- 27 Ekim 2021
- 717
- 610
- 53
- Konu Sahibi Petitoogofrett
-
Hayır malesef daha regliye 12gün var herhangi bir belirtim yok diyeceğim çünkü geçen ayda bu ay gibi biraz kasıklarımda Ağrı hissediyordum. Geçen ay sonuç negatifti malesefSonuç belli mi merak ettim :)
Arkadaşım tünaydın, sabah kazınır gibi benimde oluyor bu bir belirtimi bilemiyorum. Sabah bulantıları belirti diye biliyorum ama onun için sanki biraz erken pisikolojik olabilir diye düşünüyorum çünkü bu konu üzerinde çok yoğunlaşıyoruz.Benimde bu sabah göğüslerimde extra bir dolgunluk var.Kızlar ya benim bilinçaltım oyun oynuyor, sabah bi ara midem kazınır gibi oldu şimdi yine bulanıyor gibi böyle , çok saçma
var mı böyle şeyler yaşayanPetitoogofrett
Tünaydın :)Arkadaşım tünaydın, sabah kazınır gibi benimde oluyor bu bir belirtimi bilemiyorum. Sabah bulantıları belirti diye biliyorum ama onun için sanki biraz erken pisikolojik olabilir diye düşünüyorum çünkü bu konu üzerinde çok yoğunlaşıyoruz.Benimde bu sabah göğüslerimde extra bir dolgunluk var.
Umarım küçük misafirinin bulantılarıdır.
Böyle de günler geçmiyorTünaydın :)
yok ya çok erken , öyle değilse seviniriz tabi ama psikolojiktir
haftaya görücez bakalım neymiş :)
Bilmem ki, bende erken gebelik testi alsam mı diye düşünüyorumBöyle de günler geçmiyorKan tahlilinde çıkar mı acaba erken?
MerhabaMerhababiz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz. 2 kaybımız oldu. 3 aydır ilaç tedavisine de ara verdik. Bu ay son doğal deneme.. bat 28 kasım. Dün testim pikti, değerlendirdik. Gece yarısı ağrılarla uyandım, kasıklarımın ağrısından sağa sola bile dönemedim, sanırım çatlama ağrısıydı. Bugün sabah yine değerlendirdik. Daha da olmaz zaten. Umarım bu 2 gün yeterli olur. Hepimizin güzel haberler paylaşması dileğiyle
10 gün sonra kan testinde çıkabiliyormuş bak, yeni okudumBöyle de günler geçmiyorKan tahlilinde çıkar mı acaba erken?
Elbet olacak biliyorum, sabırla bekliyorumMerhabahadi inşallah hayırlısıyla benimde bi arkadaşım çok yeniyken bebeğini kaybetmişti , şimdi maşallah 1 yaşında evladı var. Umarım sizinde güzel olur bizim daha yeni 2. Ayımız , kısmet
Merhaba kayıplarınız için üzüldüm rabbim herşeyin hayırlısını verir kendinizi yıpratmayın en ummadığınız bir anca size gelecek bebeğiniz biliyorum bir kapı kapanır diğeri açılır. Bence 2 gün ara ile bir kaç kez daha tekrar etseniz faydası olabilir. İnşallah Aralık olmadan hepimiz buraya bebek geliyooor diye müjdelerizMerhababiz de 1,5 yıldır uğraşıyoruz. 2 kaybımız oldu. 3 aydır ilaç tedavisine de ara verdik. Bu ay son doğal deneme.. bat 28 kasım. Dün testim pikti, değerlendirdik. Gece yarısı ağrılarla uyandım, kasıklarımın ağrısından sağa sola bile dönemedim, sanırım çatlama ağrısıydı. Bugün sabah yine değerlendirdik. Daha da olmaz zaten. Umarım bu 2 gün yeterli olur. Hepimizin güzel haberler paylaşması dileğiyle
Biraz daha sabır edelim bakalım10 gün sonra kan testinde çıkabiliyormuş bak, yeni okudum
MerhabaKizlar merhaba bat dediginiz en son adet tarihimizmi yoksa geri gelen gün sayisimi mesela ben gecen ay 22 ekimde olmustum 5 gün geriye geliyor yarin olmam gerek geri gelirse eger yarinimi baz almaliyim yoksa 22 kasimimi bat olarak
Bat gelecek adet günüKizlar merhaba bat dediginiz en son adet tarihimizmi yoksa geri gelen gün sayisimi mesela ben gecen ay 22 ekimde olmustum 5 gün geriye geliyor yarin olmam gerek geri gelirse eger yarinimi baz almaliyim yoksa 22 kasimimi bat olarak
Adet günümüzü bekleyelim zor ama en kesin sonuç beklenen adetten sonra en azından kimyasal bile olsa üzülmüyoruz böyle olduğundaMerhabalar benim de bat 25 Kasım,ağustosta kimyasal gebelik geçirdim.Yaklasik 6 aydır deniyoruz.Dunden beri sag alt karın bölgemde ve belimde ağrılar var.Hatta gebelik testi yaptım.Forumda kuruma cizgisi olduğunu söylediler geç çıkan çizginin.Yine de heyecanlanıyorum.
.
Çok teşekkür ederimMerhaba kayıplarınız için üzüldüm rabbim herşeyin hayırlısını verir kendinizi yıpratmayın en ummadığınız bir anca size gelecek bebeğiniz biliyorum bir kapı kapanır diğeri açılır. Bence 2 gün ara ile bir kaç kez daha tekrar etseniz faydası olabilir. İnşallah Aralık olmadan hepimiz buraya bebek geliyooor diye müjdeleriz
Ay inşallah canım benimÇok teşekkür ederimtabii ki umudumu hala kaybetmedim, en doğru zamanda gelecek, biz ne yapsak nafile. Yarını da değerlendiririz demiştim ama sabaha kadar mesaide olacak eşim, bütün hafta da böyle olacak, göremeyeceğiz birbirimizi sağlık olsun yaa olacaksa bu 2 ilişkiden de olur. İnşallah canım inşallah gebelik testlerimizi, kan değerlerini, kalp atışlarını müjdeleyelim
Kusura bakmayın yazım hatası olmuş. Adet takvimi kullanıyor musunuz olacaktıMerhabaBat beklenen adet tarihi demek, adet takvimi kullanıyormuşsunuz? Oradan takip etmek daha kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?