur canım napalım![]()
1 hafta kala yapalım bence başlarız yapmaya her gün koyulaşma oluyor mu bakarız canımAma nasil beklicez cogunda bir hafta öncesinde pozitiflik veriyo shhshsh aynAllahimm
Benim suan bir hafta var yarin alti kaliyo biraz dhaa sabredebilirim1 hafta kala yapalım bence başlarız yapmaya her gün koyulaşma oluyor mu bakarız canım![]()
Sabrederiz canım nolcak yaBenim suan bir hafta var yarin alti kaliyo biraz dhaa sabredebilirim
1 hafta kala yapalım bence başlarız yapmaya her gün koyulaşma oluyor mu bakarız canım![]()
Sende benim gibi kararsizsin valla Allah sonumuzu hayır etsinSabrederiz canım nolcak ya
Bat 19 inşallah güzel haberler alirizKızlar bebek denemelerinde 2. Ayım olacak birlikte deneyimleyip ovulasyon sonuçlarımızı paylaşalım![]()
Yok kız yaklaşsın ben sana gaz vercem yapalım diye ondan çelişkiliyimSende benim gibi kararsizsin valla Allah sonumuzu hayır etsin![]()