BAT 22 AĞUSTOS olanlar beraber bekleyelim

aynı sorunu bende yaşıyorum. anne olmak istiyorum uzun süredir deniyoruz ama olmuyor. sigara yüzünden mi diye de düşünüyorum artık. eşimde bende aktif içiciyiz.
içtiğimde çok üzülüyorum. içmeyince stresten deliriyorum

aynı sorunu bende yaşıyorum. anne olmak istiyorum uzun süredir deniyoruz ama olmuyor. sigara yüzünden mi diye de düşünüyorum artık. eşimde bende aktif içiciyiz.
içtiğimde çok üzülüyorum. içmeyince stresten deliriyorum
Canım stres yapma sigara içip hamile kalan çok benim eltim hamile 6 aylık hala içiyor

evet gidecek o da bu ay inşallah bir şey yoktur. o rahat kafa ile belki bende anne olurum

bende öyle düşünmeye çalışıyorum. sağlıksal bir sorunum yokmuş gibi geçiyor içimden. hem benim hem eşim adına. ama tabi bunlar varsayım. doktora gidince hepsi meydana çıkacak. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın

bende öyle düşünmeye çalışıyorum. sağlıksal bir sorunum yokmuş gibi geçiyor içimden. hem benim hem eşim adına. ama tabi bunlar varsayım. doktora gidince hepsi meydana çıkacak. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın
Cnm benim bi akrabamin tam 3 sene cocugu olmadi ikisinde de sorun yoktu uc senenin sonunda hamile kaldi yani hersye nasiple

Back
X