BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

Bat 22-24 ağustos.Şuraya da ilişeyim ben.Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

Benim de beklenen adetim 18 Ağustos iki gün önce kaset test yaptım ama negatif di yarın yine deneyeceğim ama çok sabirsizim bakalım inşallah vardır adet olacak gibi sancım var kasık ağrım var
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum 🥰

Cnm valla az once evi temizlirdum kasiklarima sanci girdi karnim gln agrimaya basladi oturdum sonra sekerim dustu herhalde bi bulantım oldu kotu oldum cikolata yiyom simdj😂😂 sende durumlar ne
Bende dün akşamdan beri mide yanması var canım sağ meme ucum ilk günden beri acıyor bugun yayılda etrafına ağrı mide bulantısı vardı ara ara ama onun için çok erken gibi dimi

Bende dün akşamdan beri mide yanması var canım sağ meme ucum ilk günden beri acıyor bugun yayılda etrafına ağrı mide bulantısı vardı ara ara ama onun için çok erken gibi dimi
Evet cnm bulanti regli tarihinden sonra cikiyo genelde meydana bende bulanti acliktan diye düşündüm ay ins vardir ya

Evet cnm bulanti regli tarihinden sonra cikiyo genelde meydana bende bulanti acliktan diye düşündüm ay ins vardir ya
İnşallah canım yoksa da sorun değil diğer ay devam da ama belirtilerimiz var 😂
4.haftada çıkıyor diyor ya chtgbt benim yarın son 3. Hafta bitiyor hesaplarıma göre senin döngünün kaçıncı günü

Back
X