- 28 Haziran 2025
- 444
- 139
- 18
- 31
İnşallah güzelim hep birlikte hamiş olallım bu ayBat 19 inşallah güzel haberler aliriz

Var mı belirtilerin seninde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah güzelim hep birlikte hamiş olallım bu ayBat 19 inşallah güzel haberler aliriz
Akne var ama umudum yok ilk gebeliğimde dibine kadar yaşadım ama bundan bişey hissetmiyorum korkuyorum da ilk gebelik düşükle sonuçlandı iştah artışı var önceden böyle değildi sürekli bişey yiyesim var 4 kilo verdim 1 ayda istahsizliktanİnşallah güzelim hep birlikte hamiş olallım bu ay
Ayyy inşallah buraya hepimiz hamileyiz yazarız Allah'ım nasip etsin inşallahİnşallah güzelim hep birlikte hamiş olallım bu ay
Aynı olmayabilir canım her gebelik aynı olmuyor çünküAkne var ama umudum yok ilk gebeliğimde dibine kadar yaşadım ama bundan bişey hissetmiyorum korkuyorum da ilk gebelik düşükle sonuçlandı iştah artışı var önceden böyle değildi sürekli bişey yiyesim var 4 kilo verdim 1 ayda istahsizliktan
Aminnn canım benimAyyy inşallah buraya hepimiz hamileyiz yazarız Allah'ım nasip etsin inşallah
Ne bilim bebeği gördüm dusukte cenini o yüzden korkuyorum ya düşünmek istemiyorum ama olmuyorAynı olmayabilir canım her gebelik aynı olmuyor çünkü
Hadi ya çok üzüldüm canım tranva olmuş bişi olmaz allahın izniyle sen stres yapma sakın sakin kal başka şeyler getir aklına buraya yaz sohbet ederizNe bilim bebeği gördüm dusukte cenini o yüzden korkuyorum ya düşünmek istemiyorum ama olmuyor
Çıkmıyor ya yurt dışında yaşıyorum ailem Türkiye'de kimsem yok çevrem yok sürekli istemsizce aklıma geliyorHadi ya çok üzüldüm canım tranva olmuş bişi olmaz allahın izniyle sen stres yapma sakın sakin kal başka şeyler getir aklına buraya yaz sohbet ederiz
Yok kız yaklaşsın ben sana gaz vercem yapalım diye ondan çelişkiliyim![]()
Hadi ya bende kendimi buraya verdim canım bugun itibariyle konuları izliyorum okuyorum biraz kafa dağıtıyorÇıkmıyor ya yurt dışında yaşıyorum ailem Türkiye'de kimsem yok çevrem yok sürekli istemsizce aklıma geliyor
Kız ben dayanamam test aldım baya koydum çekmeceye dedim her sabah ilk idrarla yaparım regl kadarcok fenasin ya ins yapmam beklemek istiyom kimyasal vs olursa diye
Buraya girmiyordum önce çok giriyodum da artık girecem ya çünkü beyin olarak kendimi etkiliyorumHadi ya bende kendimi buraya verdim canım bugun itibariyle konuları izliyorum okuyorum biraz kafa dağıtıyor
Evet kafanı dağıtman lazım bişeylerle mutlaka canımBuraya girmiyordum önce çok giriyodum da artık girecem ya çünkü beyin olarak kendimi etkiliyorum
5 sene canımÇok güzel canım kaç yıldır kullanıyorsun sen ben 12 sene oldu başlayalı
Sen yeni başlamışsın bende ilk 5 sene 1 paket içerdim haftada şimdi günde bir paket içiyorum5 sene canım
Git gide çoğalıyor çok kötü bir şeySen yeni başlamışsın bende ilk 5 sene 1 paket içerdim haftada şimdi günde bir paket içiyorum
Kan verdim yalancı pozitif ama bu ay adetten sonra değerlendircemCanım bi çizgi görünüyor bat ne zaman
Kan verdim yalancı pozitif ama bu ay adetten sonra değerlendircem
Valla bende de 5 tane gebelik var diyorum Ovulasyon fln mi yapsam sonra drdim dursun sol kasigimin agrisi beni öldürücekKız ben dayanamam test aldım baya koydum çekmeceye dedim her sabah ilk idrarla yaparım regl kadar![]()