- 28 Mayıs 2025
- 968
- 221
- 18
- 25
Ahahhah ogrenemiyorum anneeSenin benden önce öğrenmen lazım aramızda 4 gün var canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahhah ogrenemiyorum anneeSenin benden önce öğrenmen lazım aramızda 4 gün var canım
Kız nolcak gelecek ay yine deneriz bende şimdi loboquick awox sipariş verdim bakalım onları da denerim sen yarın sabah test yap ilk idrarla canım çıkar bence artıkAhahhah ogrenemiyorum anneeyapamiyorum elimmgitmiyo
Bilmiyorum bence cuma yapim hayirli gunKız nolcak gelecek ay yine deneriz bende şimdi loboquick awox sipariş verdim bakalım onları da denerim sen yarın sabah test yap ilk idrarla canım çıkar bence artık
Yap canım olur kaç gün kalmış oluyor reglaBilmiyorum bence cuma yapim hayirli gun![]()
2 kaliyo cuma yaparsamYap canım olur kaç gün kalmış oluyor regla
Canım üstüne görmüş olabilirsinValla hiç olmadım doğru düzgün leke oldu beklenen adet günümden önce 2 gün sürdü çok çok azdı yani adet te olmadım sonra ne oldu çözemedim
2 kaliyo cuma yaparsam
[/Öyle düşünüp test yaptım negatif çıkmıştı canım sonra ovulasyon testi yaptım işte kısmet bu aya bakalımCanım üstüne görmüş olabilirsin
Canım stres yapma sigara içip hamile kalan çok benim eltim hamile 6 aylık hala içiyoraynı sorunu bende yaşıyorum. anne olmak istiyorum uzun süredir deniyoruz ama olmuyor. sigara yüzünden mi diye de düşünüyorum artık. eşimde bende aktif içiciyiz.
içtiğimde çok üzülüyorum. içmeyince stresten deliriyorum
İnşallah canımİnşallah vardir vardir bekle bakalim![]()
iki yıl bir hayli uzun bir süre olunca. herkes şanlı olamıyorCanım stres yapma sigara içip hamile kalan çok benim eltim hamile 6 aylık hala içiyor
Doktora göründünüz mü canım ne diyorlariki yıl bir hayli uzun bir süre olunca. herkes şanlı olamıyor![]()
ben gittim, fakat görünen bir sorunum çıkmadı. tek hsg filmi çektirmedim. onu da regl olunca çektireceğim İnşallah. Eşim hiç gitmedi.Doktora göründünüz mü canım ne diyorlar
Eşinin de gitmesi lazım canım sadece senin muayene olman yeterli değildirben gittim, fakat görünen bir sorunum çıkmadı. tek hsg filmi çektirmedim. onu da regl olunca çektireceğim İnşallah. Eşim hiç gitmedi.
İnşallah canım vakti vardır stres olmaz sakınevet gidecek o da bu ay inşallah bir şey yoktur. o rahat kafa ile belki bende anne olurum
Cnm benim bi akrabamin tam 3 sene cocugu olmadi ikisinde de sorun yoktu uc senenin sonunda hamile kaldi yani hersye nasiplebende öyle düşünmeye çalışıyorum. sağlıksal bir sorunum yokmuş gibi geçiyor içimden. hem benim hem eşim adına. ama tabi bunlar varsayım. doktora gidince hepsi meydana çıkacak. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın
Benim kuzenimde öyle oldu 3 sene ağladı hiç bişey yoktu allah zamanını bekletiyor vallaCnm benim bi akrabamin tam 3 sene cocugu olmadi ikisinde de sorun yoktu uc senenin sonunda hamile kaldi yani hersye nasiple