- 28 Mayıs 2025
- 709
- 146
- 18
- 25
Oyle zaten de insan yipraniyor yaBakalım canım çıkmazsa 2 gün kala bidaha yaparım ya üzülmem nolcak diğer ay bidaha deneriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle zaten de insan yipraniyor yaBakalım canım çıkmazsa 2 gün kala bidaha yaparım ya üzülmem nolcak diğer ay bidaha deneriz![]()
Üzülme kuzum akışına bırak stres olursan bu senin vücudunu daha çok etkilerOyle zaten de insan yipraniyor ya
Yok ya uzulen ben degilim esimÜzülme kuzum akışına bırak stres olursan bu senin vücudunu daha çok etkiler
Kıyamam ya allah nasip eder hayırlısıyla canım üzülmeyin vakti vardırYok ya uzulen ben degilim esim![]()
Evet canim illaki oyle umrede hayirli vakitte nasip et demistim demekki henuz degilKıyamam ya allah nasip eder hayırlısıyla canım üzülmeyin vakti vardır![]()
Olur allahın izniyle canım olmazsa da artık tedavisi var çok şükür oluruz tedavi korkmaEvet canim illaki oyle umrede hayirli vakitte nasip et demistim demekki henuz degil
İki aydir deniyoruz ins gerek kalmazOlur allahın izniyle canım olmazsa da artık tedavisi var çok şükür oluruz tedavi korkma
Sende benimle başlamışsın canım hayırlısı bakalım var mı belirtilerin bugünİki aydir deniyoruz ins gerek kalmaz
Canim valla sagdan sola gecen kasik agrim istahsizligim ve halsizligim var ama havadan da olabilir senin var miSende benimle başlamışsın canım hayırlısı bakalım var mı belirtilerin bugün
Kasık ağrım geçti canım ağrıda değil batmaydı 3 gün falan sürdü ama çok halsizim yataktan kalkamıyorum bugun öğlen uyandım bişi yedim geri yattım az önce kalkabildim bide enfeksiyon oldu galiba idrarımı yaparken yanıyor iki gündür ya hiç olmaz dı böyle birşey hayatımda yaşamadımCanim valla sagdan sola gecen kasik agrim istahsizligim ve halsizligim var ama havadan da olabilir senin var mi
Senin regline var herhalde demi oyle demistin cnm ilk bir hafta 10 gunden sonra belirtiler basliyormusKasık ağrım geçti canım ağrıda değil batmaydı 3 gün falan sürdü ama çok halsizim yataktan kalkamıyorum bugun öğlen uyandım bişi yedim geri yattım az önce kalkabildim bide enfeksiyon oldu galiba idrarımı yaparken yanıyor iki gündür ya hiç olmaz dı böyle birşey hayatımda yaşamadım
Var canım daha 1 hafta olmadı yumurtlama geçeli 22 ağustos batSenin regline var herhalde demi oyle demistin cnm ilk bir hafta 10 gunden sonra belirtiler basliyormus
Senin belirtiler psikolojik de olabilir belki insallah degildirVar canım daha 1 hafta olmadı yumurtlama geçeli 22 ağustos bat
Hiç bilmiyorum valla canım yada tutunmayı hissettim belli de olmaz bakalım şimdilik yok galiba belirti bir kaç gün sonra başlar varsaSenin belirtiler psikolojik de olabilir belki insallah degildir
Daha yerlesme bile olmamistir ki chat gbt ye yaz bak sana doksun butun gunleri tek tekHiç bilmiyorum valla canım yada tutunmayı hissettim belli de olmaz bakalım şimdilik yok galiba belirti bir kaç gün sonra başlar varsa
Ben kullanmıyorum canım onu geçen bir baktım ücret istedi baya pahalıydı 400 falan yazıyordu almadım vallaDaha yerlesme bile olmamistir ki chat gbt ye yaz bak sana doksun butun gunleri tek tek
Yumurtlama takibi yapıyor musun canım hadi inşallah olur bakalımBenim beklenen adet tarihim 6 EylülAllahim daha çok var . Muhtemelen pazar pazartesi gibi catlama düzeyine gelirim bakalım bu ay neler olacaaaaak
![]()
Normalde yapıyordum ama artık anlıyorum akıntıdan o yüzden yapmayacağım canım adet sonrası 2 3 içinde oluyor normalde . BakalımYumurtlama takibi yapıyor musun canım hadi inşallah olur bakalım![]()
Yok be o plus uyelik icin normalde almiyo ucretsizBen kullanmıyorum canım onu geçen bir baktım ücret istedi baya pahalıydı 400 falan yazıyordu almadım valla