Benim de beklenen adetim 18 Ağustos iki gün önce kaset test yaptım ama negatif di yarın yine deneyeceğim ama çok sabirsizim bakalım inşallah vardır adet olacak gibi sancım var kasık ağrım var18 ağustos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de beklenen adetim 18 Ağustos iki gün önce kaset test yaptım ama negatif di yarın yine deneyeceğim ama çok sabirsizim bakalım inşallah vardır adet olacak gibi sancım var kasık ağrım var18 ağustos
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBenim de beklenen adetim 18 Ağustos iki gün önce kaset test yaptım ama negatif di yarın yine deneyeceğim ama çok sabirsizim bakalım inşallah vardır adet olacak gibi sancım var kasık ağrım var
Hoşgeldin canımBat 22-24 ağustos.Şuraya da ilişeyim ben.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.
Canım napyosun belirtilerin nasıl ne durumdasınBende iphone dur atim sana kizlar yumurtlama sonrasi belirtiler buyrun
Cnm valla az once evi temizlirdum kasiklarima sanci girdi karnim gln agrimaya basladi oturdum sonra sekerim dustu herhalde bi bulantım oldu kotu oldum cikolata yiyom simdjCanım napyosun belirtilerin nasıl ne durumdasın![]()
Bende dün akşamdan beri mide yanması var canım sağ meme ucum ilk günden beri acıyor bugun yayılda etrafına ağrı mide bulantısı vardı ara ara ama onun için çok erken gibi dimiCnm valla az once evi temizlirdum kasiklarima sanci girdi karnim gln agrimaya basladi oturdum sonra sekerim dustu herhalde bi bulantım oldu kotu oldum cikolata yiyom simdjsende durumlar ne
Evet cnm bulanti regli tarihinden sonra cikiyo genelde meydana bende bulanti acliktan diye düşündüm ay ins vardir yaBende dün akşamdan beri mide yanması var canım sağ meme ucum ilk günden beri acıyor bugun yayılda etrafına ağrı mide bulantısı vardı ara ara ama onun için çok erken gibi dimi
İnşallah canım yoksa da sorun değil diğer ay devam da ama belirtilerimiz varEvet cnm bulanti regli tarihinden sonra cikiyo genelde meydana bende bulanti acliktan diye düşündüm ay ins vardir ya
Valla yumurtlama sonrasi9 oldu kaldi 5 gunİnşallah canım yoksa da sorun değil diğer ay devam da ama belirtilerimiz var
4.haftada çıkıyor diyor ya chtgbt benim yarın son 3. Hafta bitiyor hesaplarıma göre senin döngünün kaçıncı günü
Az kalmış senin yarın sabah test yap istersen ilk idrarlaValla yumurtlama sonrasi9 oldu kaldi 5 gun
Ay bilmiyorum ya ya yoksaAz kalmış senin yarın sabah test yap istersen ilk idrarla
Yoksa devam diğer aya canımAy bilmiyorum ya ya yoksa![]()
Gecen ay resmen emindim o kadar sey yasadim ki sonuc husranYoksa devam diğer aya canım![]()
Bende sabah test yapacağım inşallah pozitif görürüm adetime 3 gün kalmış olacak bakalimAy bilmiyorum ya ya yoksa![]()
Aynı şeyler yaşamışız canım bende öyle oldumGecen ay resmen emindim o kadar sey yasadim ki sonuc husran![]()
Hadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzBende sabah test yapacağım inşallah pozitif görürüm adetime 3 gün kalmış olacak bakalim
Hadi yaAynı şeyler yaşamışız canım bende öyle oldum![]()
Amin cnm inşallah kızlar soğan kürünü denedinizmi o çok etkili ben ilk cocugumda onla hamile kaldım bakalım bu ay başladık denemeye eğer bu ay olmazsa adet olursam yine soğan suyu yaparımHadi inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Bende geçen ay çok ağrılıydı canım öldüm 3 hafta ağrı kesilmedi bu ay öyle değil şükürHadi yabu ay oyle belirtimde yok kasik agrimdan baska gogusumde hassaslik vs vs hicbisey